Nejhorší je pesimista, co musí furt organizovat ostatní, a nikdo není tak dobrej jak on. To je za trest, mít ho jen za kamaráda.
Vše o těhotenství a dětech
Mutziputzi to neni. slunickovy slibotechny jsou oblibeny. ja kdyz reknu “nevim, dam vedet jakmile to pujde” spadnu presne do te kolonky “nojo vona se ani nesnazi”![]()
viktorka_od splavu tak já jsem sluníčková, oblíbená, ale lhaním se neobtěžuju taky![]()
viktorka_od splavu to nevim, proč zrovna k tomu pesimismu/optimismu přiřazovat tohle? Přece každej sluníčkovej není slibotechna
Mutziputzi nemam na mysli lhare. hodne lidi proste s sirokym usmevem slibi ze jasne, super, plati.. aa pak teprve zacnou premyslet jak na to a vetsinou to i splni. kdyz ne, tak se prece snazili! optimiste proste![]()
Potrefenáhusa viz vyse.
Potrefenáhusa Přesně, jsou lidi, kteří umějí krásně sluníčkově i odmítnout :)
Potrefenáhusa ja ale reagovala na kritizovany pristup ze “neslibil ze bude hodnej” coz znamena ze se ani nebude snazit.. to vubec takhle byt nemusi. slunickovy dite s usmevem slibi maminecko budu hodnej, moc.. a pak kdyz to nevyjde, tak se zlaticko jiste snazilo.. jo, mozna jo. zalezi ale na vysledku. ja rikam: nesnaz se. proste to udelej.
viktorka_od splavu nevim, já z toho cejtim tvoje dost velký zaujetí, i ty formulace zlaticko, maminečko...takhle to přece vůbec bejt nemusí a zrovna tohle s pesimismem/optimismem nijak nesouvisí
Potrefenáhusa ano jsem subjektivni. pac to mam tezky![]()
viktorka_od splavu No takhle se chová jedna z mých dcer, ta jinde bydlící, sice neslibuje nic konkrétního, ale po hovoru s ní zůstane dojem skoro určitě v budoucnu uskutečněné akce, na kterou se ostatně velmi těší a velmi ráda se s dotyčným sejde/něco pro něj udělá, pokud jí nečekané okolnost nezabrání. No, mršky, dost často velmi nečekaně zabrání, což je ex post okomentováno hlasem vyjadřujícím upřímné zklamání.
Isca proste zlaticko![]()
Renusatko diky. Ale fakt myslim,ze adhd nemame. Syn neni nijak hyperaktivni ani nesoustredeny, s detmi (nekterymi)si hraje taky pekne. Jen si na vsechno stezuje a rozciluje se, je to takovej malej duchodce. Na vylete ted kolem nas prosli lidi s malou holcickou, kterou syn zamracene provrtaval pohledem,az se chudinka rozebehla za rodici a kvilela, ze se na ni ten chlapecek mraci...asi tak. Jen si vroucne preju, aby mel trochu stastnejsi povahu nebo aspon ziskal nejake spolecenske dovednosti.
viktorka_od splavu Jsem teda s údivem nucena konstatovat, že jí to docela dobře funguje ![]()
Gatita Zas si nikdo nebude stěžovat, že se z něj stal na stará kolena bručoun - všichni už budou dávno zvyklí ![]()
Gatita Tak to bude spíš opravdu chvilkové
, to ho přejde. Třeba jen zkouší, že si toho všichni všimnou, jak je namračený a líbí se mu to
.
Já úplně zbožňuju mladší bráchovu dceru. Je takovej samorost, rok a půl. Nenechá si nic diktovat a vše si dělá po svém. Akční, živá neposlechne nic, ale nevzteká se, jen řekne ne a udělá to po svém. U toho se na člověka dívá a usmívá se od ucha k uchu a jede tou svou řečí, jak kdyby nám sdělovala, že jsme právě všichni vyhráli ve sportce.
Isca no dyt to rikam! nespravedlnost![]()
![]()
Pinot Noir Při popisu vaší procházky se zalykám smíchy, přesně takhle se venčíme i my
Už jsem se teda odvážila chodit ven i bez kočáru, ale jistím se nosítkem v batohu. A syn díkybohu začíná chápat, že přes silnici prostě MUSÍ jít za ruku a je celkem svolný těch pár kroků strpět. Ale jen co vyleze na obrubník, okamžitě ruku vysmekne. (Intenzivně začínám uvažovat o těch kšírkách...
)
Renusatko celá moje dcera...dokonce už i babička se naučila, že když malá řekne Ne!, tak to opravdu znamená ne a vlak přes to nejede. Je u toho šíleně roztomilá a k sežrání a já zralá na panáka ![]()
žluťásek Docela zvladatelný je kupodivu na plastové motorce. Neustále ho zaháním na chodník a to docela poslouchá, opravdu se drží chodníku, jen tu máme dost ulic bez chodníků, a ty mi docela kazí výchovu. Taky má svůj styl jízdy, kdy se odráží jakoby šel, nikoli oběma nohama naráz, jak to vidím u většiny dětí, a je super, že tímto stylem jede pořád stejně rychle, protože z kopce ho ty nohy trochu zpomalují, takže se nemusím bát, že se zvednutýma nohama nabere šílenou rychlost a už ho nedoženu. Tuhle mi vjel do Billy, projel všechny uličky, já za ním, až měl všechno projeto, zase jsme přes pokladny vyjeli ven - pokladní se chechtaly, že jsem nestihla nic nakoupit a ať přijedeme zas ![]()
Mohučanka Tak já věřím, že jako rodič bych to zvládala hůř. Jako teta si říkám, jaké je to šťastné dítě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.