Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44874 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 00:16

Evaeva No právě tam není žádný bližší udaj, takže jsem myslela, že je to nějaký speciální termín, kterému rozumí horalové:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2023 00:18

Karja chápu!

Offline Potrefenáhusa
38966 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 03:14

Karja mne přijde lindex bunda dobra, je delší přes zadek, na naše dite kratky rukávy nemá, celkove je trochu větší 

Offline Potrefenáhusa
38966 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 03:48

žluťásek tu vaši next bundu maj asi jen na kluky, ne? 

Offline Myrtila
5392 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 06:41

MPLee Tenkou softshellku na hubene dite jsem videla od Legowear ze zalando lounge, mela jsem ji doma a byla moc pekna, akorat jsem myslela, ze objednavam tu s chlupem vevnitr, tak jsem ji vracela. A tenkou s tim chlupem mame ted Name it, taky ze zalando lounge, a ta je paradni - pekne sedi, ma delsi telo a akorat uzke rukavy.
Jinak od tech malovyrobcu mam doma ve stejne velikosti softshellku od Kulisaren, je pekna, ale ma strasne siroke manzety na rukavech, takze kdyz diteti ty rukavy nejsou uplne presne na delku, sjizdi mu pres zapesti dolu. Nakonec nevim, jestli ji kvuli tomu vubec budu synovi nekdy davat. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 08:14

Ja taky doporucuju Lindex, Tondovi sedi moc pekne a rukavy spis ohrnuju...:D

Offline rasaNori
8872 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 08:17

Já jsem tým Vaude campfire 3 v 1, jsou nepromokavé poměrně dost, maji vyjimaci sofshelku uvnitř, je akorát úzká, a je to drzak. Jen je prostě draha. Ale holky mají už 3 model, dělají je i pro takové prcky. Mám doma myslím velikost 86/92, můžu nafotit a poslat do sz.

Offline MPLee
3045 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 08:29

Myrtila díky, name it malm ráda, to jí docela sedí. Zkusím. 

A kdybyste někdo chtěl kombinézy na hubenou holčičku, mám tu péřovou Ralph Lauren na 9m a funkční patagonii 6-12. Dcera to nosila mezi rokem a 2  A taky sadu merina pro novorozeně, zavinovačky a spacímpytle, vaničku a vůbec skoro všechno

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 08:35

MPLee já si vůbec neumím představit, jak jsi ji mohla uhlídat tak prťavou a chodící! moje miminko se stále jen plazí a právě přechází na velikost 74. Počítám, že chodit bude někdy o letních prázdninách

Offline Karja
44874 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 08:39

Potrefenáhusa A tahleta presne, co má Husička na sobe, je zimní? Já se v těch jejich popisech nemůžu vyznat...na bazosi to všichni označují jako zimní, ale ten produktovej popis mi přijde jak nějaká podzimní. A díky za pomoc s velikostí, jsem to tady měřila, co zvolit:-D

Offline Potrefenáhusa
38966 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 08:52

Karja je zimní, mne přijde dostatečná. 

Offline MPLee
3045 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 08:55

Mohučanka no bylo to husty! Hlavně se pěkně blbě sháněli botičky na chození ve vlhku ve velikosti 16 Ale teda jak je malej uplný opak, tak asi to drobný dítě bylo lepší. Ona když začla chodit, tak vážila to, co on teď. To se ještě pronesu s ním. Fakt nosí věci, co měla dcera od nějakých 8-10m do roka, roka něco.  Asi muzu rozprodat svoji sbirku uzkeho obleceni a Affenzahnu

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 09:12

Karja máme tuhle bundu taky a je fajn. Davam pod ni teda jeste flisovou mikinu...

Offline Myrtila
5392 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 09:45

MPLee My jsme takto dedili obleceni po neterich, pred porodem mi svagrova predala obri bednu se slovy "je to do velikosti 80, to mate tak do roka", a syn to nosil asi do 5 mesicu  a boty mel prvni na jare 23 a ted ma 26. Akorat uz nevim, kde kupovat dostatecne uzka a dlouha trika, tak mu siju - 104 a jeste ji prodluzuju o 3 cm. 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 09:46

Myrtila Presne, ja dala kamosce bednu veci, co malej nosil jeste v roce, a vracela mi ji po trech mesicich :-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2023 10:04

Myrtila Vari takový byl synovec, dělala jsem si legraci, že do roka doroste mého prvního syna (který je o rok starší), což se mu teda skoro podařilo, ale pak se nějak "zasekl" a teď je jen o malinko větší než můj druhý (o rok mladší), nohu má dokonce menší a je i hubenější. 

Offline Potrefenáhusa
38966 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 10:05

Já pujcovala věci na mimino kamaradce, její 14m holcicka teď nosi 74...to naše nosila někdy v půl roce...teď jsem ji posílala fotku našeho mimina v jednom pyžamu, co mely pujceny a napsala jeee, to bylo naše oblíbeny...no naše starší dite ho mělo přesně dvakrát a naše mladší jen jednou a už je malej, tak aspoň to užila ta kamaradka

MPLee naposiluješ, oni zas maj jiný výhody, jak jsou takový kompaktni, nepřijdou mi tak křehký 

ale je pravda, ze když jsem vás viděla na Batolaterne ještě se @zuzuli, jak si ty holky ruzne nadhazujete a zvedate, tak jsem trochu zavidela  naše má teď 14 kilo a už to fakt trochu bolí, s pupkem jsem se tomu dost vyhejbala 

Offline Karja
44874 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 10:14

Potrefenáhusa Díky,

monis Jasně, díky, já taky dávám hodně flísky. 

Offline Karja
44874 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 10:16

Potrefenáhusa Naše holky mají 15, 5 a 17,5 a jako vyhejbaj se jim všichni na nošení kromě mě a samba:-D. A že velkámalá je hodně urputná, ted si teda vyhlédla jednoho souseda, na kterého se neustále věší, tak ten po chvilce vyměkně a nadhodí jí někam, ale je mi kolikrát uplně trapně, jak se na ty cizí lidi upínaj. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2023 10:19

Karja kluci mají taky tak a já je teda nenosím. Mladšího občas nosí muž, ale nějaké vyhazování fakt nepřipadá v úvahu