Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 20:21

Mohučanka s tou prací je to vážně na houby! Jinak bych ty pohádky prohlásila za vánoční ladění.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 20:24

MPLee snad si dcera zvykne. Hodně zdůrazňuj ty výhody, které jí z toho plynou. Jako když je brácha v nosítku, můžu s tebou to a to. Časem to podle mě přestane vnímat.

Online DruI
5593 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 20:25

Tabea My jsme asi rodina velkohlavých lidí :o)

Offline Karja
44867 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 20:33

MPLee Ono by to dceři asi nevadilo, že ho nosíš, kdybyste byly třeba venku, na? Nebo něco vyváděli......Tak uvidíš až budeš zdravá, bude to lepší;-). Ono si to sedne, je to takovej přechodného blbej stav. Ať jsibrzo zdravá a uleví se ti...

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 21:19

Karja Evaeva Potrefenáhusa no a jako bonus mi začalo kašlat to mimino  

Offline Tabea
8211 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 21:21

DruI a nebo já nemám velkej nos, mám proste jen malou hlavu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 22:06

MPLee dcera je taky nemocná? Když se narodil mladší, chytl od bráchy všechny rýmy, přestože spali v jiném pokoji a moc k němu nechodil. Ale pokaždé to bylo rychle pryč, teplota jen zvýšená,.. zatímco první rýma staršího ve dvou letech byla rovnou s vysokou horečkou.

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 22:14

MPLee ach jaj

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 22:19

Evaeva dcera je zdravá. Mírně nachlazená jsem já a malý začal teď tak jako štěkavě, laryngiticky kašlat  Teplotu nema, rymu nema... No zitra ho k doktorce vezmu, porad je to dakr malicky miminko. Aspon jsem vyhrabala klin do postylky, difuzer a uvidime. 

Offline Karja
44867 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 22:25

MPLee Držim palce, at je to jen takové večerní kašláníčko a ráno je lepší! Neboj silou myšlenek všechno tady kolektivně zaženeme!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 22:26

MPLee určitě to bude dobré!

Offline Myrtila
5384 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 22:43

Docitam a dekuju za dalsi tipy na to koloodrazedlo!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 23:10

Prosím, nechala jsem to na poslední chvíli a teď samozřejmě nemuzu nic sehnat ... Potřebovala bych knizku o Vánocích. 
Zadny jakoze zimní pribeh, vánoční pohádku, ale představuju si něco o Vánocích jako takových. Co, kde, proč. Pro 4 roky, ale jsme ve fázi velkej obrázek+max odstavec textu. Delší texty nebavi ani jeho, ani mě, klidně by se spokojil i s jednou větou a nejakejma hejblacima okynkama (ehm, no a na kole taky ještě neumí ).

Nenaoadá vás něco? Sháněla jsem už loni a nakonec  jsem sehnala jen nějaký Bobři slaví Vánoce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 23:16

MP Meri my máme z Fragmentu Narodil se Ježíšek. Je to v podstatě leporelo s pevnými stránkami, odklápěcí okénka a dvě věty na stránce. Je tam krátce nastíněn příběh o narození Ježíška.

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 23:31

MP Meri moc pěkný je Ježíšek od Hany Skálové. Jsou tam tři delší vánoční příběhy od českých autorů, zbytek kratší texty a hodně obrázků.

Koukni na netu nějaký obrazky, tady jsou nějaké třeba v téhle recenzi

Offline Zuzuli
3829 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 23:35

MP Meri Narodil se Jezisek od Fragmentu je ted k nesehnani, o vikendu jsem se ho snazila nekde najit. Pokud by ti nevadila anglictina, tak krasne knizky jsou Peep inside The Nativity a Peep inside Christmas. O tech dost vazne premyslim. Na YouTube jsou videa, kde se jimi listuje. My z te jejich serie Peep inside a fairy tale mame Karkulku, Snehurku, Popelku, Ruzenku a Louskacka a dalsi knizky dostane mala k vanocum, muzu je jen doporucit.

Offline Sweet Potato
40602 příspěvků moje polička 29. listopadu 2022 08:38
Reakce na Zina:

Tak hlásím, že jsem dneska dala tu poslední státnici, příprava s prtětem byla fakt náročná, nevím, jestlu bych se podruhý rozhodla stejně, asi ne. Každopádně mám tímhle všechny státnice v kapse , teď už jenom dosmolím bakalářku a je to! 

​Dočítám, dodatečně gratuluju! Jsi ohromná! 

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 29. listopadu 2022 09:03

Objednala som koledy od Albi, tak dúfam, že to bude fajn. Lukasko silno prežíva advent. A aby ste vedeli, tak 1.adventnou nedelou skončil Halloween

Offline continuity
43473 příspěvků moje polička 29. listopadu 2022 09:09

letfenixa já si myslím, že u vás nastal správný čas na Burtonovu  rozprávku Múra noční, předvánoční. To zistí, že Halloween nekončí adventom.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. listopadu 2022 09:42

Narodil se Ježíšek od Fragmentu máme právě taky a jede už třetím rokem ! Milujeme ji oba, tak jsem chtěla něco podobného ...

žluťásek Trochu se stydím, ale přijde mi to pořad jako hodně písmenek  On je v tomhle takovej ... baví ho proste pořád víc ty, kde je to hlavně o koukani, ne moc o čtení. 

Zuzuli Jo, něco takovýho by stopro zaujalo, jen teda s tou angličtinou nějak nevím, jakoze já bych to četla normálně česky? Možná to zkusím, ačkoli jsem chtěla spis Ježíška, než Santu, o tom jednu knizku máme a přijde mi, ze ho to nějak mate.