Pinot Noir no podle těch rad by to mělo být v klidu, ten proslov ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir tohle jsem vypustila z pusy uz hodnekrat a kupodivu to nefungovalo![]()
Pinot Noir
no přesně: u nás ta věta většinou zněla, už sakra lehni a spi. To lehni bylo a je důležité, neb se musí oba furt zvedat, pro něco se natahovat, prerovnavat plysaky (dosad dle potřeby). A výsledek se nějak nedostavil.
711990 Tyjo, to aby si člověk dával fakt bacha na pusu, když jediná věta může takhle zabrat ![]()
Pinot Noir Naše dítě na "doprdelespiuž" taky neslyší ![]()
Myrtila ani naše ![]()
Pinot Noir doprdelespiuz nechape ani nase. Ale minule, kdyz uz hodinu kvilela kvuli tomu, ze si pes nechtel sednout tam, kam chtela ona mi na "doprdele nechces uz toho nechat" odpovedela "tak jo" utrela si nos a odskakala si hrat ![]()
Jinak kdo tu dostal vynadano v mhd, ze obedva? @711990? Dneska jsem to schytala taky. Chytla mě migréna na cestě domů s dětma v kočáru. Takže jsem vyplenila automat a koupila si colu a čokoládu. Což sice neni racionální strava, ale abych dostávala 5 minutové kázání jsk jsem špatným případem pro svoje děti a mám se stydět, není divu že je tolik obézních dětí a jak je nechutný když lidi svačí v mhd... Jako bonus dcera vykřikovala "chci kokota" což mělo znamenat koťata ![]()
(koupila jsem jí tetovačky kočiček, dávám jí je na palce a když kočička vydrží 2 dny, může si koupit hračku. Další zoufalý pokus o odnaučení palce) No radši jsem vystoupila a počakala na další tramvaj.
MPLee OMG, někteří lidi jsou otřesní. Mně takhle kázal chlap kdysi u McDonalda, a to jsme tam ani nejedli, jenom jsem tam kluky nechala chvíli se klouzat na klouzačce. Sám vypadal, že se stravuje výhradně fast foodem a chtěl rodině takových sušinek kázat o obezitě. ![]()
Ale chci kokota mě tedy rozesmálo hodně. ![]()
Pinot Noir aspoň už se naučila vyslovovat celé slovo opička. Jednu dobu to byla nejiblíbenější hračka a O vynechávala. V kombinaci s koťaty by to bylo už moc ![]()
MPLee ty lidi fakt nemaj pud sebezáchovy
(kamarádky dcera takhle chtěla mackat v autobuse to vystupovaci tlačítko, kterymu rikala jakoby čudláček)
MPLee no moje nervy!
Potrefenáhusa kamarádky dcerka říkala učitelce v jeslích, že má maminka hezkou bundičku. Pletla si B a K ![]()
MPLee jako co k tomu ty lidi vede?![]()
Pinot Noir muž stravující se u McDonalda ti radí, ať tam nejíte?
Tak to je hodně dobrý.
MPLee učitelka se ptala ve školce děti, co je na ní hezkého (debilni dotaz,o to nic)
Tak holčičky způsobně ( máte hezké vlasy, ocicka atd ) a kamaráda kluk: máte hezkou pipinku.
A ne, nepletl si písmenka. Do školky šla maminka....
Ja tu uz myslim psala, ze v lete me na prochazce s dvojcaty jedna zenska nazvala parazitem horsim nez Ukrajinci, prej umim jen rodit deti po dvou a cerpat davky.
MPLee Tohle jsem zazila nedavno v buse taky. Kluk o kousek dal si jednou ukousnul svaciny v pytliku. Nasledne se ozvalo namluvene hlaseni o zakazu konzumace v mhd. Asi o pet sekund potdeji ridic zurive zastavil a sel mladika servat. Ten se zprvu omluvil, ale pak na sebe oba rvali jak pominuti...
Aha ted teprve chapu, ze tebe neserval ridic.
Vari to není moc umění, vždyť o dost peněz přijdeš ![]()
Proč si lidi myslí, že matky s dětmi je potřeba poučovat? Zrovna včera nám jedna babča v metru říkala, že máme s dětmi jet výtahem. Dva dospělí a dvě děti, řekla bych, že si poradíme. Když jeden z nich má nějakou scénu, vždycky jim hned někdo něco říká... Hlavně, že když si syn myslel, že se ztratil (nedorozumění) a ječel u hlavního chodníku Mami, mami! tak z těch minimálně pěti kolemjdoucích lidí se ani jeden nezastavil.
Rostíčkovi dnes kamarádka na písku řekla "nemluv chvilku!" Dost jsme se tomu s druhou maminkou nasmály.
MPLee omg
a kokota dostala?![]()
continuity kdo se moc ptá, moc se dozví
nemá se hloupě ptát...
711990 jasně, na každou ruku
což už 2 hodiny generuje kňourání "ne cucat kokota, hracku chci" No nic, priste koupim tetovacky se psem, to by mohlo byt spolecensky prijatelny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY