Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 27. února 2023 03:31

slniecko Sairon Pred nejakou dobou jsem kupovala neterim barvy na oblicej, tak se to jmenovalo a vypadalo to spis jako velka paleta stinu, taky normalne v hrackarstvi a od nejake zname znacky hracek, mozna Djeco? A reakci na to nemely, ale nektere ty odstiny pak vubec nesly umyt, ani odlicit, coz by me teda taky nenapadlo. Maminka z nich nebyla zrovna nadsena. (A ani deda, pekne ho zmalovaly, druhy den sel do prace s ruzovymi stiny a tvarenkou )

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2023 07:49

Karja naše máma se nemaluje vůbec, nemá ani ten pudr, a stejně to ségra hrozně chtěla.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2023 07:49
Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 27. února 2023 08:14

Myrtila obličej bývaly fakt drahé (jeden odstín v plechovce několik stovek). Kamarádka malovala dětem z okolí obličeje na oslavách jako koníčka a normálně jsme ji na to přispívali. 

Ve chvíli, když to začne být dostupná celá paletka za tři pětky v hrackarstvi, tak ta kvalita nutně musí jít dolů). 

Já jsem teda v hrackarstvi dětem nekupovala ani šminky já hraní. Kozmetika musí byť testovaná a kdesi cosi, na paletku z hračkářství napíšou, že je to hračka a vzbavene. Pritom ta nejlevnější řada někde z DM není zas o tolik dražší. 

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 27. února 2023 08:37

continuity Tohle prave nebyla paletka za tri petky. Jako jo, mohla jsem jim koupit neco v drogerii, ale popravde jsem predpokladala, ze to bude snadno umytelne, podobne treba jako fixy pro nejmensi, nebo detsky lak na nehty. 

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 27. února 2023 09:14

Tak jste mě právě dost znejistěly, neb mi akorát dorazily barvy na obličej pro kluky k narozeninám, ještě s foukacími fixy. Ty barvy jsou v tužce, prostě taková rtěnka, někdo to donesl na karneval do školky. Teď nevím, jestli jim to dávat...

Pinot Noir jaký je vývoj? už je to lepší?

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 27. února 2023 09:20

Malenge Zkus jim to na předloktí a i sobě. To by mělo stačit. 

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 27. února 2023 10:03

Malenge Dcera nějaké barvy na obličej v tužce má, občas se tím zmaluje (já se leknu, kde přišla k těm modřinám ;o), večer to normálně smyjeme vodou a žádné následky to nemá. Zkus jim to na zkoušku máznout na tvář, jestli nebudou mít reakci, ale zase bych se toho tolik nebála.

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 27. února 2023 10:11

Karja ta zkouška moc nepomůže. On už tím měl jednou namalovanou na tváři pavučinu s pavoukem, takovou menší kresbu, a neudělalo to nic. Tentokrát si namaloval skoro souvislou vrstvu po celém obličeji i krku. Nebo jde možná o konkrétní barvivo, černá a bílá nevadilo, modrá a červená průšvih.

Malenge je to lepší, kolem očí má pořád trochu otoky, ale menší, a už to není červené. 

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 27. února 2023 10:20

Pinot Noir jsem ráda, že to má pozitivní vývoj!

Karja DruI uvidím no, mělo by to být snad v pohodě, zatím u nás nikdy na nic reakce nebyla. nejdřív asi uděláme nějakou malou kresbu. díky oběma.

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 27. února 2023 10:51

Jo a jsou to teda tyhle barvy.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 27. února 2023 11:16

Pinot Noir Hele to fakt může být reakce na konkrétní barvu, já mám kamaráda, co je alergický na červenou. Ale hlavně, že už je to lepší no (a máš výhodu, že na dětských akcích nebudeš muset stát frontu na malování na obličej ;o)

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 27. února 2023 11:48

Pinot Noir Muze ro byt konkretni barvou, ale i tim druhym pouzitim, ono obecne telo na prvni setkani s alergenem nereaguje, ale pripravi se na dalsi setkani, a pak pri dalsim teprve prijde ta reakce. 

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 27. února 2023 12:41

Malenge já mám dobrou zkušenost s těmihle, už jsem s nimi malovala 7 dětí a žádný problém. Což samozřejmě neznamená, že osmý by neoteklo :( ale dobře se nanáší i myjou

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 28. února 2023 08:52

Uplne pitomy dotaz. Do skolky na rozlucku radsi bezpecny trvanlivy medovnik ze supermarketu nebo lepsi dort z cukrarny, ktery ale, kdyz ho koupim dneska, tak zitra asi nebude nejcerstvejsi?  

Offline Tak Betty
6194 příspěvků moje polička 28. února 2023 09:08

Gatita Já bych vzala medovník. 

Offline Tabea
8245 příspěvků moje polička 28. února 2023 09:11

Gatita u nás ve školce chtějí suchý sladkosti, aby děti nebyly zmatlaný a asi taky kvůli šlehačce. Brala bych ten medovnik. 

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 28. února 2023 09:20

Gatita hlavně doporučím na medovníku NIKDY! nesfoukávat svíčky  

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 28. února 2023 09:37

Tak Betty Tabea Catherinne dekuji, syn medovnik miluje, tak to nebudu resit. Jinak ucitelky jsou v pohode, deti tam bezne nosi vsechno mozne, dokonce i domaci vyrobu. My nikdy neprinesli nic, tak mi chybej zkusenosti.

Offline Tabea
8245 příspěvků moje polička 28. února 2023 10:10

Gatita u nás se nosí domácí výroba běžně, nešlo to jen v nejtvrdší coroně. Ale spíš muffiny nebo něco jako bábovka.