Pinot Noir nahodou! Podla mna je to super. Ten moj tiez preferuje anglictinu ktoru som mu musela v minulosti na cas zatrhnut uplne vsade aby dobehol rodny jazyk ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa mně to připadá trochu jak z hororu. Vytrvale píše, už pokryl celou vanu. ![]()

eless čísla a písmena jede jedině anglicky ![]()
Pinot Noir u nas bolo anglicky tiez snad vsetko :) neboj on zacne aj cesky rozpravat
Pinot Noir trochu hororový to je
ale skvělý, sleduju ty pokroky. Tu perníček, tady písmenka, ono to půjde. A jak funguje ve školce? Domluví se tam nějak s paní učitelkou, když něco potřebuje?
Potrefenáhusa To je úplně idylická fotka.
Ať je housátku brzo líp!
Pinot Noir Trochu jak z hororu to je, ale podlžlue mě je to na dobrý cestě! Perníček taky snědl.![]()
Edit: jak kdybych opisovala od @žluťásek
Další edit: nefunguje mu označovací tlačítko![]()
Pinot Noir no ta fotka určitě z hororu je!
Doufám, že si to zapisuješ.
Potrefenáhusa a to sa podarilo ich uz uspat na noc? Parada !
Sú krásne a baculate ![]()
Pinot Noir fiha, neuveriteľné! Onehda si písala, že doktori ti vravia, že je svoj. Ide naozaj svojou cestou.
letfenixa je 6 rano, dům je tichej, takže asi jo?
Nespala přes den, to tady ječela hají ne! a pak vytuhla takhle sama (Akorat jsem chtěla jít cistit zuby a strčit ji do vany)
mne přijde na to zrušení denního spanku malá a taky jezdíme docela často odpoledne autem, kde bez spaní přes den usne uolne natuty, ale asi je to lepší než pak denodenne to dlouhý utrpení
Potrefenáhusa to zrušení denního spánku nemusí být definitivní a každodenně. Ríša potom spával odpoledne třeba dvakrát za týden, prostě když ho to samo přemohlo. U nás bylo hrozné martyrium to denní uspávání, tak jsem se na to ve dvou a půl vykašlala, přestala řešit, co bude, když usne třeba v šest večer... Někdy se to stalo, tak jsem ho za deset minut vzbudila. Byl sice řev, ale ten byl u nás kolem tří let stejně pořád. Většinou dva tři dny vydržel a čtvrtý jsem ho našla opřeného čelem o křeslo spícího s autíčkem v ruce. Postupně to vymizelo úplně. V autě při jízdě delší než hodina usnou vždycky, i ten šestiletý.
Pinot Noir my jezdíme krátce, ale když je unavená, usne jak dřevo i na těch 10 km
furt ještě spi...
Potrefenáhusa U deti jsem zrusila denni spanek, kdyz se vecerni usinani posunulo k 22. hodine. U obou to bylo dlouho pred 3. rokem. Bez denniho spanku pak vecer rychle vytuhli. Je to proces, nez si to sedne, ale kvalita zivota se mi tim vyznamne vylepsila;-)
Potrefenáhusa to je dobře, že to u vás takhle funguje, u nás se uspávání nijak nezkrátilo (ale nebylo to tak šílené, ale 45 minut minimálně je to pořád). Oni spí ráno, mladší je teď ještě v limbu ![]()
Pinot Noir to je vtipné, jak to má každé dítě jinak. Že by někdy takhle usnuli během hraní, to nikdy, ale starší dělal šílené scény, kolikrát jsem ho po neúspěšných pokusech strčila do postele ještě v půl čtvrté, protože do večera jsem si to nechtěla představovat. Mladší to nedělal.
Evaeva mně ty spící děti na koberci nebo u jídla připadaly vždycky naprosto neuvěřitelné na základě toho, co jsme s ním a uspáváním zažívali. No a pak jsme to najednou měli taky! ![]()
Ale nebylo to často, on už ten denní spánek v po těch 2,5 letech nepotřeboval. Ti naši obecně spánek moc nepotřebují. ![]()
Na večerní spánek to u nás vliv mělo, doba uspávání se dost zkrátila, ale čas usnutí se nezměnil, vynechal denní spánek, takže celkově začal spát kratší dobu. ![]()
Pinot Noir ono to tak bude skoro u každého, že když nějaký spánek vypustí, celkový čas se zkrátí. Moji si to trochu naspávají ráno, ale postupně vstávají dřív. Což je teda dobře, jinak by nestíhali školu ![]()
Pinot Noir nám takhle usinala kolem roku a půl u obeda, furt strkala lžíci do pusy a u toho klimbala
ziginka zatim když vynechala, tak to na tu vecerku vliv nemělo, ona je teď trochu nemocná, takže je možná víc unavená.uvidíme, co dal, my včera ani nevěděli, co s nacatym večerem (ponosit řvoucí mimino a v deset spát
)
monis keby som mala bábätko, ktoré by to všetko chytali, tak som už úplne zúfalá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY