Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30020 příspěvků moje polička 19. února 2023 16:40

Evaeva není to spíš 3 2 1?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2023 16:41

Pinot Noir asi jo

Offline Pinot Noir
30020 příspěvků moje polička 19. února 2023 16:42

Evaeva tak nebo tak, díky za tip, to by se mohlo líbit i našim.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2023 16:44

Pinot Noir já myslím, že jo. My původně měli připravenou variatu, že jeden počká venku, kdyby to mladší nedával, ale nakonec jsme zjistili, že rodinná vstupenka je jen o malinko dražší než 1+2 a riskli to. A byl úplně v pohodě. Viktor ale pozornost udrží, ne? 

Offline Pinot Noir
30020 příspěvků moje polička 19. února 2023 16:45

Evaeva pokud se nezasekne u dveří, že dovnitř nejde, tak jo.

Edit: nejlíp se mi jeví varianta vyslat tam staršího s tatínkem, mladšího dát spát a využít to k nicnedělání.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2023 16:50

Pinot Noir jasný, taky možnost. Ale ta expozice je zdarma, platí se akorát ta projekce v sále a pak pár atrakcí (návštěva raketoplánu...), takže případně na ně můžete počkat i tam nebo venku ve stromovce.

Online Karja
44893 příspěvků moje polička 19. února 2023 18:23

Pinot Noir Ty jo, ty kamínky jsou perfektní! 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 19. února 2023 19:30

Evaeva dekuji za tip. My dnes byli na Hudebnim zverinci (vystava v Muzeu hudby). No jak bych to.... no uz je zas asi dlouho nikam nevezmu.Ja se divim, ze jsme ten vylet prezili.

Ale nebylo to spatne. A hlavne na Ujezde vytrhavali koleje, neco tam svareli az litaly jiskry a byly tam videt zajimave stroje v nasazeni. Tak to byla taky atrakce. 

Online continuity
43549 příspěvků moje polička 19. února 2023 19:36

Gatita můžete k nám, tady brousí asfalt, kladou koleje, překládají inženýrské sítě. Akorát jsem si včera říkala, že bychom to mohli nějak vytěžit a udělat z toho atrakcí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2023 19:41

Gatita jo, tam už jsme taky byli. Kluky to teda bavilo, ale donutili mě jít ještě do té hlavní expozice a to pro mladšího teda fakt nebylo Stavební práce ale jsou nejlepší. Minulý týden jsme jeli lanovkou na Petřín, to byl takový zážitek, že mladší brečel, že chce jet ještě jednou

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 19. února 2023 19:47

continuity Před pár dny jsme tudy jeli k babičce a nadšení bylo veliký! 

Online continuity
43549 příspěvků moje polička 19. února 2023 19:50

Evaeva to mi pripomnelo chlapečka, který se k nám s rodiči přidal do lanovky ve Funchalu. Mluvili anglicky až s takovou hysterickou intonaci, o které jsem si myslela, že je vyhrazena pro ty výukové CD. A byl dost vyděšený, já jsem myslela, že to trochu přehrává, ale děti mu rozuměli asi líp a ujistily mě, že se fakt bál. 

Online continuity
43549 příspěvků moje polička 19. února 2023 19:51

Len můžu říct, že to nadšení úplně nesdilim (hlavně v neděli ráno), ale teší mě, že naše utrpení dělá radost alespoň někomu.

Offline Kokoska
35143 příspěvků moje polička 19. února 2023 19:51

Evaeva ja jela v lete se ctyrletym a jako tresnicka na dortu byli panove orezavajici vetve a drticka. Ty stroje jsou proste nej. Kdyz byl v tom veku starsi vnuk, stravili jsme misto prochazky asi 2 hodiny u Botice, kde zpevnovali breh. Byl tam oranzovy bagr!

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 19. února 2023 19:55

Až v půl devátý - tímto zdravím MP Meri a Potrefenáhusa ...

Vzhledem k tomu, že dítě stejně usíná až v půl jedný (ale za to dneska spala do půl sedmý, pak se nakojila a s heslem "proležíme v posteli celou neděli" spala dál do desíti) jsme včera večer ještě vyrazili na barevný večírek. Jakožto novopečení rodiče jsme dostali výjimku a mohli přijít v černé - tak jsme to hodili celé trochu do vtipu ;). 

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 19. února 2023 19:56

continuity Jako já jsem byla taky ráda, že už tudy denně nejezdím.Natož poslouchat to v neděli, takovej koncert ti teda nezávidím.

Offline Kokoska
35143 příspěvků moje polička 19. února 2023 20:00

GChK to je pekne miminko!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2023 20:07

Kokoska my sešli dolů na Nebozízek a tam se jde přes most nad tratí, na jedné straně vidíš tu mezistanici, na druhé horní stanici. Tam bysme mohli stát tak dvě hodiny minimálně Pánové s motorovkou seřezali staršího oblíbené křoví úplně u země, takže ti jsou u nás momentálně v nemilosti

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2023 20:08

continuity chudák, ale ani se mu nedivím. Kluci to mají rádi, ale já třeba nerada jezdím dolů, v kabince ale hlavně na sedačce teda 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 19. února 2023 20:15

To zdrzovanie pred spaním ma nebetycne vytaca