Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8452 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 13:05
Reakce na Potrefenáhusa:

Dite se chce naucit hvězdu, uplne se bojim to vyzkoušet 

​ať jí to ukážou sestřenice...

Offline Zu
2802 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 14:29
Reakce na Karja:

dzizisketa Naše holky taky, po tyči i po laně. I ručkovat na kruzích...Po mně nejsou, těmito dovednostmi jsem nikdy nedisponovala:D:D

A ta starší zatvrzela proti krouzkum se sama od sebe přihlásila na atletiku. Tak jsem na to zvědavá:D

​a v náboženství pokračuje? nevím, jestli mi info o tom neuteklo, ale to mělo podle mě vtipnej potenciál

Offline Kokoska
35477 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 15:32

notna udelalas mi radost, vymyk jsem taky neumela a vsichni na me koukali jak na nemehlo  nejvetsi! Splhat po tyci jsem umela, po provaze ne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2026 15:35

Kokoska já výmyk taky nikdy neudělala. Jako nemehlo jsem si teda nepřipadala, ve třídě nás bylo víc a jiné věci na hrazdě mi šly. Výmyk je teda zrovna dobrý příklad cviku, kde je rozhodující dobrá technika a ne síla.

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 15:43

Zu Jako bavilo ji to moc, ale některé starší děti uz nepokracuji a nastoupí tam nějaký prvnaci a to říkala, že s těmito mensimi dětmi nechce chodit. Jako jo škoda, dost se toho dozvěděla, na druhou stranu mluvila doma o tom ,,polévání vodou" a pak byl třeba nějaký výlet setkání přátel kostela, jako zas nemusím dělat kvůli těm dětem vsechno:D

Offline Zuzuli
3932 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 15:58

K tomu odmitani bf bot detmi... sly jsme do obchodu vyzvednout a vyzkouset backory a odchazely jsme jeste i s trpytivymi kotnikovymi froddy s membranou na podzim/zimu za dvojku, protoze se do nich "uplne zamilovala"

Tak snad frodda fakt drzi, jak vsichni tvrdi, a neproslape diru do podrazky jeste pred vanoci, jako u protetik predloni 

Offline Zuzuli
3932 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 15:59

A do statistiky, nikdy jsem nezvladla splhat po tyci, ale po provaze s prehledem.

A dcera splha tyci, ruckuje, udela vymyk a vlastne vsechno a ja jen zitram a chci jeji fyzicku

Online Potrefenáhusa
39254 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 16:15

Zuzuli jestli to jsou tyhle, tak mi prijdou super, urcite je koupim zas a vydržely, maj moc krásný třpytivý fialovy 

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 16:19
Reakce na Potrefenáhusa:

Dite se chce naucit hvězdu, uplne se bojim to vyzkoušet 

​no hele moje ségra jde zítra k ortopedovi, dělala kotrmelec:D. Asi se nerozcvicila:D:D. Ale ona treba 6krat do týdne dělá nějaký sport, tak by jeden rekl, že nemusi

Offline Zuzuli
3932 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 16:32

Potrefenáhusa presne tyhle taky zkousela, ale vybrala si modry. Asi nam konci ruzove obdobi  

Tak snad budou stejne dobry

Online Potrefenáhusa
39254 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 16:37

Zuzuli tyhle ma mladsi nizky, mne prijdou taky super a koupim je zas, jen teda ma ty ruzovy a po třech měsících nošení jsou to vizuálně krusky na odpis, jsou z hodne jemný kůže, ale funkčně jim nic neni 

jako defacto novy boty

Offline Zuzuli
3932 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 16:54

Potrefenáhusa ja tam dneska okukovala groundies tenisky pro dospele a koukala, jak ty moje, nosene tri roky, uz vubec nevypadaj jako stejne boty

Detsky nemusi vypadat, hlavne kdyz vydrzi tu sezonu. Diky za recenci, jsem klidnejsi.

Offline Kokoska
35477 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 17:18

Evaeva na vymyk jsou taky potreba dobre brisni svaly a ty ja jsem nemela pevne asi nikdy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2026 17:54

Zuzuli já taky potvrzuju, že frodda vydrží. Po tom provaru s novou podrážkou jsem moc nevěřila, ale vylepšili jí a od té doby dobrý. Máme už několikáté, starší má rád ty splash a na zimu už jsme měli taky několikery, jak textilní, tak kožený a dobrý. Nosili je i jako sněhule některé roky.

Online Potrefenáhusa
39254 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 17:55

Kokoska musis bejt furt hodne blízko k ty tyči 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2026 17:56

Kokoska když mi kamarád pořádně vysvětlil, jak na to, tak to najednou skoro šlo. Před tím ani ťuk. Jasně, nějakou fyzičku potřebuješ, ale technika se nedoceňuje.

Offline Kokoska
35477 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 18:06

Potrefenáhusa to jsem byla, ale nedokazala jsem se pritahnout.

No co, ted uz je to jedno

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2026 18:23

Potrefenáhusa jojo, pánev k tyči. A ještě tam byly další detaily. Nicméně teď už je mi ta informace taky k prdu

Offline viktorka_od splavu
49531 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 18:28
Reakce na Karja:

​no hele moje ségra jde zítra k ortopedovi, dělala kotrmelec:D. Asi se nerozcvicila:D:D. Ale ona treba 6krat do týdne dělá nějaký sport, tak by jeden rekl, že nemusi

​noo nas takhle varuje lektorka na joze, kdybychom se chtely s nekterymi pozicemi predvadet at si dame bacha, ze jeji kolegyne co to uci uz asi 15 let se takhle jednou bez rozcviceni "predvedla" a vyhodila si dva krcni obratle

takze musi, musi kazdej:-))

Offline Aranel
6790 příspěvků moje polička 24. srpna 2026 19:43

viktorka_od splavu Přesně si říkám, že teď to všechny začneme zkoušet a zejtra přibyde v medicínským vlákně 10 stran

Šplhat na tyči jsem se naučIla, to šplhají spíš nohy. Výmyk teda ne. A hvězdu (a šipku do vody) se snažím si sem tam vyzkoušet, aspoň jednou za rok!