My už teda u staršího přejdeme na podsedák, to bud obrovská úleva.
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri to se smi takhle brzo? Resp podle ceho se to posuzuje?
711990 Já myslím, že to není stanovený. Minimálně k babickam už je ale pořídíme, to neustálý presazovani autosedaček a řešení kdo ji má v jakem autě je strasny peklo.
Darujem do miestnej skupiny topanky a uz asi treti krat sa mi stalo, ze som zistila, ze su pod patou zodrane a v podrazke bude o chvilu diera. To moje dieta tak capta alebo je to problem barefoot topanok a tenkej podrazky? Takmer vzdy su to DD stepy (bf alebo kompromis), nosene tak dva mesiace. Skoda inak neznicenych topanok.
Mohučanka máme klippan triofix
9-36 kg, protismer do 18 kg
je to taky velká těžká kráva se základnou, plus teda jsem zvědavá, jak se nám jednou vejdou do auta dvě takový věci, přední sedadlo musí byt dost vepredu a vy jste myslím taky dost vysocí - aby se vešel řidič s dlouhejma nohama
Evaeva jo, my vejce na isofixu nemáme, ale máme teď taky klippan a je to taky velká kráva, seděla jsem mezi detma na půlce zadku a bez sance se připoutat
Mohučanka Do statistiky, ja mam deti v joie i spin 360 a jsme s ni spokojeni. Jen je teda jen do 18 kg, ale to budou mit moje deti tak v paty tride.
MP Meri jasny
Starsi obcas ide s mamou v jej aute v podsedaku na zahradu (je to asi 10 minut autom) ale trpnem pri tom prevelice. Pas mu ide rovno cez krk. To prehadzovanie sedaciek je strasne otrava, mame tie tazke britax kravy na isofix ale ak mam po ruke auto, tak to radsej prehodim (popri brblani mojej mamy, ze naco! Aj na ten podsedak som ju musela ukecat
)
MP Meri Není to podle váhy? Do 36 kg sedačka?
brrr ak je to u vas ako u nas :) tak som to pochopila tak, ze do 150cm a 36 kg je povinna sedacka alebo podsedak. Kedy presne prejst zo sedacky na podsedak zakon nedefinuje, su len odporucania.
Mrakoplas Mně taky dítě prošoupává barefoot podrážky. Ale teda většinou jí to trvá dýl než dva měsíce.
DruI no nas dlhsie topanky ani moc nenosi (max tri). Bud sa zmeni rocne obdobie alebo velkost nohy :)
brrr Do 150 cm nebo 36 kg musí být sedačka nebo podsedák. Jestli dát sedačku nebo podsedák není stanoveno v zákoně. Doporučuje se, aby dítě, pokud chceme použít podsedák, mělo aspoň 15 kilo a bylo mu víc než 5 let.
Potrefenáhusa aha, díky, no, 9 kilo...to hned tak nebude ![]()
Potrefenáhusa no já se tam vejdu s odřenýma ušima, sedám si první, připoutám se a pak teprve nastoupí syn. A ramena mezi ty dvě posměrné nedám už vůbec, takže se neopřu, je to tak na půl hodiny. Když je vezou naši, dávají jednoho dopředu. Já jsem s nimi vzadu nejezdila nikdy, tohle je fakt pro výjimečné situace.
Mrakoplas taky mají prošoupané paty, podle mě je za tím kombinace bf a odrážedlo, staršímu se to už neděje (má kolo). A ta nová podrážka zimních Froddo fakt nic nevydrží, snad přežijí sezónu ![]()
Mohučanka já jsem zrušila sedačky loni
36 kilo nema mladší doteď, ale snad ji policajti ve 12 letech vážit nebudou. Ta váha mi přijde divné kritérium, sily mají na svoji váhu hodně to nemusí souviset.
Zlaté auto se třema plnohodnotnýma sedačkama vzadu.
Evaeva ja to prave nemozem zvalit ani na odrazadlo, mladsi na nom nechce jazdit.. na zimu radsej kupujem Protetiky, ja akosi neverim, ze by mu nebolo v tej tenuckej podrazke od zeme zima. Ale aj tak ma uz druhe zimne topanky, bo mu narastla noha
. Ale tretie uz nekupujem aj keby mal prsty skrcit! :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY