Potrefenáhusa 74 u nás byla taková přeskočená velikost. Oba hrozně dlouho nosili 68, několik měsíců a pak šli prakticky hned do 80. Já teda velké děti rodím, ale pak přestávají růst a stávají se skoro podprůměrnými![]()
Vše o těhotenství a dětech
MPLee to si tak člověk plánuje a děti mu do toho pokazdy hodí vidle.. ![]()
Evaeva To bylo i u nas, v 74 jsem ani skoro nic nekupovala, taky ji syn uplne preskocil. Hlavne si pamatuju, jak jsem na konci unora zoufale shanela jakoukoli zimni kombinezu v 80, protoze strasne rychle poskocil a ja ho nemela v cem brat ven, nakonec jsem ulovila nejakou posledni z tchiba, vsude uz bylo jarni zbozi.
Tak dcera mela na tříletý prohlídce 18,1 kg. V její věkový kategorii neznám těžší (ani vetsi) dite, a to ani mezi klukama :)
Nepište sem ty váhy, Viktor zase spadl pod 13. ![]()
Pinot Noir potesi te dite dva a trictvrte roku a necelych 11 kilo? ![]()
Zuzuli cizí neštěstí mě moc netěší. ![]()
Viktor měl 3,5 roku, je to kluk, měřil někdy na podzim 98 cm... Nijak extra hubeně nevypadá, ale když tu pak čtu ta čísla, tak se vždycky leknu.
Myrtila tohle mě štve i u dospělých, natož u dětí. Když se ti v únoru rozpadnou boty nebo jim vyroste noha, už je všude jarní
Pinot Noir víš co, ale ty taky nejsi zrovna sošný typ. Malý (na výšku) mi nepřipadá, tak třeba bude takový ten hubený typ kluka.
Myrtila tohle mě štve i u dospělých, natož u dětí. Když se ti v únoru rozpadnou boty nebo jim vyroste noha, už je všude jarní
Boty a oblečení jsou větší problém, ale připomnělo mi to úsměvnou příhodu mé mámy, která chtěla týden před Vánocemi koupit v Kiku vánoční prostírání a prodavačka se jen zasmála, že to už dávno nemají, kdo by si to kupoval, takhle pozdě?! ![]()
Pinot Noir že? Pochybujem že aj s odkladom sa dostane na 20 kg ako prvak ![]()
Evaeva ale ja sosna som
jedine že je po mužovi, ten je štíhly, od 18 rokov váži stále rovnako (plus-minus).
Pinot Noir buď v klidu, starší bude za 3 měsíce 6 a tuhle jsme navážili 17,5 na 118 cm...a není to tím, že by nejedla, prostě je taková. No a o váze mimina ani nemluvím ![]()
Pinot Noir já zažila v takovým tom ráji kočárků u Rokytky ve vysocanech, kde se prodavačka v červnu vysmala pani, co sháněla rukavky na plavání, kdo by to v červnu kupoval, to se pani kupuje v březnu ![]()
To je zrovna úplně celoroční věc.
Pinot Noir malá má 13,5 kg, tak 98 na výšku a 3,5 roku. Starší dítě má 16,5 kg, tak 108 na výšku a 5 a 2 měsíce. Na tříleté prohlídce mají obě na cm i vahu stejne míry.
Pinot Noir
no přesně vánoční prostírání před Vánoci
rasaNori tak to je malá na tom hodně podobně. Viki už měl taky 13, ale naposledy u Dr. Tláskala měl oblečený a s počůranou plenkou zase jen 12,7 a teď má pořád pod 13. ![]()
Pinot Noir u ní jsou to opravdu svaly, to co teď predvadely na dovolené![]()
Pinot Noir A opacny problem je uz od zacatku listopadu zkusit sehnat nevanocni balici papir ![]()
Evaeva No, s tema botama jsem si prave rikala, budou jeste nejake zimni i uprostred sezony? A k tomu takove, co budou synovi sedet? Protoze mu fakt rychle roste noha. Nakonec nastesti mame jedny babybare v navazujici velikosti po neteri, tak kdyz bude nejhur, nebude chodit bosy. Koukala jsem, ze barefooty jsou uz par tydnu spis vyprodane.
Myrtila nevánoční papír v listopadu má Kik
Syn je listopadový, takže to vím.
S těmi botami jsem se bála, když jsem v tom listopadu zjistila, že starší letos boty nepotřebuje, co když mu poskočí noha v únoru. No nakonec je kupuju teď a překvapivě je jich docela dost a některé navíc v akci. Ale on už má 29/30, v těch menších velikostech je to možná horší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY