Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3045 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 18:03

Karja hele muž takhle spadnul na novou helmu, co dostal k vánocům tehdy a stála přes 10 tis. Tak po týdnu letěla

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 18:50

MPLee u nas helma zvladla 3 pady behem 2 dnu a pak praskla vzadu, uz mame druhou a ta zatim (tuk tuk) zadnou ranu neschytala!

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 18:54

Jinak u nas je ted takovy vtipny obdobi. Moje mama vypravela Tondovi v lete o Fiďánkovi, zelve co mela. No a Tonda si zamiloval hru na Fidanka. Dela vsechno jako zelvicka, rika ze ma krunyrek atd. A zacal pridavat vsecko, co se mu hodi. Takze sedime u obeda a on pronese dojatym hlasem....lososa Fidanek MILOVAL! No a zjistili smey ze sentim da dobre nalakat na spoustu cinnosti. Takze dneska pred ockovanim jsem mu vypravela, jak Fidanek nastavoval pacinku, kdyz mu babicka pichala injekce a svete div se, fungovalo toprisel k doktorce, oznamil ze je Fidanek a nastavi pacinku. Nastavil, dostal injekci, ani nemrknul a pak se sam pochvalil a sli sme domu. Sem z toho hotova doted

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 18:55

711990  jezis to je rozkosny

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. ledna 2023 18:59

711990 to je pěkný, jen ať mu to vydrží!

Mladší se taky nechal naočkovat beze všeho a to i poté, co viděl tu šílenou scénu s bráchou. A za dva měsíce nás to čeká znovu.

Offline Myrtila
5396 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 19:01

Karja Sairon MPLee Nasemu synovi sedi taky jenom jedna helma, ma presne tu delsi uzsi hlavu, vetsina cepic mu konci v pulce usi. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 19:18

Myrtila Mrakoplas a co za značku jim prosím sedí? Chtěla jsem zkusit objednat uvex.

Offline MPLee
3045 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 19:23

Sairon uvex mame my. Ale sedel ji jen jeden model. Helmy se podle me po netu moc nedaji, rozhodne nez boty

Offline Gatita
8668 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 19:24

Bavila jsem se spis ja nez deti, ale doporucuju tenhle kocici mini komiks. Moc se mi libilo vytvarne zpracovani a bizarni pribeh (trochu jsem googlila a je opravdu zalozen na skutecnych udalostech). 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 19:54

moora je to bozi, da se s tim prekvapive dobre pracovatnapriklad tenhle tejden se naucil jezdit na kole, tak jsem mu rikala, ze Fidanek samozrejme slapal jako raketa a kolo mel moc rad

Evaeva to ho obdivuju teda:D na cem byli, nestovice? My jsme konecne dali chripku a jeste ho ceka druha zloutenka.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 19:58

Sairon abus ale sedel mu len jeden model z asi piatich tej znacky co mali na predajni. 

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 20:24

Povedlo se mi prodat úplně snadno firstbike moc sympatickýmu tatínkovi. Samou radostí jsem mu k tomu přidala ještě malou koloběžku.

Ještě tu mám dva kočáry. Máme tu nějaký mimina, co uz budou přesedávat z korby do sporťáku nebo do golfek?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. ledna 2023 20:24

711990 no já po tý scéně taky, čekala jsem, že to bude spíš naopak. Starší u doktorů nikdy nevyváděl, jako vůbec, tak to asi potřebuje dohnat

Prosím tě, mi kvůli těm nemocem vůbec nestíháme očkovat, takže 1. bexero a tetanus (jedno ze dvou povinných v pěti). Neštovice bych jim taky chtěla dát. Žloutenku nemají a chřipku jsem rovnou zavrhla, tu bysme očkovali do dubna. My s mužem jsme se naočkovali, tak snad přežije aspoň tým pečovatelů

Offline Karja
44876 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 20:27

Evaeva Teď zrovna mě s tím očkováním nějak zastihla nepřipravenou kamarádka. Já jsem teda žloutenku vůbec neplánovala, vůbec mě to nenapadlo snad ani A máte encefalitidu? Tu jsem zatím nedávala, protože holky byly malé a u malých dětí je nezávažná, ale už vyrostly! No tu asi dám už letos 

Offline Karja
44876 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 20:30

Evaeva A ty neštovice jim budeš dávat? Tento rok je meli bratranci a sestřenice a jako v jejich podání to byla úplná sranda nemoc, neteř dokonce chodila do školky, protože nikdo ani doktorka nepoznal,že to jsou neštovice! Měla přesně dva pupínky...Kéž by to tak měl každý jako oni 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 20:37

Karja ja jsem zloutenku dala proto, ze je dost prase a jezdime do skolky metrem a busem a on treba olizuje sedacky a tak...u vas so mysoim ze se bez ni obejdete

Evaeva haha no je to desny, ja jsem tu chripku chtela dat spolu s nama na konci zari, ale to onemocnel a pak uz se to jen cyklilo. Ted poprve byl dyl nez 14 dni zdravej. Ted mi to ani uz neproplati pojistovna, ta to dava jen do konce roku:( 

Offline Karja
44876 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 20:43

711990 Jasný, no já se právě divila, že mi o ní říkala ta kamarádka, kdyz je taky do nás:-D. Ani doktorka mi o tom neříkala. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. ledna 2023 20:44

Karja asi budu, jestli je do té doby nechytíMůže to být sranda nemoc, ale taky nemusí a to očkování nejspíš poskytuje dlouhodobou ochranu. A i při tom celkem běžném průběhu to může být postupně měsíc doma, takže by bylo fajn to zvládnout než se budu vracet do práce a určitě než půjde syn do školy (to máme teda ještě rok a půl čas) Teď navíc vyšlo najevo, že je neměl ani muž(Už.je.naočkovaný.)

711990 já si právě neuměla představit, jak někam mezi nemoci nastrkám dvě dávky celkem rychle za sebou.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 21:03

KarjaTondova doktorka to taky povazovala za zbytecny, dokud jsem ji nepopsala ty prasarny co delamne to prijde dobry i s ohledem na to, ze treba nekam pojedeme. Uz se mi stalo dvakrat, ze si kolega a kolegyne privezli zloutenku z dovoleny a pak s ni vesele chodili do prace.

Offline Myrtila
5396 příspěvků moje polička 05. ledna 2023 21:05

Sairon Syn ma woom, myslim velikost xs, kryje mu pekne i spanky. Kdyz ji na nem videla, schvalila mi ji i kamaradka doktorka-zachranarka  ale ber to jenom jako tip, ono je to fakt potreba vyzkouset, no. 
Karja Zloutenku A a encefalitidu nam doporucovala detska doktorka, ze pokud se pro to rozhodnu, je to dobry stihnout uz pred nastupem do skolky. Coz teda musim jeste promyslet, ted chci dat nestovice, a jestli syna vezmou do skolky v zari, meli bychom ted zase jedno ockovani za druhym. S tou encefalitidou mozna pockam, jak moc bude nachylny na klistata, ja mela za cely zivot tri, pokud tohle bude mit po mne, mozna s tim nebudu tak spechat.