MPLee gratulujem ![]()
![]()
Vše o těhotenství a dětech
U nás zo škôlky prišiel ešte názor, že moja obľúbená farba je čierna a zároveň vyžaduje veselé jasné farby ![]()
MPLee jupiii! Ten nadsenej vyraz! Kralika si dosla koupit!
Definitivni to jeste zdaleka neni. Ale pres den cuca hulku od Kousáka a sana se napomíná, když si cucá palec a jde si ji najít. Před spaním si nechá nasadit rukavice, pak se muselo pustit video s kralikem. Následovala půl hodina kňouralní že chce cucat palec, ale nechce cucat palec s chce králíka. Pak usne a dobrý. Jak v noci tak ores den. Jen uz to na ni bylo dlouhý, musela přijít velkal odměna, aby měla sílu pokračovat dál.
její nadšený jekot " králík! Kde je králík! Jdu pro králíka!" Byl slyšet v celém patře oc dneska ![]()
MPLee to je super!
U syna ve školce řeší kdo chce kým být. Děti se teda drží svých genderových rolí, nikdo nevyčníval z policistů nebo kadeřnic. Ale zaujalo mě, že jedna holčička chce být gynekoložka ![]()
Tak Rosťa chce být pekař. Ne že by to bylo genderové stereotypy, ale myslím, že úplně obvyklá oblíbená profese to taky není ![]()
Jinak mně dneska odpoledne učitelka řekla, že Rosťa před usnutím kašlal a ať si ho nechám doma. Tak jsem jí řekla, že nenechám. Argumentačně mi pomohly negativní výsledky od pediatry z minulého týdne, ale stejně - je dva týdny po zalecenem kašli, takže nárazově kašlat klidně může ještě měsíc ![]()
Evaeva zajimava volba![]()
dzizisketa obzvlášť když si lehne, že jo. U nás prý nesmí říkat, ať si dítě necháš doma vyjma teploty, učitelka údajně nesmí posuzovat zdravotní stav. Takže to říkají tomu dítěti ![]()
711990 předpokládám, že to bude povolání jednoho z rodičů, ale pobavilo mě to. Syn chce být kosmonaut.
Evaeva starsi? Tonda podle me jeste nepochopil, ze bude muset nekdy do prace a ze by mohl.jako necim chtit bejt. Ale uz se tesi, az bude velkej a bude ridit nase auto! Ja budu sedet vedle nej a tatinek vzadu prej![]()
711990 jojo starší, mladší určitě nemá ánunk. Oni měli povolání jako týdenní téma, mluvili o rodičích, vařili s kuchařem,... takže měli nějaký čas na promyšlenou. Pro zajímavost si pamatuju, že malá ségra chtěla být maminkou.
Minuloročnú debatu so starším ohľadom povolania som tu už písala?
- Čím chceš byť keď vyrastieš?
- Dospelý.
- Ale čo chceš robiť?
- Piť pivo!
Nuž aké otázky, také odpovede ![]()
711990 Tak naše holky budou řídit auto a budou si jezdit samy za kamarádkama, já budu doma ani nikam nepojedu!
Syn zas poslední dobou řeší, že nemůže jít nikam do práce, protože nic neumí, a že asi bude muset jít žebrat. Pak to teda uzavřel tím, že až začne chodit do práce, jestli ho tam dovedu. ![]()
Když jsem se ptala tehdy tříletého synovce, co bude dělat, až bude velkej, tak mi řekl, že bude sedět na nočníku, opřenej zády o gauč a máma mu bude nosit jídlo...:-)).
Tabea žebrat ![]()
Strasne se tu ted smeju vasim prispevkum, ty deti jsou hrozne chytry a vtipny. Tema povolani ted jede i u nas. Toto byl nedavno synuv ukol v prvouce. Chudak nic jinyho nezna
. Pak to smazu, by nebyl nadseny, ze to nekde zverejnuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY