Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 11. února 2023 14:26

Karja chceli by sme ísť na dlhšie do Chorvátska. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 11. února 2023 19:21

letfenixa Jj myslela jsem, jestli už kvůli těm opakovaným nemocem nedosáhnete na nějaký pobyt hrazeny pojišťovnou. 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 11. února 2023 19:32

Karja no to pochybujem, väčšinou sa lieči bez doktorky.  Z alergologie vyšlo,  že je zdravý.

Offline Gatita
8681 příspěvků moje polička 11. února 2023 19:37

711990 continuity letfenixa u nas je na predpis a hlavne jsem ho nesehnala, pred mesicem ho nikde nemeli. Syn se musel vylecit sam.

Offline dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 11. února 2023 19:41

Vypadá to, že Šárka má atopický ekzém

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. února 2023 19:47

dzizisketa a hodně? Nemusí to být žádná hrůza, kluci na něj jako malý trpěli a teď už je to dobré, akorát na jaře a podzim se jim udělá třeba jedno suché místo. Naopak malá ségra si s tím vytrpěla svoje.

Offline Gatita
8681 příspěvků moje polička 11. února 2023 19:53

letfenixa drzim palce a je mi vas lito. Musite uz z toho byt unaveni.

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 11. února 2023 20:38

dzizisketa uáá, to jí teda nepřeju. My už s tím bojujeme vic než rok, ale třeba to u vás nebude tak hrozné, držím palce! Základní věc je to moc nemáčet, tj. jen sprchovat, a hodně promazávat celé tělo. My teda na kožním dostali doporučení na tělový balzám za 650,-, který je fakt skvělý, ale třeba bude stačit i něco obyčejnějšího... ale teda fakt to vymizí jen po kortikoidech :-(

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 11. února 2023 22:50
Reakce na dzizisketa:

Rostíček večer: "Tatínku, pustíš mi zase mravenečka?"

Mraveneček

​Dočítám se zpožděním, mraveneček

Youtube to ještě vylepšil, když mi tam vrazil reklamu na psí granule, která začíná záběrem na mravence na klacku.

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 11. února 2023 23:52

Včera jsem musela kojit řvoucí mimino na lavičce v parku u hřiště. Prisla tam babička s přibližně šestiletým chlapečkem, kterej nejdriv nahanel housatko a něco do ni hučel a kdyz ji nahnal k nám, zacal hucet do mne. Je vy mate miminko. Jak se jmenuje? Porad od rána brečí, ze jo! Každý miminko pije mliko z prsa! 
a začal miminu sahat na hlavu (to fakt chcete, aby na mimino sahal při kojení cizi kluk nalepenej na 10 centimetrů

babička nic, čuměla do mobilu. Řekla jsem mu, ať jde pryč, nic. Pak zacal sahat na mimino v kočáru, rekla jsem mu několikrát, ať nesaha do kočáru, porad hladil mimino po hlavě. Housatka se zeptal, jestli je hluchá, kdyz se ji 5x zeptal, jestli si s nim bude hrát na babu a ona nic...ta vypadala, ze už na nej začne vrčet a kousne...pak ji sebral klacek, to už zasáhla babička, vrať chlspečkovi jeho klacek  pak ji teda asi zarazila růžová bunda ... normálně jsme prchly, tyhle vlezlý neodbytný děti jsou tak strasny, strasny!!!! Bylo to úplně psychopatický!!!!!

z toho, jak mi sahal na dite, zatímco jsem kojila, mi doted úplně averzí až vstavaj chlupy na těle

