Karja chceli by sme ísť na dlhšie do Chorvátska.
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa Jj myslela jsem, jestli už kvůli těm opakovaným nemocem nedosáhnete na nějaký pobyt hrazeny pojišťovnou.
Karja no to pochybujem, väčšinou sa lieči bez doktorky. Z alergologie vyšlo, že je zdravý.
711990 continuity letfenixa u nas je na predpis a hlavne jsem ho nesehnala, pred mesicem ho nikde nemeli. Syn se musel vylecit sam.
Vypadá to, že Šárka má atopický ekzém ![]()
dzizisketa a hodně? Nemusí to být žádná hrůza, kluci na něj jako malý trpěli a teď už je to dobré, akorát na jaře a podzim se jim udělá třeba jedno suché místo. Naopak malá ségra si s tím vytrpěla svoje.
letfenixa drzim palce a je mi vas lito. Musite uz z toho byt unaveni.
dzizisketa uáá, to jí teda nepřeju. My už s tím bojujeme vic než rok, ale třeba to u vás nebude tak hrozné, držím palce! Základní věc je to moc nemáčet, tj. jen sprchovat, a hodně promazávat celé tělo. My teda na kožním dostali doporučení na tělový balzám za 650,-, který je fakt skvělý, ale třeba bude stačit i něco obyčejnějšího... ale teda fakt to vymizí jen po kortikoidech :-(
Rostíček večer: "Tatínku, pustíš mi zase mravenečka?"
Dočítám se zpožděním, mraveneček ![]()
Youtube to ještě vylepšil, když mi tam vrazil reklamu na psí granule, která začíná záběrem na mravence na klacku. ![]()
Včera jsem musela kojit řvoucí mimino na lavičce v parku u hřiště. Prisla tam babička s přibližně šestiletým chlapečkem, kterej nejdriv nahanel housatko a něco do ni hučel a kdyz ji nahnal k nám, zacal hucet do mne. Je vy mate miminko. Jak se jmenuje? Porad od rána brečí, ze jo! Každý miminko pije mliko z prsa!
a začal miminu sahat na hlavu
(to fakt chcete, aby na mimino sahal při kojení cizi kluk nalepenej na 10 centimetrů ![]()
babička nic, čuměla do mobilu. Řekla jsem mu, ať jde pryč, nic. Pak zacal sahat na mimino v kočáru, rekla jsem mu několikrát, ať nesaha do kočáru, porad hladil mimino po hlavě. Housatka se zeptal, jestli je hluchá, kdyz se ji 5x zeptal, jestli si s nim bude hrát na babu a ona nic...ta vypadala, ze už na nej začne vrčet a kousne...pak ji sebral klacek, to už zasáhla babička, vrať chlspečkovi jeho klacek
pak ji teda asi zarazila růžová bunda ... normálně jsme prchly, tyhle vlezlý neodbytný děti jsou tak strasny, strasny!!!! Bylo to úplně psychopatický!!!!!
z toho, jak mi sahal na dite, zatímco jsem kojila, mi doted úplně averzí až vstavaj chlupy na těle
Anema dzizisketa u vnuka hodne pomohlo stravovani. Snacha kortikoidy brala jako az uplne posledni moznost, fakt postupovali krucek po krucku, co jedl a po cem to mel horsi. To se jeste kojil, tak to nejdriv testovali pres mamu a mliko, teprv kdyz to bylo dobry, tak jako prikrmy. Nesnasel treba korenovou zeleninu, to bylo zly. Nasla nejakou pani, ktera se tomu hodne venovala u svych deti, radila se s ni, jestli chcete, muzu se zeptat na kontakt. V roce to mel kluk fakt osklivy, na zadech dost velky flek, bylo leto, jak spal venku v kocarku a trochu se zapotil, uplne se to rozmokvalo. Mazali to sudokremem a gencianou, aby se to vysusovalo. Za dalsi rok uz mel jen par flicku, ted jeste obcas treba na noze nebo ruce malinko, kdyz je nemocny, neco bylo, kdyz rostly stolicky, ale ji vsechno a zadna omezeni nema.
Potrefenáhusa mám poměrně vlezlé dítě a hrozně špatně se to kočíruje. Pořád mu domlouvám, ať se k lidem nevtírá, že je jeho povídání nezajímá, že to není slušné a vhodné, ale zas to nechci říkat moc tvrdě, protože ho to fakt zraňuje. Je to opravdu těžké, já sama mám z takových dětí osypky, ale když vidíš tu bezelstnou duši, jak je pak smutná, když zavelím v některých situacích odchod, protože jiné řešení to nemá... Navíc mi to v drtivé většině situací hatí sami dotčení, já řeknu, neobtěžuj, tohle se nedělá, pojď, nech paní, a ozve se, ale to vůbec nevadí, pojď, řekni mi, cos dostal od Ježíška...
Jako sahání je hardcore, to je jiný level a vůbec to neobhajuju, ale jinak bych prosila trochu shovívavosti k těm vlezlým dětem, karma funguje, fakt. Tady vidím jednoznačně jako zásadní problém netečnou bábu.
dzizisketa ach jaj! ![]()
Gatita ďakujem!
Pinot Noir áno, babka mala rozhodne zasiahnuť.
Potrefenáhusa chudence ![]()
Pinot Noir to, co popisuješ ty, je normalne družný dítě, tyhle "divny"děti jsou takový jakoby bez hranic, sahaj na tebe, lezou ti do věcí...mne je taky blby nějak drsnejc odpalkovat malý dite, tady jsem se teda musela dost držet a ještě chvilku, asi bych něco rekla babičce, naštěstí pak prisla a zacala to aspoň trochu řešit.
dzizisketa přeji, ať rychle přijdete na to, co to zhoršuje, a brzy se to zlepší.
Potrefenáhusa Fuj, mně je z toho úplně nepříjemně, jenom to čtu. Na tu babičku jsem regulérně naštvaná! Hlavně ta bezmoc, když zrovna kojíš a nemůžeš se tak účinně bránit.
Dvakrát se mi stalo, že jsem musela usměrnit jiný dítě, co lezlo tomu mýmu fakt ošklivě do osobního prostoru. Jedna matka reagovala fajn (a bylo vidět, že to musí řešit často), ta druhá měla blbý kecy, že syn ani nebrečí, tak co. Ne, jen chudák úplně hrůzou zamrznul.
Potrefenáhusa Ono tyhle děti, co popisuješ mají opravdu často nějakou specialitu, jedno z nich jsme potkali právě na ergoterapii. Já to všechno chápu, Pinot Noir vím že ani ti rodiče to nemají lehký, ale problém je právě když nejednají. (To je moje noční můra, mít vlezlý dítě, no naštěstí je divný opačným způsobem po nás
)
Len Ríša by na nikoho cizího nesáhl, ani na vrstevníka, natož miminko nebo dospělého, ale je prostě hrozně ukecanej, i to občas obtěžuje, no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY