Evaeva Dekuju za info.
Len Jj, doktorka je kvuli vaze chce videt casteji, meli i dvouletou prohlidku, ktera normalne nebejva. Taky dekuju za info, rovnou se s doktorkou domluvim.
SOS, kam jít v Praze pro první boty? Už pred časem sem tu nakousla své obavy z prvních bot, u nás došlo na první chození před měsícem přesně ve třinácti měsících, zatim jsme se vcelku obešli bez venkovních bot (resp v tomto zimním vedru jsme to zvládli v takových spíš jarních), no ale teď s ohledem na jiz stabilní chůzí bych ráda asi navštívila nějakou kamennou prodejnu, kde by nějak nožku správně změřili, zkoukli (já fakt nepoznám zda má nohy užší, širší, jaký má nárt, nevím jak vypadají nohy jiných dětí), ale nesedreli mě financne a nevnucovali. Kam v Praze (ideálně Praha 3, 2, 1)?
Muslik byla jsem v Naboso na Podebradske a byli fajn. Jinak jak nerit nohu maji hezky popsane treba little shoes a pak filtr v nabidce podle delky i sirky. Pro me je to jednodussi hledat na netu sama a zkouset doma, ale je opruz s vracenim bot. Snad nekdo poradi lepe ![]()
Muslik Ja byla s detma ve Vesele tkanicce, prislo mi to tam fajn, ale je to na Petrinach.
Sairon taky typ mal predtym (nutcase) a to mu na tu uzku hlavu nesedelo vobec. Ta sa posuvala fakt hodne.
Helmy, opět úplně nový svět. Já jdu, nechám děti vybrat např. v Decathlonu helmy podle barvy, vyzkoušely, seděly, koupila, konec. Asi mají nějaké standardní hlavy. Tak to dělám s botama a vůbec se vším
JankaM já už taky. Ostatně letošní zimní boty z Decathlonu jsou nejlepší, jaké zatím měli, hezké, oba v nich chodí vyloženě rádi.
Edit: ale kluci mají úzké nohy, to ten výběr asi hodně usnadňuje.
Pinot Noir u Lukaska je problém hlavne s fakt vysokým priehlavkom, ma nohu sirsiu, ale nie moc. Ale ten priehlavok to obmedzuje.
Pinot Noir Jo ty vaše boty z decathlonu jsou hit! Normálně kolektivní kousek, viděla jsem je na hodně detech. Dceři teda bohužel nesedly, ale my tu máme stejne víc zimu, unosi teplejší modely.
Slíbený obrázek ![]()

Pinot Noir ty úzký nohy jsou (asi)v tomhle výhoda, já 90% bot vyloučím jen kvůli šířce. Ale čekám trochu zlepšení s růstem do dylky. Nart má asi normální, jsou děti, co se do většiny bot vůbec nedostanou
helmu jsem koupila abus a dobrý, ale ona ji teď odmita, tak nejezdí
žluťásek ty jo, to je úžasný obrázek.
Potrefenáhusa nevím, mladší má a ty nohy úzké a zimní boty nemá doteď, protože ze všeho vypadávala. No třeba letos už zima nepřijde.
Pinot Noir Náš junior má širokou nohu, vysoký nárt a ještě se mu musí boty líbit, to je teprve výzva. A už začal hodnotit i moje oblečení líbí/nelíbí, no nenudím se.
continuity To mi připomnělo, jak jsem jednou na svahu vypadla ze zapnutého lyžáku
lyže i s botou odjela dolů svahem.
Dcera taky vypadává z bot, sehnat dobře sedící v patě je celkem oříšek.
continuity jo, verim, ze to je peklo zas obráceně...kamaradka má hodně úzkou a zároveň 41, tak prej nekupuje boty líbí/nelíbí, ale proste bere, co sezene a je aspoň přijatelný. To zas neznám já
Pinot Noir Náš junior má širokou nohu, vysoký nárt a ještě se mu musí boty líbit, to je teprve výzva. A už začal hodnotit i moje oblečení líbí/nelíbí, no nenudím se.
to je hrozny
u nás teď nějak vůbec neodporuje, kupodivu
jo prosím vás, v čem chodej vaše tyhle nejmenší děti na cvičení? Sokol se tváři, ze chce pevný boty (ještě nebyla, ale zdůraznili i do telefonu), aspoň pevný sandaly, nic takovýho asi nemáme, počítala jsem, ze ji dam capacky nebo tikki backurky, co nosi na doma, na fotkách tam maj děti většinou nějaký obyc platenky
Pinot Noir ktere to jsou z toho decathlonu, prosím te? Moje zásoby Keen basin jsou letošní zimou vyčerpané a už je nedělají, vetsi se mi sehnat nepovedlo
tak budu muset zkoušet něco jiného, tipy beru, kluci mají naštěstí ty nohy taky nikterak široké.
Potrefenáhusa v škôlke majú mať cvicky, ma niečo takéto

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.