Evaeva me pohyb smerem dolů, který nemám pod kontrolou taky vadí. Štěstí, že jsem se učila na lyžích jako dítě, takže lanovky dávam. Bojím se ale na kole i na běžkách.
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa u nás se právě vyrábí raketa z nanukovejch špejlí a kilometru izolepy. V pyžamu, s umytýma zubama, moc to ještě potřeboval
já jsem složila prádlo a teď si čtu, za mě dobrý, hehe
Haha, tak u nás je ještě normální "den". Kluci si naplno hrají, Ríšovi jdu chystat večeři...
U nás se muž s dítětem učí na občanku. Mají úkol z místních památek, ví o tom týden, řekla mi to včera v deset večer. ![]()
letfenixa Co zdržování, malamala má před spaním většinou nějakej hysterickej problém, z kterého jsem hysterická já. Dneska jsem to probíraly xkrat, že mamka je jedna, děti jsou dvě, nemůžu dělat hned vše, jak si co která usmyslí nebo se musí spolu dohodnout. Takže mezitím co čistím zuby starší, menší začne řvát a vztekat se jak na lesy, že ji neoblikam pyžamo, kterym jsem se s ní zabývala asi tak 5 minut, ale neustále trvala na SAMA....Bože. ale ona fakt hulaka, dupe nohama, pak začne tak strašne ječet a brečet. Mně z ní vodvezou. A to jsem chtěla tři děti, tak mám jí:-D
Pinot Noir Nechápu, jak ten svůj dlouhej den zvládáš:-D
Pinot Noir Ty jo, ty kamínky jsou perfektní!
Jé, díky! Hrozně mě to chytlo. Mě teda kreslení vždycky bavilo, ale jen tak si neumětelsky kreslit mi připadá blbý, u těch kamínků mám aspoň výmluvu, že to dělám pro radost nálezcům.
. Ale pochválím se, zlepšuju se, v létě jsem namalovala první kamínky, a to byly jen takové dětské kresbičky. Poslední dobou už to vypadá líp. Je to fajn činnost na vypnutí mozku.

Lodě teda putovní nebudou, ty Ríša nedá.
Pinot Noir Mně přijde, že umíš kreslit moc hezky,spíš nechápu, kdy to jako děláš, vypadá to poměrně pracně!
Pinot Noir Mně přijde, že umíš kreslit moc hezky,spíš nechápu, kdy to jako děláš, vypadá to poměrně pracně!
Karja Ty mas doma moje deti? U nas to vypada dost casto hodne podobne.:-D
Vari :-D Ale u nás ta starší už má trochu rozum. Jako taky teda dost brečívá, kvůli každé kravině. Nemůže najít pyžamo, tak se rozbrečí, je jí odpoledne smutno po tatkovi (který odešel před dvěma hodinami) tak začne bulet....To jako nevím co k tomu víc napsat:-D
žluťásek keď už je v pyzame a s umytymi zubami, to som kludna. Ale kým sme v obývačke
dnes dokonca sa dobrovoľne nainhaloval, aby to oddialil!
continuity Karja u nas se zrovna ted beha a krici, obcas slysim ranu, jak nekdo odnekud sleti. Hrozny rachot, vubec to nechapu, vzdyt jsme byli cely den venku a mladsi uz nedrzi popoledni spanek. Ja jsem uplne ko z toho dnesniho vyletu, to jednoho totiz vycerpa, muset 5 hodin v kuse jecet, hlidat provoz, utikat pred kustody, chytat sklenicky v cukrarne a soudcovat pestni souboje![]()
Ukoly jsou nastesti hotove. Syn je zatim dost husty, mysli si nejen na ukoly, ale i na ty ruzne serepeticky, typu 47 Kc na divadlo a kosili na suit up day. Myslim, ze nema zadnou duveru v me schopnosti, vi, ze sama nic v hlave neudrzim.
continuity já lanovky taky dávám, ale ráda to nemám
Pinot Noir Prosimte řekni, ze to aspoň kreslis podle předlohy ...
žluťásek tyhle projekty dělá syn ráno. Než vstaneme (i ve všední den) má už hotové něco z papíru/projekt z lega nebo něco podobného
Teď už oba hodinu spí. Museli teda nejdřív probrat ten film, překvapivě to oba opravdu dobře pochopili.
U nas by sa behalo minimalne do polnoci, starsi sa (okrem choroby) nikdy sam spat nevypytal. Takze mame dohodu, ze o osmej v posteli. Ak su hotovi, idu rovno spat, inak sa este rozpravame a citame si.
Ale co nahananie do postele, ale vyprava von! Ked uz sa konecne zacnu obliekat, tak sa pri tom bud biju alebo sa po kazdom pohybe starsi zasekne a zacne robit nieco ine. Potom vadia gate, tricko, jeden zrazu nechce ist, potom druhy...uaaaaa
Dnes sme mali ist k mame na obed, uz som buchla, zavrela za sebou dvere a isla sama. (Za chvilu som sa vratila pre starsieho ale samba s mladsim som nechala doma). Ja uz na to nemam nervy, fakt. Obliekanie je vzdy na hodinu a tisic scen. Nenavidim to.
MP Meri jasně, z hlavy nenakreslím nic.
Mrakoplas áno, obliekanie von je minimálne hodina.
Mrakoplas u nás u oblíkání scény nejsou, oni nás prostě ignorují
hlavně mladší, nakonec vyletím skoro pokaždé, nevím, co s tím a dost mě to štve.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY