Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 12:07
Reakce na Mohučanka:

Pinot Noir buď v klidu, starší bude za 3 měsíce 6 a tuhle jsme navážili 17,5 na 118 cm...a není to tím, že by nejedla, prostě je taková. No a o váze mimina ani nemluvím

​mame rovnako stare deti. vysku som nemerala ale vahu ma 17. v tabulkach dlhodobo vyskakuje ako podvyziveny ale mne na pohlad pride len stihly a videla som aj utlejsie decka

Offline letfenixa
10927 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 12:09

Myrtila Lukaskovi ešte nikdy počas sezóny nenarastla noha, ale túto zimu mám obavu, lebo tie, čo má,  ma tak úplne presne, on teda nosí DD step,  tak som našla na Vinted nasledujúcu veľkosť. 

Offline Myrtila
5392 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 12:11

Evaeva To se hodi vedet, my mame listopadovou polovinu siroke rodiny  Jinak uz to delam tak, ze pri jarnich svatcich, co ma taky pulka rodiny, kupuju detske i dospelacke balici papiry rovnou po 2-3 rolich, na podzim jako kdyz je najdu. 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 12:23

Pinot Noir Verila bys, ze se pro nekoho muze stat Viktoruv jidelnicek, cos ho sem tuhle davala, inspiraci? Tak prosim ja se hlasim!

Offline Pinot Noir
30003 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 12:40

Vari tak to je hustý! Lituju vás.

Ještě si tam můžeš přidat tyčinky Bohemia z pece sýrové , na ty jsme při tisku zapomněli. 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 13:51
Reakce na tenzie:

Tak dcera mela na tříletý prohlídce 18,1 kg. V její věkový kategorii neznám těžší (ani vetsi) dite, a to ani mezi klukama :)

​Mamka teď čerstvé dvouletýho syna zvážila a má 15 kg, myslím, že se taky na těch 18 kg ve třech dostaneme. Doufala jsem, že mu protisměrná sedačka vydrží dýl.

Offline Myrtila
5392 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 14:01

letfenixa Tak to jste zatim dost usetrili  doufam, ze se ten rust u nas trochu zpomali, protoze letos to vychazelo, ze syn nosil jedny boty tak 6 tydnu a potreboval vetsi, jednou mu behem tech 6 tydnu povyrostla noha tak, ze mel chudak nejakou dobu i boty mensi nez nohy, nez jsem na to prisla

Offline Pinot Noir
30003 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 14:06
Reakce na Myrtila:

mel chudak nejakou dobu i boty mensi nez nohy, nez jsem na to prisla

​Promiň, ale

Offline Myrtila
5392 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 14:16

Pinot Noir No, napadlo me to, az kdyz v nich zacal smajdat. A to mu merim nohy co 4-6 tydnu, pisu si ty rozmery i s datumy. Proste roste jako z vody

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 15:15

Pinot NoirSyn měl ve 3 letech 95 cm a 14 Kg V devítce, když nacvičovali v hudebce polonézu, tak k sobě neměl partnerku, při své výšce 158 a váze 45 Kg. Na preventivku v patnácti jsme šli s hrůzou, jeho jídelníček byl strašný. Když končil v 19 u dětské, tak byla výška 179 a váha 70Kg. Z čeho vyrostl vůbec netušíme, asi zázrak. Aktuálně má už přes 180 cm a váhu netuším, ale přepere mě. :D

Online Zuzuli
3833 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 15:44

Jak jsem se tu ptala, jake koleje sedi k ikea, tak woody uplne krasne. Dokoupili jsme ted od nich ruzne mosty, prejezdy a tak a sedi to skvele. Ten lidl proste nesel pripojit, mel moc male zamky, spojit by to slo snad jen kladivem (teda 2/3 te sady, par kusu sedelo, zbytek vubec, asi blba sada) 

Offline Potrefenáhusa
38966 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 15:52

MPLee nebyli jste dneska s miminem v satku na kyclich? Asi jsme do vás malem vrazili ve vchodu na polikliniku, my ven, vy dovnitr  

Offline MPLee
3045 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 19:04

Potrefenáhusa byli! A byla jsem mimo, protoze jsem bezela pozde a mela jsem na celou akci 15 minut, abych pak stihla prvni lekci v posilovne  Tak to me mrzi, ze jsem nekoukala lip. 

Offline Gatita
8667 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 19:34

Mate prosim zkusenost s razitky na obleceni? Sedum let jsme ustali bez nutnosti oznacovat veci, ale ted se nam nejak zacaly veci ztracet a zamenovat. Podepsala bych to fixem, ale mame skoro na vsem odstrizene cedulky... Nebo co ty nazehlovaci etikety? Vysivat znacky se mi nechce...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2023 19:38

Gatita já mám nažehlovací a lepící. Ty nažehlovací drží jak přibitý, nejdou mi ani odstranit. Lepící mi zřejmě odlepoval dětský prací prášek, co v něm neperu, odlepí se jen občas nějaká. Pohodlně se používají, nemusíš vytahovat žehličku, ale podle návodu by se měli lepit na ty silonové cedulky, co nemáte:)

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 19:45

Rozbilo se nám mimino a už fakt nevím, co s ní. Má skoro 8 měsíců a většinou už spí jen dvakrát denně, takže kolem 7 už je hotová. Usne hned, pospí si tak 10, 15 minut a pak se vzbudí tak, že už jí neuspím. Vzhůru je klidně až do 22 a vstává zase v 6 (samozřejmě nespí celou noc). Starší to taky občas udělala, ale teď to je skoro každý den. Jako nemít ani hodinu klidu večer bez dětí mě už fakt drtí a nevím co dělat, aby neměla ten večerní mikrospánek

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 19:53
Reakce na MPLee:

Myrtila díky, name it malm ráda, to jí docela sedí. Zkusím. 

A kdybyste někdo chtěl kombinézy na hubenou holčičku, mám tu péřovou Ralph Lauren na 9m a funkční patagonii 6-12. Dcera to nosila mezi rokem a 2  A taky sadu merina pro novorozeně, zavinovačky a spacímpytle, vaničku a vůbec skoro všechno

​Sada merina pro novorozeně - plha se hlásí?

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 19:57

Jinak to naše nedonošeňátko teď ve třech týdnech začalo pást koníky . Bojím se, že je to další adept na chůzi v 9 měsících. Holčičku jsme jinak dnes vážili a už má 2,9, čili za týden zas přibrala skoro 300g. Gynekolog odhadoval, že v termínu bude mít 3,2. Termín má 10. tak s mužem odhadujeme, že se holčička rozhodla, že to tak bude. Ale je to radost, konečně je tomu dítěti akorát velikost 50 a pozor! dostali jsme se na jedničkové pleny. To, že holčička spí jenom v náručí, na hrudníku nebo na prsu (nemusím říkat, co je nejoblíbenější) tady nebudu říkat nahlas a budu doufat, že se nakazím spavým miminkem

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 20:06

GChK takhle nějak to u nás začalo, pak v 6  týdnech se pretacel z bříška na zada, nasledne ta chůze v 9 měsících, neudelas nic  ale zatím vypada i v první třídě spokojeně, tak snad dobre. Moc rada slyším, ze se vaši holčičce daří, jen tak dal!

Offline MPLee
3045 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 20:18

GChK merino posílám do sz  A ten vývoj asi nejdeuplně zpomalit. Malý teda taky pase od 3 týdnů, teď má 2,5m a klidně je na břiše 15-20 minut, rozhlíží se spokojeně kolem a dobrý. Otáčí se teda zatím jen na boky, ale po postýlce už rotuje slušně. No nicméně - mám kdyžtak schovanou i výbavu na mini chodce