Malenge
To je dobrý! Ale hele, já takhle promlouvala k synovi v břichu, poté co mi večer odtekla voda, tři doktoři mi nezávisle na sobě řekli, že mám jít spát (wtf!) a ráno půjdu na vyvolávačku. Jeden z těchto mudrců byla moje kamarádka, která vzápětí odskotačila s mým mužem na večeři ....no takže jsem se zaměřila na břicho a vysvětlila mu, že takhle tedy ne, to mamince nemůže udělat, že rozhodně nehodlám celou noc beze spánku s hrůzou čekat na porod a ať sebou laskavě kouká hodit a nejpozději do půlnoci, ať je na světě. A co myslíš? Za hodinu byl venku, ti dva si nestihli ani objednat! ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Garfie ani tu poslední klidnou večeři si mu nedopřála ![]()
Já jsem staršímu synovi v břiše předčítala, jak dlouho děti spí a je fakt, že se toho drží
Ale beze srandy, docela na ty promluvy k nemluvňatům věřím, protože člověk do toho zhmotní to odhodlání nebo přesvědčení, že takhle už to dál nepůjde.
Garfie myslím si to už dlouho, že ty tvé děti jsou zázračné ![]()
Malenge
Ty jo, ale víš že to mi o synovi řekla rehabilitační sestra? Teda nepoužila výraz "zázračné", ale zeptala se mě, jestli vím, že mám speciální dítě, ale nejsem si jistá, jakým směrem to myslela! ![]()
Garfie to je dobrý! Ale vážně, vždycky přemýšlím, jak bychom vše zvládali ve vaší situaci my a nevím, nevím teda...
Malenge Jasně že bys to zvládla! Prosím tě, my neděláme nic speciálního, prostě hrajeme s rozdanými kartami, jako každej.
Evaeva u nás to dohovaranie nepomohlo ![]()
Pinot Noir akože sanka dole, obaja!
Ženy, kdo chtěl tu hru Kraken zuří? Na netu už je vyprodaná, ale ještě ji maj prodejny Albi. V Praze 1x v palladiu a 8x chodov, další už si nepamatuju.
Garfie Malenge Potrefenáhusa tak to víte, že jí ten proslov dnes večer zopakuju ![]()
Mohučanka no ještě aby ne ![]()
Mohučanka ja jsem s tímhle proslovem taky odstavovala a nakonec to bylo (nechapu, nechapu) skoro úplně v pohode (ona tomu teda ve finiši, kdy už jsme mely hodně omezeno a ja jsem měla v plánu kojit jen večer a pak až rano, velmi napomohla tím, ze zacala strašně kousat, asi jak už se hodně snížila tvorba, takže to pak vzalo hodně rychlej konec, ale bylo ji teda skoro 20 měsíců)
Potrefenáhusa Mne tenhle proslov vysel kupodivu u sebrani dudliku, to bylo uplne v pohode. S odstavenim zkusenost nemam, krmila jsem je odstrikanym mlikem a s odsavackou jsem se domluvila lehce, byt po tech x mesicich jsme mely hodne blizkej vztah :-D.
Mohučanka Potrefenáhusa Chtela jsem napsat, ze to musim vyzkouset, jestli to bude fungovat i na batole
Ale je pravda, ze jsem synovi, jako mini miminku, vysvetlovala, jak se ma prisat k prsu, aby me to nebolelo, a fungovalo to ![]()
žluťásek ja, ale mam to trochu od ruky. :) ale dakujem!
Myrtila ja takhle jednou vetou odstavila Tondu v 2 letech a 4 mesicich:D k ranu nejak prudil a porad chtel, tak jsem mu rano rekla - hele, uz toho mam plny zuby, odted uz zadny mliko. A on uz si nikdy nerekl![]()
No, mně sambo furt říká, že mám špatnou komunikaci, tak tím se to potvrzuje:-D Děti mi prostě nerozuměly:-D
Teda, ta chápající miminka zavidím, na to moje "doprdele, spi už" nikdo nikdy nereagoval. ![]()
Pinot Noir No to je ten můj příklad špatný komunikace:-D
711990 to je dobrý! Já druhé dítě odstavila omylem. Ten den ho uspával tatínek a já ho nějak před tím zapomněla nakojit, došlo mi to, až když spal
Pak už se nikdy po mlíku nesháněl, ani v noci se nevzbudil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY