Evaeva není to spíš 3 2 1? ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir asi jo![]()
Evaeva tak nebo tak, díky za tip, to by se mohlo líbit i našim.
Pinot Noir já myslím, že jo. My původně měli připravenou variatu, že jeden počká venku, kdyby to mladší nedával, ale nakonec jsme zjistili, že rodinná vstupenka je jen o malinko dražší než 1+2 a riskli to. A byl úplně v pohodě. Viktor ale pozornost udrží, ne?
Evaeva pokud se nezasekne u dveří, že dovnitř nejde, tak jo. ![]()
Edit: nejlíp se mi jeví varianta vyslat tam staršího s tatínkem, mladšího dát spát a využít to k nicnedělání. ![]()
Pinot Noir jasný, taky možnost. Ale ta expozice je zdarma, platí se akorát ta projekce v sále a pak pár atrakcí (návštěva raketoplánu...), takže případně na ně můžete počkat i tam nebo venku ve stromovce.
Pinot Noir Ty jo, ty kamínky jsou perfektní!
Evaeva dekuji za tip. My dnes byli na Hudebnim zverinci (vystava v Muzeu hudby). No jak bych to.... no uz je zas asi dlouho nikam nevezmu
.Ja se divim, ze jsme ten vylet prezili.
Ale nebylo to spatne. A hlavne na Ujezde vytrhavali koleje, neco tam svareli az litaly jiskry a byly tam videt zajimave stroje v nasazeni. Tak to byla taky atrakce.
Gatita můžete k nám, tady brousí asfalt, kladou koleje, překládají inženýrské sítě. Akorát jsem si včera říkala, že bychom to mohli nějak vytěžit a udělat z toho atrakcí.
Gatita jo, tam už jsme taky byli. Kluky to teda bavilo, ale donutili mě jít ještě do té hlavní expozice a to pro mladšího teda fakt nebylo
Stavební práce ale jsou nejlepší. Minulý týden jsme jeli lanovkou na Petřín, to byl takový zážitek, že mladší brečel, že chce jet ještě jednou ![]()
continuity Před pár dny jsme tudy jeli k babičce a nadšení bylo veliký!
Evaeva to mi pripomnelo chlapečka, který se k nám s rodiči přidal do lanovky ve Funchalu. Mluvili anglicky až s takovou hysterickou intonaci, o které jsem si myslela, že je vyhrazena pro ty výukové CD. A byl dost vyděšený, já jsem myslela, že to trochu přehrává, ale děti mu rozuměli asi líp a ujistily mě, že se fakt bál.
Len můžu říct, že to nadšení úplně nesdilim (hlavně v neděli ráno), ale teší mě, že naše utrpení dělá radost alespoň někomu. ![]()
Evaeva ja jela v lete se ctyrletym a jako tresnicka na dortu byli panove orezavajici vetve a drticka. Ty stroje jsou proste nej. Kdyz byl v tom veku starsi vnuk, stravili jsme misto prochazky asi 2 hodiny u Botice, kde zpevnovali breh. Byl tam oranzovy bagr!
Až v půl devátý - tímto zdravím MP Meri a Potrefenáhusa ...
Vzhledem k tomu, že dítě stejně usíná až v půl jedný (ale za to dneska spala do půl sedmý, pak se nakojila a s heslem "proležíme v posteli celou neděli" spala dál do desíti) jsme včera večer ještě vyrazili na barevný večírek. Jakožto novopečení rodiče jsme dostali výjimku a mohli přijít v černé - tak jsme to hodili celé trochu do vtipu ;).

continuity Jako já jsem byla taky ráda, že už tudy denně nejezdím.
Natož poslouchat to v neděli, takovej koncert ti teda nezávidím.
GChK to je pekne miminko!
Kokoska my sešli dolů na Nebozízek a tam se jde přes most nad tratí, na jedné straně vidíš tu mezistanici, na druhé horní stanici. Tam bysme mohli stát tak dvě hodiny minimálně
Pánové s motorovkou seřezali staršího oblíbené křoví úplně u země, takže ti jsou u nás momentálně v nemilosti ![]()
continuity chudák, ale ani se mu nedivím. Kluci to mají rádi, ale já třeba nerada jezdím dolů, v kabince ale hlavně na sedačce teda
To zdrzovanie pred spaním ma nebetycne vytaca ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY