Dite se chce naucit hvězdu, uplne se bojim to vyzkoušet
ať jí to ukážou sestřenice... ![]()
ať jí to ukážou sestřenice... ![]()
dzizisketa Naše holky taky, po tyči i po laně. I ručkovat na kruzích...Po mně nejsou, těmito dovednostmi jsem nikdy nedisponovala:D:D
A ta starší zatvrzela proti krouzkum se sama od sebe přihlásila na atletiku. Tak jsem na to zvědavá:D
a v náboženství pokračuje? nevím, jestli mi info o tom neuteklo, ale to mělo podle mě vtipnej potenciál ![]()
notna udelalas mi radost, vymyk jsem taky neumela a vsichni na me koukali jak na nemehlo nejvetsi! Splhat po tyci jsem umela, po provaze ne.
Kokoska já výmyk taky nikdy neudělala. Jako nemehlo jsem si teda nepřipadala, ve třídě nás bylo víc a jiné věci na hrazdě mi šly. Výmyk je teda zrovna dobrý příklad cviku, kde je rozhodující dobrá technika a ne síla.
Zu Jako bavilo ji to moc, ale některé starší děti uz nepokracuji a nastoupí tam nějaký prvnaci a to říkala, že s těmito mensimi dětmi nechce chodit. Jako jo škoda, dost se toho dozvěděla, na druhou stranu mluvila doma o tom ,,polévání vodou" a pak byl třeba nějaký výlet setkání přátel kostela, jako zas nemusím dělat kvůli těm dětem vsechno:D
K tomu odmitani bf bot detmi... sly jsme do obchodu vyzvednout a vyzkouset backory a odchazely jsme jeste i s trpytivymi kotnikovymi froddy s membranou na podzim/zimu za dvojku, protoze se do nich "uplne zamilovala" ![]()
Tak snad frodda fakt drzi, jak vsichni tvrdi, a neproslape diru do podrazky jeste pred vanoci, jako u protetik predloni
A do statistiky, nikdy jsem nezvladla splhat po tyci, ale po provaze s prehledem.
A dcera splha tyci, ruckuje, udela vymyk a vlastne vsechno a ja jen zitram a chci jeji fyzicku ![]()
Zuzuli jestli to jsou tyhle, tak mi prijdou super, urcite je koupim zas a vydržely, maj moc krásný třpytivý fialovy

no hele moje ségra jde zítra k ortopedovi, dělala kotrmelec:D. Asi se nerozcvicila:D:D. Ale ona treba 6krat do týdne dělá nějaký sport, tak by jeden rekl, že nemusi
Potrefenáhusa presne tyhle taky zkousela, ale vybrala si modry. Asi nam konci ruzove obdobi
Tak snad budou stejne dobry
Zuzuli tyhle ma mladsi nizky, mne prijdou taky super a koupim je zas, jen teda ma ty ruzovy a po třech měsících nošení jsou to vizuálně krusky na odpis, jsou z hodne jemný kůže, ale funkčně jim nic neni
jako defacto novy boty ![]()

Potrefenáhusa ja tam dneska okukovala groundies tenisky pro dospele a koukala, jak ty moje, nosene tri roky, uz vubec nevypadaj jako stejne boty ![]()
Detsky nemusi vypadat, hlavne kdyz vydrzi tu sezonu. Diky za recenci, jsem klidnejsi.
Evaeva na vymyk jsou taky potreba dobre brisni svaly a ty ja jsem nemela pevne asi nikdy.
Zuzuli já taky potvrzuju, že frodda vydrží. Po tom provaru s novou podrážkou jsem moc nevěřila, ale vylepšili jí a od té doby dobrý. Máme už několikáté, starší má rád ty splash a na zimu už jsme měli taky několikery, jak textilní, tak kožený a dobrý. Nosili je i jako sněhule některé roky.
Kokoska musis bejt furt hodne blízko k ty tyči
Kokoska když mi kamarád pořádně vysvětlil, jak na to, tak to najednou skoro šlo. Před tím ani ťuk. Jasně, nějakou fyzičku potřebuješ, ale technika se nedoceňuje.
Potrefenáhusa to jsem byla, ale nedokazala jsem se pritahnout.
No co, ted uz je to jedno ![]()
Potrefenáhusa jojo, pánev k tyči. A ještě tam byly další detaily. Nicméně teď už je mi ta informace taky k prdu![]()
no hele moje ségra jde zítra k ortopedovi, dělala kotrmelec:D. Asi se nerozcvicila:D:D. Ale ona treba 6krat do týdne dělá nějaký sport, tak by jeden rekl, že nemusi
noo nas takhle varuje lektorka na joze, kdybychom se chtely s nekterymi pozicemi predvadet at si dame bacha, ze jeji kolegyne co to uci uz asi 15 let se takhle jednou bez rozcviceni "predvedla" a vyhodila si dva krcni obratle![]()
takze musi, musi kazdej:-))
viktorka_od splavu Přesně si říkám, že teď to všechny začneme zkoušet a zejtra přibyde v medicínským vlákně 10 stran ![]()
Šplhat na tyči jsem se naučIla, to šplhají spíš nohy. Výmyk teda ne. A hvězdu (a šipku do vody) se snažím si sem tam vyzkoušet, aspoň jednou za rok!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.