Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2023 13:55

Karja holka se nezdá, co?

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 21. února 2023 13:57

Karja tak přece se nebude zahazovat s malýma klukama!

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 21. února 2023 14:01

Evaeva Jojo, ale mě se líbí jak jde napřímo. Že jako první otázka je doslova "mami, můžu jít k tomu klukovi domů?" víš co, ani neřekne, jak se jmenuje, kdo to je, jak si hráli....

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 21. února 2023 14:03

To dlouhý marný uspavani je nejvíc frustrující věc, kterou znám! Zvlášť s druhym miminem v šátku na brise ....

vyprdla bych se na to, ale jde odpoledne do sokola a vytuhne natuty cestou zpět v autě a to je velký špatný 

pritom od 12 hlásí, ze hají

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 21. února 2023 14:04

Karja třeba to pozváni taky vypadalo jako : chlapecku, muzu jít k tobě domu?

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 21. února 2023 14:06

Potrefenáhusa Potlapkávám! Tohle bylo uplně na pytel! Kamarádka měla děti 2 a čtvrt roku od sebe, takže ona je položila vedle sebe na postel a spaly tři hodiny?!?! a nechápala, co furt mám:-D:-D

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 21. února 2023 14:09

Potrefenáhusa Nenene, já jsem to z ní pak vytáhla, kdo to je, a jak to bylo. Spíš mám strach aby ten chlapeček nechtěl jít k nám domů, protože naše domácnost není na návštěvy paní učitelky moc stavěná! Přinejhorším to ukecám, že až bude hezky tak přijdeme na zahradu, zas to jsou fakt velmi hodné děti, proč to nepodporovat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2023 14:11

Karja moje děti spali podobně, teda každý ve své, ale někdy se taky takhle zadařilo a místo deseti minut to byla hodina a půl, což bylo super, obzvlášť, když měl člověk pak nějaké plány. Ale aspoň byli ochotní tam chvíli počkat než se naobědvám, protože takhle dlouho uspávat hladová, to by někdo z nás nepřežil.

Potrefenáhusa je to frustrující a vůbec to nemusí znamenat, že není unavená

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2023 14:13

Karja domů bych si teda paní učitelku taky zvát nechtěla

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 21. února 2023 14:15

EvaevaPošlu tam samba, její manžel chodí na ryby. Vůbec se můžou sbalit s prutama i děckama a dělat si co chtěj!:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2023 14:17

Karja dobrý plán!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. února 2023 14:18

Potrefenáhusa to je na tom nejhorší, že když to nebudeš dělat, tak se to nejvíc vymstí zase tobě, což je nespravedlivý

kočár v kuchyni už nefunguje?

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 21. února 2023 14:21

Zina funguje, ale dneska jsem ji už 4x vyndavala (s tím miminem v satku) ale teď jedem další kolo, má na ruce hasičskou ponozku a plyšovou kočičku a vypadá to nadejne

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 21. února 2023 14:23

Pinot Noir to je dobra zprava! Jen tak dal. S mými kluky mi to neprijde nějak moc málo.

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 21. února 2023 14:25

Spí!!!

no, v půl 4 vyjizdej, to bude dost na krev, po ty hodině je jak hadrova loutka a vůbec nejde probudit 

jako to uspavani je ted fakt maximální vopruz, nebejt ty diskotéky do půlnoci a pozdejc, tak na to fakt kašlu 

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 21. února 2023 14:29

Potrefenáhusa Uf, zrovna jsem se chtěla ptát, jestli se podařilo. Tak ať se probudí s dobrou náladou!

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 21. února 2023 14:29

Malenge jj, nosí totéž oblečení, co Ríša v jeho věku, takže žádná tragédie. Výhoda zas je, že při jeho rozměrech nikomu nepřipadá divné, že nemluví. Naopak byly některé maminky v šatně ve školce u vytržení, jak je šikovný, že se sám svleče, pověsí oblečení, obuje papuče... Tak jsem o tom, že je o dva roky starší než ta jejich batolata, radši nic neříkala.

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 21. února 2023 14:35

Osobně vůbec nechápu, kde to dítě bere energii. Lítá od rána do večera, chvíli se nezastaví a siestu po obědě držím jen já. O víkendu vytuhnul v autobuse ve 3 odpoledne. Spal 15 minut, než jsme vystoupili, pak se oklepal a začal zas řádit. A usnul v 11, už jsem si odvykla, teď už je to běžně před devátou. Tohle teda po mně nemá.Já bych teď spala furt!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2023 14:54

Potrefenáhusa super! V tom autě bude mít čas se rozkoukat, to půjde. A případně to nebude tvůj problém, jestli dobře chápu:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2023 14:56

Len já jsem spáč až od puberty, tak možná tak