Pinot Noir ono ho to přejde,na ocet kvůli tomu nezůstane ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MPLee prosím te, mohla bys hodit odkaz na tu tabulku dávkování léku? Projela jsem blog a asi jsem slepá. Využila bych pro muže, on se toho nějak boji, tak kdybych nekdy nebyla doma, ať má tahák. Dekuji!
Pinot Noir no, dcera je už třeťačka a stejně občas nosí legíny s ponožkama navrch ![]()
Pinot Noir
To dělal můj syn taky a kdybych nebyla protivná, dělá to furt! Nakonec jsem to vyřešila těma leginama pod kalhoty, klasický oldschool jégrovky nosí a na ně ty fusakle. ![]()
JankaM
Páťák!
Pinot Noir
tak to je nejakej trest shury, ocekavam ze Tonda to bude delat taky, protoze mne je to strasne protivny, ty zastrceny veci:D uplne se kroutim pri pohledu na to mnozstvi zastrkany latky![]()
Dneska jsem v metru jela s chlapcem, co měl módně krátký ponožky a kotníky úplně fialový. Původně jsem si myslela, že má tak extravagantní barvu ponožek, takovou červenofialovou ![]()
Joo, oblečení. Tady jsou taky nějací knoflíkáři...dcera si dneska všimla, že kapuca na zimní bundě, kterou nosí už dobře měsíc, je přidělaná dvěma patentkami!! ![]()
Já ty ranní scény nesnáším...když přijala, že patentky nejsou vidět, tak si zas vzpomněla, že "ta čepice je úplně blbá", a když jsem se zeptala proč, následoval jen vzteklý pláč, protože té čepici není co vytknout: velká akorát, nepadá ani nesvírá hlavu, nekouše, protože je podšitá fleecem, má bambuli, ale ne moc velkou, a je na ní medvěd, takže je "pro děti", a navíc si ji vybrala sama už loni ![]()
Mohučanka
včera není dnes. Ale ber to pozitivně, lepší měnit čepici než bundu.
Uf, tak aspoň scény s obliekanim sú u nás minimálne.
711990 to si piš! Já to mám určitě za to, že jsem se chechtala tátovi, když měl gatě v ponožkách, akorát že on to měl v lesáckých holinkách nebo pohorkách a byl v tom celý den (a někdy i noc) někde v jesenických hvozdech. Prdlá puberťačka, no. Takže jasnej trest! ![]()
Mohučanka promiň, ale ![]()
MPLee no, chci to právě dát i rodičům, kdyby náhodou. moc děkuji, oběma! i dzizisketa
Evaeva no čepice se neměnila, protože jsem nabídla další dvě, z nichž jedna kouše a pod druhou se nevejde copánek ![]()
Bariéra mého pochopení byla tentokrát pevná, takže holce nezbylo než sypat do školky bez uspokojení z vytočene matky ![]()
Mohučanka někdy si holt musíš vybrat nejmenší zlo...i z čepic![]()
Moje starší včera přitáhla z obchodu sako a dnes ráno si na něj nechtěla vzít bundu, aby prý nevypadala jako debil. To jí už domlouvala i mladší, že v košili a tenkém saku zmrzne. Tento proslov mě definitivně vykopal z postele. ![]()
Tak ještě vloni chtělo jít dítě za vílu na karneval a letos už Elsa. Sranda je, že ona tu pohádku s Elsou nikdy neviděla:-D. Zná to jen z vyprávění od jiných holcicekz že je to něco top!
Karja ale je to krásná pohádka, o sesterske lásce, to jim někdy určitě pusť.
continuity Jo to je jako pohádka a ne seriál? Já jim moc tv nepoustim, jen v nemoci, tak snad k tomu nedojde v blízké době!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY