A jako já vím, ze to takhle funguje, ale tatínek s holčičkou jsou na půl dne pryč a to mimino, který kazdej bozi den chrape cely dopoledne, vůbec nespí????asi ji fakt chybí to neustaly ječení a rany padajících předmětů!
Vše o těhotenství a dětech
continuity No, já jsem měla roční batole v business třídě v osmihodinovém letu do Kanady, na sedadle s matkou v řadě přede mnou, spalo 45 minut. Totálně mi narušilo můj spací režim pro minimalizaci jet legu, proto jsem ty šílené peníze za letenku dala, abych mohla v horizontální poloze spát. Byla to hrůza, kdyby to šlo, tak bych byla blízko tomu to dítě z letadla vyhodit... jo, jsem ošklivá a netolerantní, ale tohle by mělo být nějak řešené, byť sama nevím jak.
Mozna on?
To nebyla otázka. Ale tak ono se druhým káže a poučuje asi dobře, že. :P
To nebyla otázka. Ale tak ono se druhým káže a poučuje asi dobře, že. :P
Neeee, tak tohle je vtip dne![]()
Já u toho atopáku pevně doufám, že to je reakce na jiný prací prostředek, to by tak zhruba odpovídalo osypání. Všechny alergeny, co kojenci mohou, jí dlouho a vždy to bylo bez reakce. Akorát je škoda toho nekoupání, koupel je její asi nejmilejší kratochvíle.
Victoria no jo, jenže letadlo je normální dopravní prostředek jako každý jiný. Musí to teda být šíleně nepříjemné a měla bych úplně stejné pocity jako ty. Ve vlaku jsou aspoň tiché oddíly a části pro rodiny s dětmi a to v letadle asi nejde.
dzizisketa no ségra nemohla asi dva roky vajíčka třeba, ani přes mateřské mléko. Ale jestli si změnila prášek, sázela bych na to.
Evaeva Je no, máte absolutně pravdu. A děti jsou lidi jako každý jiný, jen je problém ten, že se neumí tak "ovládat"... a kdo to má vygržet... Na zpáteční cestě stála ve frontě u přepážky paní s psíkem v tašce, to jsem myslela, že mě snad budou omývat, ale ten ani nefňukl:-)
Victoria je to blbý, zvlášť na tak dlouhém letu, ale řešení to bohužel nemá. Taky člověk může narazit na hlučnou partičku ožralů třeba, a ti už by měli mít rozum.
continuity takhle jsem sedela 3 hodiny z Tel Avivu za non stop rvoucim 6 letym chlapeckem. Ten teda nejakou diagnozu mel. Jako bylo mi tech rodicu lito, ale bylo to dost peklo.
To je u nás teď docela velká debata, jestli když všechno proběhne nějak rozumně a budeme moct s dítětem vycestovat, jestli riskovat cestu letadlem (někam k moři). My jsme oba s mužem takoví, že by nám dítě obtěžující ostatní řevem hodně vadilo, ale já si myslím, že nějaký kratší let bychom zvládnout mohli (chci k tomu moři :-).
Evaeva hlučnou partičku ožralů palubní personál vyřeší raz dva, jsou na to trénování. když to vypadá nezvladatelně už na zemi, vyloučí je z přepravy. Cestou tam se čekalo na nějaké lidí, co se zasekli v letištním baru. Hlášení, že na palube je přísně zakázána konzumace vlastních alkoholických nápojů, jsem slyšela poprvé v životě. ![]()
Zina myslím, že v létě k moři v tom letadle nebudete s dětmi jediní. Já bych nějaký kratší let klidně riskla. Malý už nebude mimino, takže třeba pohádky na tabletu lecos vyřeší:)
Evaeva tomuto dítěti už byly dva (mělo vlastní sedačku). Já nikomu létat s dětma nezakazuji, chápu, že se s tím moc dělat nedá, ale čekala bych od rodičů alespoň slůvko omluvy, protože je to fakt utrpení.
