711990 asi tak
bude mi muset stačit Duplo domek Mladší by si s tím teda hrál, al
Vše o těhotenství a dětech
711990 asi tak
bude mi muset stačit Duplo domek
Mladší by si s tím teda hrál, ale ve stylu a teď mi, matko, dělej divadlo, já pronesu jednu větu za pět minut.
monisMy máme trochu jinej, ale taky hezkej, se spoustou komponentů. Ale. Hrály si s ním fakt tak měsíc asi, když si s nima s tím dost hrál sambo, pak ne. A zrovna je to "dárek co jsem koupila za prarodiče" no a oni nám to samozřejmě říkali, že to pro ně není:-D. Ale naše holky si nejvíc vyhrajou s takovejma kravina. Cokoliv co máme pořádného, duplo domek s kavárnou a dalšíma x duplo sadama, hubelino, prostě čím je ta hračka pořádnější, tím mín si s tím hrajou:-D.
Nějak nevím co pro dceru 9 let za dárky. S hračkama si už moc nehraje, má ráda psy, ale plyšáků má spoustu, teď si prohrabuje pořád pokémony v albu. Na hry moc není, na čtení taky ne, chodí na gymnastiku, ale nezávodí. Tak asi nové cvičební legíny a tričko, jinak fakt nevím. Sama taky neví co by si měla přát. V neděli jsme byli v Hamleys, vše si prohlédla, ale nic ji nezaujalo, a hlavně neměli jednoho určitého plyšového psa, tak nezájem.
Úplně tomu nerozumím, já mám opačné problemy
starší dítě si nic nepřeje, a já mám pro ni asi pět dárků a klidně bych vymyslela další.
Mladší nějaké přání má (máme odjakživa tři položky v listu Ježíškovi, využila dvě a jedno má byť prekvapení. No tak to myslím bude. Dnes jsem ještě doobjednala Lego Hedviku a včera jsem vyzvedla ovčí kožešinu. To bylo hrozný mrzení, když se vrátila z tábora, že i o kousek uteklo ovčí rouno (měli téma řecké báje). Miluje všechny chlupatiny, toto si myslim, že ji dostane na kolena. Ona totiž na to trochu pozapomněla.
JankaM A nějaká ta lego friends by ji nezaujala? To měla neteř v tomhle věku, ale je fakt, že v 11 už s tím sekla. A co ten plyšovej nuchnací overal na doma?:-D. Nějakou sadu na vyrábění, to jsme hodně dávali neteři, něco si ušila třeba nějakou hračku a tak....
JankaM co nějaký zápisník? Taky dělají spoustu vyrábění, náramky, prsteny, tetování,... To by jí nezaujalo?
continuity malá ségra si přeje jen knihy a dostane knihy
řekla bych, že úplně od všech
JankaM nestavela by třeba něco?
Nejenom lego, ale my jeden rok dětem koupili Ungear stavebnice. Nebo jsou takové ty různé modelové domečky.
continuity mohla bych poprosit o tip na ovčí kožešinu? To by mohl být super dárek i u naší pubertacky
Nájdite aj mne pekne vianočné knižky, ale po slovensky. Prosím.
Evaeva tak dítě jsme naučili chodit do knihovny. Ona je dost ekologicky založena, něco chtěla mít doma, ale obecně ten vlastnický pud nějak moc vyvinutý nemá. Taky mám pro ni většinou takové praktické věci, co snad unosí nebo spotřebuje - třeba sampon na kudrnaté vlasy nebo batůžek, hezké prádlo, vzorované punčocháče, kašmírové navleky.
A kytaru teda. Nejvyšší čas, právě přitáhla od kamarádky ukulele a já tento nástroj moc nemusím. ![]()
continuity ona do knihovny chodí, ona čte furt, tolik jí zase nezásobujeme. Ale ty knížky, co má doma, čte opakovaně. Ona právě jinak nic nechce, nemá ani dotykový telefon. Mamka jí určitě pořídí nějaké oblečení, ale to jen tak pro změnu. Ona ani moc nemusí překvapení.
Evaeva zrovna ten telefon bych ji pořídila. Ani ne kvůli tomu, aby mohla chatovať se spolužačkami ( i když nechápu jak se dostane třeba k úkolům, když je náhodou nemocná. U nás bez WhatsAppu ani ránu) ale i kvůli tomu, aby se naučila využívat ty užitečné věci: najít si spojení MHD, zjistit,kde jsem na mapě, vyhledat si informaci, když něčemu nerozumím.
continuity to ona samozřejmě umí, půjčuje si rodičů
ale zrovna ona je ten typ, co když nechce, tak nechce (ne jen telefon, cokoliv). Dokonce ten telefon vyhrála v nějaké té vědomostní olympiádě. Rok ležel ve skříni, pak si ho vzal někdo v rodině.
Pinot Noir Tohle by určitě Ríša ocenil ![]()

brrr to je jeho největší sen.
continuity děkuji i cena je příznivá ![]()
Mám rozdělanou dva dny objednávku v megaknihach. Ono se to tam úplně vyprodává před očima jako:-D Tak jsem se na to vykašlala, protože je mi jasný, že se mi to takhle bude vyprodavat i po zaplaceni. Tak jsem si to rozdělila do Luxoru a nějakeho antikvariátu....
Jako to je hrůza, tohle je rok, kdy toho mám co nejvíc koupit snad, holky mají tolik zájmu a tak moc a hezky si hrajou a tvořej, to už podle mýho žádnej rok nebude. Já to asi rozfofrju na všechny strany, sambo bude nafucenej, dva tři dny, dá si proslov typu ,,Karjo, děláš si ze mě prdel,, nějaký kecy o inflaci, ale ono to za to urcite stojí:-D:-D
letfenixa ja som zrovna dnes objednala tu spominane Carovne Vianoce a este som skusila "Kedy uz pridu Vianoce". A minuly mesiac sme si z kniznice pozicanu knihu "Jezuliatko", pamatam si ju este z detstva a starsieho to bavilo, museli sme citat niekolkokrat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí