A případně to nebude tvůj problém, jestli dobře chápu:)
![]()
Látkový pleny jsou skvělá věc a perfektně fungují - když přes ně nezapomenete dát svrchní nepromokavé kalhotky
. To, že se neomylně dospávala v kočáru, kde má fusak z berana, ani už psát nebudu ![]()
Pinot Noir O mych detech si taky spousta lidi mysli, jak jsou na svuj vek hrozne sikovni, akorat jim tipujou tak o rok min :-D. Ted na tricetimesicni prohlidce meli oba cca 11 kg a necelejch 90 cm.
Že já jsem něco psala!!
Večer bude dlouhej.![]()
Pinot Noir však ostatní matky nemusí vedet všechno, ze jo ![]()
Pinot Noir já jsem teď byla na pohovoru ve školce, jak si jako holka vede jako předškolák, no sama chvála, tužku držet umí, úkoly jí baví, až přišlo: Ale na tom oblékání by to ještě chtělo zapracovat, ona když se má oblékat, tak se otočí (mají takové výklenky s vešáčky), schová se a musíme jí říkat víckrát, aby se oblékla.
Tak jsem přiznala, že mají štěstí, že se nakonec vůbec obleče sama
a taky jsem se dozvěděla, že samostatně smrká (vím, že to umí, ale doma přijde s nudlí na bradě a kvičí "vysmrkat"), jí příborem (doma leda napichuje nebo jí rukou, když se nekoukám) a maže si sama chleba máslem nebo pomazánkou (doma nepozře chleba, máslo ani pomazánku).
Jo a naší rodinu nakreslila: velká postava, malá postava, velká kočka, malá kočka ![]()
Mohučanka no mně nejvíc zaujalo, že s tou nudlí aspoň přijde
My to starší dítě musíme odchytávat při hře
Ale evidentně všechno zvládá, akorát doma je sama sebou ![]()
Pinot Noir tyjo ale 99cm je docela velkej, ne? Tonda je jen o par mesicu mladsi a tolik nema urcite, tipla bych tak 96cm max. Ale je fakt, ze tudle se nad nim v parku rozplyvala pani, ze "tak malinkej a uz jezdi na kole"...tak asi je extra mrnavej:D
711990 Teo metr taky ještě nemá, ale oni jsou o půl roku mladší, ne? (Ne že by těch 99 bylo nějak extra málo)
711990 hezký, my už máme připraveného kouzelníka, ještě zítra musíme vyrobit hůlku. Teo byl na tříleté prohlídce na 50% percentilu výška/věk. Na kole to Tondovi jde určitě líp, u nás je pořád problém brzdění, bojím se ho pustit z prudkého kopce. Takže musím vybírat trasy víceméně po rovině, což u nás moc nejde. Naštěstí je pořád ochotný jezdit na odrážedle.
Evaevakopce sou blby i u nas, vcera se straslive vysekal, jel rychle z kopce a vybocilo mu predni kolo a preletel pres riditka....
711990 chudák! No občas se to stane i u nás, i na tom odrážedle
Já začínám uvažovat, že to nechám víc na něm, když ho z kopce držím, tak se to nenaučí. Tak snad se někde nezabije.
Evaeva ja ho prave nedrzim, jen na nej jecim, aby brzdil brzdou:D ale sam je docela opatrnej, vetsinou z kopce kolo radsi vede, tohle jsem necekala ani ja, kopecek mi prisel malej a zvladnutelenej, no...on teda brzdu mel i na odrazedle, takze brzdit umi
711990 on má brzdu na odrážedle, v životě jí nepoužil
a opatrný moc není, není vyloženě střela, ale tak nějak zkouší, jestli to ještě vyjde. Taky se žene za bráchou, že jo. Ale vyberu kopce nekončící silnicí a uvidíme.
711990 šla jsem schválně změřit Áňu - 104 cm a 18 kg (o 2 kg míň než o 3 roky starší brácha
)
711990 nas mladsi je rovnako starý ako Pinot Viktor a na Vianoce mal 96,5 cm, teraz to nebude o moc viac. A to je v skolke z tych mensich. Takze Viktor bude asi taky priemer?
Starsi mal cez Vianoce 112cm, pamatala som si viac
. Ten je teda suverenne najmensi z triedy aj oproti dievcatam.
A aby teda rec nestala, nasi mali karneval minuly tyzden. Hasicsku stafetu posunul starsi mladsiemu a isiel za vlakoveho vypravcu. (Ano, ostrihat potrebuju obaja
) ja tu fotku neskor vymazem.
Já mám poslední čáru na futru z listopadu, a to měla 90 cm, teď má určitě o par cm víc, protože to maj dvere od lednice a ty už ji nad hlavou, ehm, otevřít nejdou...
prijde mi, ze se teď dost vytáhla, nejen jak na ni koukam tím miminim měřítkem, ale zacala teď najednou vyrůstat z 98
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.