Madeira navíc není žádná dětská destinace. Můžeme se jenom domýšlet, jak si tříleté batole užije výlet na ostrově, kde jediná rovná plocha je letištní ranvej a koupat se dá akorát v hotelovém bazénu. Spíš bych si tipla, že tam hodně chtěli rodiče.
Zina hrozně záleží jaké má dítě uši, moje obě létání milovaly, ale ja to už měla vyzkoušené na hodinovém letu v rámci Československa.
Pokud má náhodou ještě dudlika, před dovolenou určitě nerušit.
continuity já chápu, že to obtěžuje a omluvit se mohli, ale prostě i lidi s dětmi chtějí cestovat, no. Třeba s ním jedou po několikáté a nikdy nebyl problém, třeba tam mají rodinu,...
Zina Já bych teda při zvažování letu nebrala ohledy, jestli to nááhodou nebude rušit spolucestující, prostě zvazte, jestli to zvládnete vy, je to pro vás pohodlné a tak. Malej už je vetsi, vzala bych dostatek sladkosti, nové hracky a vybrala spíš kratší let;-)
Zina My zvladli Mallorcu. Syn rval asi 40 min a to jsem se snazila chodit, tak snad trpelo sice cele letadlo, ale jen malo. Delsi let si netroufam, pro me samotnou je to strasne neprijemne. Nejhorsi bylo, ze po nastupu odlozili let o hodinu, to jsme nastesti zvladli s lepenim nalepek a prohlizenim knizek, ale bylo to o fous.
continuity Mne prijde, ze dvouletemu je uplne jedno, jestli bude na chate na Vysocine nebo na Madeire. Vzdycky je to vyber rodicu. Synovi vazne staci i hromada sterku a klacek. Ja ted taky hledala spis, co je blizko a dostupne. Madeira byla taky v uzsim vyberu. Samozrejme muzeme ohleduplne sedet deset let doma a letet az pak, ale to se mi nechcex A to rozhodne rvouci deti neobhajuju, ale nekdy proste nenadelas nic. Nekdy jsou nejhorsi ti rozjiveni skolaci, co ti kopou do sedacky apod, ti uz by trochu vychovani mit mohli.
Evaeva no přesně, dítě je proste dítě, ne robot na klíč. Jako rvouci dítě jsme zažili, loni i to naše, zažili jsme dítě kopajici neustále několik hodin v kuse do zad, ale tam mám proste pochopeni. Výrazně méně pochopeni jsem měla u ozrale ostravské particky, která ještě seděla ruzne rozstrkana okolo nás a potřebovala na sebe hulakat básník vtipy a personal je tedy nijak aktivně neřešil (má asi jediná stížnost za x letu s emirates), naštěstí do sebe kopli ještě nějaké panáky a pak už jen nahlas chrapali. Strašný byl jeden smrdutec, to jsem se obávala, ze omdlim. A nejstrasnejsi byl obézní typek, jemuž se zcela vazne do sedačky vesla jen jedna půlka zadku, druhou polovinou těla zabíral vše okolo včetně uličky, naštěstí jsme seděli za nim, ale má hrůza, když jsem od začátku oddílu viděla to vyvalene tělo a vedela, ze k te radě míříme... 12 h let.
Protože dětí není nikdy dost, naruším leteckou debatu hlášením, že se mé sestřenici narodila včera holčička a jmenuje se Quinn. Sestřenice nemluví skoro česky, je napůl Češka, napůl Irka. Její muž čistokrevný Ir. Žijí v Maine. Jediný výskyt tohohle jména jsem zatím zaznamenala u Boba Dylana - Quinn the Eskymo. Ale my si zvyknem ![]()
Archivářka Jé to je hezký. Je to hezky zvučný.
Já mám tu jednu dceru s méně obvyklým jménem a jako doslechla jsem se, že vedle ve měste je dívka se stejným jménem, tak jsem říkala kamarádce, která s jejím tatínkem pracuje, at se ho pro zajímavost zeptá, jak se holčička jmenuje....No takže dopadlo to tak, že s tou holčičkou chodí moje dvanáctiletá neteř už půl roku do třídy, ale nijak se nad tím nepozastavila, nikomu to doma neřekla, protože Karla je přece normální jméno:-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY