Vari tyjo, tak to mě mrzí. To je teda naprd. Zrovna u vás...jako byste si to vymysleli sami, že. U nás to vymyslela doktorka a taky to sama vyjednala, já nedělala vůbec nic.
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka Kdyz oni se narodili driv jen o pet tejdnu, povoleni z neurologie ockovat jsme meli. Jenze za nas to bylo zdarma jen do pul roku a to vazili asi pet kilo, takze doktorka nam to doporucila drobet odlozit. Njn, deti se prodrazi :-D.
Vari takhle naráz to je pěkná pálka. Mladší se zase narodil měsíc před tím než bexero začala platit pojišťovna:) Je teda blbý, že vám to pojišťovna neuznala, když doktorka doporučila očkování odložit.
Evaeva Ona by je i naockovala, ale rikala, ze pokud nam nevadi si to zaplatit, radsi by to o par mesicu odlozila. Ale setkala jsem se i s pripadem, kdy to pojistovna nezaplatila diteti narozenymu ve 25 tt, coz uz mi prislo totalne uvaleny.
Vari to teda jo
Jo tak starsi ma cely den pres 38, paralenu navzdory...
Rosťa odfrčel k babičce, muž se psem ke kamarádovi na chatu (bude mu teda pomáhat stěhovat se do nového), takže máme od teď se Šárkou dámskou jízdu. To bude pohoda!
Akorát Rosťa na víkend nafasoval toho jejich třídního maskota pejska Hafíka, babička bude muset fotit a já pak v neděli něco sepsat do deníku.
Tak jsem myslela, že období šílených nápadů starší nás pomalu opouští, ale zjevně ne. Teď jsem zjistila, že jsem si celý den vařila čaj společně s plastovou lahvičkou na přebalovací olej , který do té rychlovarné konvice hodila včera večer.![]()
Vari tak to zabolí ![]()
Já u obou dalvala bexsero ve 3m, takže jsem měla ještě slušnou rezervu, ale zrovna u předčasně narozených a těch, kde odklad doporučí rodiče by to ty pojišťovny proplácet měly...
Prosím vás kdo tu psal nějaké to info k saunování? Jak prosím saunovat 2 letou a od kdy může mimino?
Takže zápal priedušiek s antibiotikami ![]()
A hoci na pohotovosti bola reč o sirupe na kašeľ , pani doktorka napísala granulat a to mi Lukasko také množstvo nevypije.
letfenixa a hradí ty sirupy pojišťovna? Protože tady moc ne, tak mi to vždy psali jen na lísteček. Můžeš si asi koupit, co vám vyhovuje.
continuity nehradi, ale je len na predpis. Je to Erdomed. Už som sa dovolala na pohotovosť, tak že sa asi preklikla. Navyše ten granulat je od 12 rokov.
letfenixa Erdomed je na Slovensku jen na predpis? Uff, to je blbý, ja si ho beru běžně i sobě.
Ty granulky jsou hnusne, ale je to dobrý lék. Hlavně ať je malý brzo v pořádku.
continuity je to pomerne vtipné, kapsuly a sirup sú na predpis, granulat nie, a potrebujem ten sirup pre malého. Mám doma kapsule pre seba z minulých chorôb, granulat napísaný teraz.
A ďakujem.
continuity nevím jak ten rozpustný, ale Erdomed sirup pro děti i kapsle pro dospělé jsou i u nás jen na předpis.
continuity u nas teda taky jen na predpis...
letfenixa uf, tak ať je mu brzo líp ![]()
711990 já jsem kupovala ty granule normálně. Vůbec mě nenapadlo, že některá léková forma bude jen na predpis. ![]()
continuity ty granule jsou myslím slabší
letfenixa Chudák malej, už si asi nějakej bacil musel v sobě nosit ....Neuvažovala jsi někdy o těch lázních pro deti na pojistovnu? Jak tu některá děvčata jezdí s detmi? Že by ti to třeba na prázdniny vyšlo abys mohla kvůli práci, nebo nemůžeš od rodičů na tak dlouhý čas?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY