žluťásek Evaeva Zina 711990 My se taky hlásíme mezi účastníky akce. Co Bistro Pointa u Letné? Kousek je pěkné hřiště za Bílkovou vilou, nebo Letná na kola/odrážedla.
Vše o těhotenství a dětech
tenhle víkend budu mít poprvé vnučky u sebe doma, doteď jsem hlídala u mladých a jen jeden den, normálně jsem z toho nervozní, jestli to zvládnem![]()
ja sem 17.3 pro! Kdekoliv, ale idealne asi aby se dojizdejicim dobre parkovalo?
SunEclipse drzim palce, stopro to zvladnete!:)
Dekuji vsem, poptam se u zubaře, co dal, až půjdeme na ty opravy.
Sraz nevím, jestli zvládneme, máme prázdniny a pokud bude ještě nějaký snih, budeme asi na chalupě, ale určitě sem napište, kde budete, abych kdyžtak vedela, kam dorazit.
SunEclipse Podlě mě to zvládnete uplně skvěle.
SunEclipse nejednom, že to zvládnete, ale ještě si to všichni užijete.
Jimik kola, prosím ne, můžou jen do metra, do tramvaje ne:( a já jsem nepojízdná. Jinak se samozřejmě těšíme.
letfenixa to je dobrá zpráva![]()
Evaeva dětská kola můžou i do tramvaje, resp. všude.
Fajn, 17. si píšu. Tip na hřiště asi nemám.
continuity jen kola deti do 6 let, takze pocitam, ze 20" uz asi ne. Jezdim kazdej den autobusem s malym 14" se slapkama a uz se mi stalo hodnekrat, ze se ridic seknul a nechtel me pustit. Jako odvolavam se na pravidla prepravy, ale...
Pekne oplocene hriste je na Folimance. I obcerstveni jsem tam zahledla.
continuity fakt? A do autobusu? Já s nimi takhle nemůžu zajet ani na Ladronku:( 711990 já to ani nikdy nezkoušela, švagrová mi tvrdila, že kolo smí jen do metra.
Evaeva si precti ten odkaz, ale podle me s tim velkym kolem uz vas nikdo nepusti. S malym jeste jo.
711990 přečtu. A asi může být jen jedno stejně. Škoda, že to nejde třeba mimo špičku.
Mimo aktualni tema, nevite prosim, brnacky, jestli funguje vedecka stezka u brnenskeho planetaria? Ty venkovni exponaty? Google pise, ze ne, na netu je nejake starsi info, ze ma byt naopak rozsirena (a ted by to uz podle tech zprav melo byt davno hotove), ale nemuzu najit nic aktuálního?
Malenge to jsou teda pěkně blbý zprávy.
Nevím, jestli by pomohlo tu poslední stoličku nechat zapečetit. Jestli to teda bylo na ploše a ne mezi...
711990detské jizdni kolo pro dítě do šesti let. To už máte ty detičky tak velké?
Je fakt, že my presedlali na 20 až po nástupu do školy, ale nikdy s tím problém nebyl.
A velké kolo může i do některých tramvají, ale jen směrem z centra.
https://www.dpp.cz/cestovani/cestovani-mhd/cestovani-s-jizdnim-kolem/tramvaje
continuity my 20 máme, takovou menší:) Ale že by se mi chtělo dohadovat s řidičem se dvěma dětma...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY