Pinot Noir což je hranice, kterou nedodržují ani někteří dospělí. Tuhle se nějaká babka snažila sáhnout na řvoucího mladšího a ještě si pochvalovala, jak rychle popojel (nechtěl jet do kopce)![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir ja mam starsieho tiez taku spolocensku "vtierku", aj ho upozornujem a aktivne riesim ale pokial dotycni sami povedia, ze im to nevadi a este ho vyzvu nech rozprava dalej, tak ho necham. Zistila som , ze mnohym ludom to nevadi, najma starsia generacia si s nim rada pokeca :) Tu v susedstve sa stretavaju za pekneho pocasia dochodkyne na lavicke, on je ich najlepsi kamos. Najprv som ho odtial brala prec ale oni ho maju fest radi a normalne sa tesia kedy im zas pride porozpravat
.
Mrakoplas
Náhodou je to super, že si takto rozumí. Rozhodně lepší jak tátuj kamarád, který je svobodný, bezdětný 80+ a když sedí v cukrárně na kávě a jsou tam moc hlučné, ukecané matky a děti, tak odchází.
Kan kdybych si chtela v klidu vypit kafe a byla tam jakakoli hlucna parta, tak bych taky nadsena nebyla. Doufam teda, ze neni povinne byt nadseny ujecenyma robatkama a klabosicima matkama. Povidat si o sve vuli s ditetem je neco trochu jineho.
Kokoska Píšu něco o povinnosti?
Kan A proč je to teda rozhodně lepší? Mně příjde naopak tátův kamarád úplně v pohodě-vyřešil situaci tak, jak mu vyhovuje. Než kdyby tam tiše trpěl, všechny seřval nebo po někom metal koblihy.
Kan vyznelo to tak, ze je od pana osklive nebo nevhodne, ze z toho prostredi odchazi. Tak rikam, ze snad nemusi setrvat nekde, kde mu to nevyhovuje.
Mrs.Robinson Protože by ho ten cvrkot mládí trošku rozebral? Že by třeba chvilku nemyslel na diagnózy? Já ho znám, on má děti rád, dělal kastelána na zámku, takže spoustu strašidelných pověstí. Chápu, že chce někdo svůj klid, ale jako pozorovatel si myslím, že jeho přístup je pro něj špatně, protože u nás vždycky ožije, směje se a má zájem o dění. Ale tak možná to někdo ví ještě lépe jak já.
Kan priznam sa, ze by som asi tiez odisla vypit kavu na kludnejsie miesto
.
Mrakoplas myslím, že všichni rodiče nesnáší děti, když sebou nemají ty svoje ![]()
Evaeva Mně vůbec nevaděj, já je vypínám a když tam něco ještě vyvedou, jsem o to radši:-D
To mi pripomelo, že kamarád má takového kontaktního syna. Leze klidně i po cizích, já to neznaším. Můj muž je hodně kontaktní a dal to asi půl dne, pak už to štvalo i jeho. Akorát klukovi bylo devět a žádnou diagnózu nemá.
Evaeva zrovna vcera jsme byli v jedne proflakle kavarne a tam snad dve tretiny lidi meli s sebou aspon jedno, ale i tri deti. V jednu chvili byly u vchodu zaparkovane 4 kocarky. Musim rict, ze pred par lety bych taky vycouvala a sla jinam. Ale bylo tam prekvapive nehlucno, deti se volne teousily pro erarni hracky a zadne nevriskalo.
Jinak cestou zpět z Madeiry bylo malé dítě, který celý ten let prořvalo. Sedadlo pred nami, celá rodina kromě mě měla sluchátka, já jsem zvykla při čtení vypnout odposlech, ale stejně jsme byly při vystopovali zralí na panáka.
Jako rodiče se to snažili řešit, ale čtyři hodiny je prostě moc. To už si člověk ani nemůže říct, že je rád že neřve to jeho.
Karja Jos byla to trochu nadsázka, ale třeba nechápu, proč jedou bezdětní do hotelu, který se profiluje jako dětský, to by mně nikdy nenapadlo ![]()
continuity tohle je blbé, myslím, že ti rodiče se cítili ještě hůř. A chápu tě, taky bych byla úplně hotová.
Kan Tak pokud u vás ožije, pak ho zjevně cvrkot mládí dovede rozebrat, děti má rád, má zájem o dění, takže cajk. A je fajn, že mu to umožníte. V kavárně si chce přemýšlet o svých věcech. Já ho úplně chápu a nehodnotila bych, co a jak by měl v kavárně dělat, protože je mu 80+.
Hehe, to mi pripomnelo, my byli tuhle v kavarne, naše dite se tam zcela zpusobne tiše valelo po zemi a muž říkal: No, driv bych si pomyslel, co je to za rodiče a proč si to dite nesrovnaj a teď jsem rad, ze je v pohode, neřve a my si muzem v klidu vypít kafe...![]()
Potrefenáhusa jojo, dítě pod stolem je dobré dítě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY