Gatita u nas se domaci nosi, ale taky prosej o "suchy", ze deti bejvaj konzervativni a veci s kremem moc nejedi
Vše o těhotenství a dětech
Já mám v plánu upéct cookies nebo perníčky, to mi přijde že by mohlo být průchozí u víceméně všech dětí.
dzizisketa Perníčky jsou hit! To je nejlepsi
Ehm. Hodinový záchvat na sjezdovce. Protože si snědla půlku sušenky a pak chtěla aby byla zase celá ![]()
![]()
MPLee
kdo by nechtěl
Mimino bylo dneska na trimesicni kontrole a má 6220g...fakt máme děti pro vzpěrače, starší sestra měla taky přes 6 kilo, auau
MPLee nase hysteraky nemívá a dneska se úplně strašně zasekla u ty doktorky v čekárně, chtěla dělat hačí na zidlickach, rekla to až dole před poliklinikou a pak řvala celou cestu domu a ještě asi čtvrt hodiny, byla asi nějak unavená, vůbec nechapu, ze ji to tak odpálio
MPLee u nas zachvat na hristi, protoze na to hriste jit nechtel, ale domu taky ne! Pak to volne preslo v dalsi hysteraky...nesla sem ho za madlo batuzku domu.
My jsme teď měli pernejch 14 dní, já jsem byla nemocná, mužovi začla alergie a v malým někdo zapnul mód "vzteklá reakce na cokoliv". A vztekal se fakt skoro u všeho, někdy pro mě zcela bezdůvodně, třeba protože jsem zavřela skříň, vztekle řval a mlátil koleme sebe rukama, nohama, nebo si lehnul na zem na břicho a a zuřil a kopal nohama do země. Jako poslechla jsem si seriály od Nevýchovy o vzdoru, vzteku a emocích a snažila se řídit radama typu neodcházet, nerozmlouvat, uznat tu emoci, ale některý dny jsem ty emoce ani nestačila uznávat!
GatitaNedávno jsem jedla Medovník z tesca a uprostřed byl plesnivý, ale jako fest.
A dala jsem si předsevztetí, že začnu s malým víc jezdit i na (auto)výlety a budu se trochu víc socializovat, mám naštěstí pár sociálních kontaktů (dva doslova) tady u nás, který jsou na mě zvědavý i s dítětem, ale je to prostě málo.
Teď jak jsme tu byli 14 dní zavřený a motali jsme se tu na všichni skoro pořád doma a ještě nám bylo blbě, tak mám i trochu ponorku, potřebuju se z toho vynořit.
A propos, neplánujete někdo nějakej sraz s dětma, kam bysme se mohli s malým nacpat? :-D
Zina zorganizujeme!!!! My se s vama uvidime moc radi:)
Zina my chcem! Za mě pátky ideál, prosím pěkně. Berem jakykoliv ven i uvnitř kdekoliv v Praze :-))
711990 Potrefenáhusa nakonec se uklidnila po tom, co jsem na ni už vypěnila, že teda tu pullku sežeru sama a ukouśa jsem si. Uplně ledově klidná ki řekla "Elenka posledni kousek" a dojedla to. Bohužel za nedlouho nastal problem jménem "džusík s medvědem v restauraci" což nešlo, protože za poslední hotovost jsem koupila párek v rohlíku ![]()

My pátky můžeme. Scény mně z míry nevyvedou, u nás se vzteká i ten starší![]()
Tu speciální schopnost začít si krásně hrát, když už je vše připraveno k odchodu, fasují děti při početí nebo jak?
Dokonce ta hra ani nespočívá v přestavování pokoje, ale normálně vedle sebe sedí s hračkami, hrají si a konverzují.
Evaeva jo, fasují.
U nás se projevuje i těsně před spaním.
To je úplně přesné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY