Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline GChK
299 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 20:22
Reakce na MPLee:

GChK merino posílám do sz  A ten vývoj asi nejdeuplně zpomalit. Malý teda taky pase od 3 týdnů, teď má 2,5m a klidně je na břiše 15-20 minut, rozhlíží se spokojeně kolem a dobrý. Otáčí se teda zatím jen na boky, ale po postýlce už rotuje slušně. No nicméně - mám kdyžtak schovanou i výbavu na mini chodce

​Boží

Výborně.. tak já se snad nebudu za pár měsíců potřebovat ozvat

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 20:40

Nám se taky rozbilo dítě, najednou poporostlo a je mu skoro všechno krátký. Já už jsem si nějak za ten půl rok, co byl skoro pořád stejně velkej, na to zvykla, že, neroste, takže tu teď udiveně koukám na ty krátký rukávy.
A s chozením jsme v opačným táboře, za 2 týdny mu bude 18 měsíců a teprve začal podnikat první kroky. Podle mě to má naplánovaný tak, aby to do toho roku a půl akorát vyšlo a vyhnul se slibovaný fyzioterapii.

Offline letfenixa
10927 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 20:43

Gatita Ja to podpisujem fixkou na textil kľudne na vnútornú stranu limca. 

Offline Tabea
8217 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 21:13

Gatita a chceš ty věci podepisovat proto, abys je poznala, když je najdeš? Já už na popisováni víceméně rezignovala poté, co v bedne s nalezena ve škole ležela synova bunda s jmenovkou otočenou tak, že byla na první pohled vidět. 
Jinak jsem používala nažehlovačky i nálepky. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2023 21:19

Tabea nám se teď náhodou vrátilo pyžamo, co jsem postrádala tak od září

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 21:32
Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 21:41
Offline monis
1614 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 21:52

Anema no zkusím udržet ještě dýl, ale asi už budeme muset nosit. Ona odpo spala hodinu do půl 3, tak mi to do těch 7 přišlo už celkem dlouho, tak asi ne no....Ale tak zase nemá noční bdělá 1-2 hodinová okna jako starší v tomto věku, alespoň něco

Online Gatita
8668 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 22:03

Tabea Kvuli moji mame, ktera vyzvedava mladsiho ve skolce, a neni si jista, co je nase. Jednou privedla maleho v cizich botach. Za me to bylo v pohode, rikala jsem ji, ze horsi by byly spravne boty s citim ditetem:)) Mela z toho ale nejake trauma, protoze maly si boty poznal, ale nejaky cizi cizojazycny tatinek ji tvrdil, ze jsou jejich. Jinak je mi to fuk, krome bot a bund mame vsechno lacine a podedene a za celou moji materskou karieru se nam ve skolkach nic neztratilo. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2023 22:09

monis a nepodařilo by se natáhnout i ta předchozí bdělá okna? Já bych řekla, že v sedm může být unavená, když je vzhůru od půl třetí, ale ještě není naladěná na noční spánek. Ale třeba moje děti si ty spánky ubíraly "odzadu", takže dva spánky měly třeba 9:30 až 11 a 14 až 15 a spát šly až v osm, i jeden spánek držely před obědem a ne po

Offline Karja
44874 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 23:20

Starší dcera má teď nějakou rýmu nerymu, tak byla doma, je to takové nijaké ale, tak jsme byly i na výletě včera a samozřejmě o prázdninách jsme někam vyrážely... Tak se jí ptám jestli už půjde do školky zítra. Ona se tak na mě podíva, přemýšlí dlouho ,,ale nepojedete nikam?,, ,,Ne, to my bez tebe nikam nepojedeme, budeme doma, my bez tebe nikam nejezdime,, ,,no ale když jsem měla tři roky, tak jste jely ráno pro maso!,,

Online Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 23:37

Karja

Tak to jste si fakt dovolili moc!

Online Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 23:42

Dnes jsem měla co dělat, abych se při Ríšově hře nesmála, on to hrozně těžce nese. Byla jsem pacient, teda několik pacientů, nejdřív mi vyoperoval ledvinové kameny. Pak mi "vyndal mimino z břicha", na to si vyrobil z Lega dost děsivý nástroj, a nakonec na rentgenu zjistil, že mám stehenní kost v lýtku, takže musel opět operovat.

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 23:56

Pinot Noir já vám musím zejtra vyfotit synův dnešní náčrtek aplikace celkové narkózy

A včera tvořil kvízy:

Koho Bůh stvořil jako první lidi? 

A) Josef a Marie

B) Adam a Eva

C) Vašek a Vladimír

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 23:57

Karja no tak jako když popisuješ ten zen u vás v coopu, to se nediv, že o to nechce přijít

Offline Tabea
8217 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 06:16

Gatita tak to má smysl to popsat. Kamarádce taky kdysi prarodiče z jeslí dítě přivedli v cizích (velkých) botách. Ta druhá rodina tenkrát myslím nebyla moc ráda.
Klidne bych dělala dovnitř nějakou značku fixou na textil, ani to nemusí být jméno. 

Offline Tabea
8217 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 06:23

žluťásek

Odkud má možnost c? 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 06:31

žluťásek ja hlasuju rozhodne za C!!!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 07:17

žluťásek Nastal čas mu říct o úplně první ženě Lilith. 

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 07:56

Tabea to bude momentální inspirace nějaká, autoři knihy v polici nebo tak něco. On nám pořád dává nějaký kvízy, bohužel ale někdy i úplně nesmyslný, na který se nedá odpovědět. Něco jako Proč jsou stromy zelené? A) protože tak vyrostly B) můžou být i žluté C) prostě to tak je