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 11. února 2023 23:57

Anema dzizisketa u vnuka hodne pomohlo stravovani. Snacha kortikoidy brala jako az uplne posledni moznost, fakt postupovali krucek po krucku, co jedl a po cem to mel horsi. To se jeste kojil, tak to nejdriv testovali pres mamu a mliko, teprv kdyz to bylo dobry, tak jako prikrmy. Nesnasel treba korenovou zeleninu, to bylo zly. Nasla nejakou pani, ktera se tomu hodne venovala u svych deti, radila se s ni, jestli chcete, muzu se zeptat na kontakt. V roce to mel kluk fakt osklivy, na zadech dost velky flek, bylo leto, jak spal venku v kocarku a trochu se zapotil, uplne se to rozmokvalo. Mazali to sudokremem a gencianou, aby se to vysusovalo. Za dalsi rok uz mel jen par flicku, ted jeste obcas treba na noze nebo ruce malinko, kdyz je nemocny, neco bylo, kdyz rostly stolicky, ale ji vsechno a zadna omezeni nema. 

Online Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 12. února 2023 00:08

Potrefenáhusa mám poměrně vlezlé dítě a hrozně špatně se to kočíruje. Pořád mu domlouvám, ať se k lidem nevtírá, že je jeho povídání nezajímá, že to není slušné a vhodné, ale zas to nechci říkat moc tvrdě, protože ho to fakt zraňuje. Je to opravdu těžké, já sama mám z takových dětí osypky, ale když vidíš tu bezelstnou duši, jak je pak smutná, když zavelím v některých situacích odchod, protože jiné řešení to nemá... Navíc mi to v drtivé většině situací hatí sami dotčení, já řeknu, neobtěžuj, tohle se nedělá, pojď, nech paní, a ozve se, ale to vůbec nevadí, pojď, řekni mi, cos dostal od Ježíška...

Jako sahání je hardcore, to je jiný level a vůbec to neobhajuju, ale jinak bych prosila trochu shovívavosti k těm vlezlým dětem, karma funguje, fakt. Tady vidím jednoznačně jako zásadní problém netečnou bábu.

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 12. února 2023 01:22

dzizisketa ach jaj!

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 12. února 2023 01:22

Gatita ďakujem!

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 12. února 2023 01:23

Pinot Noir áno, babka mala rozhodne zasiahnuť. 

Potrefenáhusa chudence

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 12. února 2023 04:23

Pinot Noir to, co popisuješ ty, je normalne družný dítě, tyhle "divny"děti jsou takový jakoby bez hranic, sahaj na tebe, lezou ti do věcí...mne je taky blby nějak drsnejc odpalkovat malý dite, tady jsem se teda musela dost držet a ještě chvilku, asi bych něco rekla babičce, naštěstí pak prisla a zacala to aspoň trochu řešit.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 12. února 2023 07:28

dzizisketa přeji, ať rychle přijdete na to, co to zhoršuje, a brzy se to zlepší. 

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 12. února 2023 08:46

Potrefenáhusa Fuj, mně je z toho úplně nepříjemně, jenom to čtu. Na tu babičku jsem regulérně naštvaná! Hlavně ta bezmoc, když zrovna kojíš a nemůžeš se tak účinně bránit.

Dvakrát se mi stalo, že jsem musela usměrnit jiný dítě, co lezlo tomu mýmu fakt ošklivě do osobního prostoru. Jedna matka reagovala fajn (a bylo vidět, že to musí řešit často), ta druhá měla blbý kecy, že syn ani nebrečí, tak co. Ne, jen chudák úplně hrůzou zamrznul. 

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 12. února 2023 08:53

Potrefenáhusa Ono tyhle děti, co popisuješ mají opravdu často nějakou specialitu, jedno z nich jsme potkali právě na ergoterapii. Já to všechno chápu, Pinot Noir vím že ani ti rodiče to nemají lehký, ale problém je právě když nejednají. (To je moje noční můra, mít vlezlý dítě, no naštěstí je divný opačným způsobem po nás)

Online Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 12. února 2023 09:15

Len Ríša by na nikoho cizího nesáhl, ani na vrstevníka, natož miminko nebo dospělého, ale je prostě hrozně ukecanej, i to občas obtěžuje, no.