Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35146 příspěvků moje polička 01. března 2023 20:52

Muj syn chtel byt popelar, dokud nezjistil, ze vstavaji brzo a jezdi uz od sesti.

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 01. března 2023 20:53

To jsem tu myslím psala, že Ríšovo povolání bude jedení cizích zmrzlin.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 01. března 2023 21:34
Reakce na MPLee:

Tady se někdo dočkal králíka!

​Ta září jak vánoční stromeček. Veliká gratulace

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 01. března 2023 21:47

Jéje, u nás teď zrovna skončil půlhodinový monolog: až budu velký a má teda fakt velký plány, prý bude milionář. Bude prodávat diamanty a mně vyrobí velké diamantové srdce na řetízku, abych ho mohla mít pořád u sebe. V tom přívěsku budou nějaké elektrody, které budou ukládat vzpomínky, abych o ně nikdy nepřišla.

Jako až todle zrealizuje, tak bude za vodou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. března 2023 21:50

žluťásek tak to je zatím nejlepší plán, co tu padl 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. března 2023 21:54

Gatita pri tom obrazku som si uvedomila, ze nase deti vobec nevedia aku mame pracu . Ale nasa kresba by vyzerala rovnako

Offline Tabea
8246 příspěvků moje polička 01. března 2023 22:00

Syn se ptal dcery, čím bude, až bude velká. "No čím bych byla? Budu maminka a budu pracovat na počítači."

Offline Tabea
8246 příspěvků moje polička 01. března 2023 22:05

žluťásek projížděla jsem synův školní sešit z etiky a měli tam napsat cíle na 2023. Cíl 1: Chci být bohatý (zbohatnout), cíl 2: chci skočit do vody z 10m můstku 

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 01. března 2023 22:18

Když byl starší tak tříletý, chtěl být baleťák, později chtěl pracovat na vývoji raket, aby si vydělal na lego. Teď je mu 12 a chce hrát v NBA, případně být rapper. Mladší se rozhodoval někdy ve školce mezi hasičem a fotbalistou, teď chce být nepřekvapivě basketbalistou. Chudáci, asi to neklapne, obávám se, že dorostou max. do 190 cm.

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 01. března 2023 22:19

Mrakoplas ja si diky tomu uvedomila, jak ta nase prace vypada blbe a ze to na ty deti musi pusobit divne, abstraktne. Syn taky zatim moc nechape, co vlastne delame. No hlavne ze to chapeme my:))

Jinak pozadi toho obrazku je, ze by se chtel zivit hranim Minecraftu. Tak byl aspon poucen, ze existuji profese, jako vyvoj her. 

Ale tyhle ukoly z prvouky jsou casto za trest a konci u nas placem. Syn to bere smrtelne vazne. Tady u toho byl uplne bez sebe z toho, ze si jeste nemohl poradne promyslet cim bude. A jednou meli ukol Nakresli kamarada, to zas byla kauza, ze to prece neumi. Takovyho stresu!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. března 2023 22:30

Gatita těch abstraktních profesí je spousta, za počítačem pracuje velká část lidí. Moje práce pro děti vypadá prakticky stejně jako mužova nebo babičky. Taky na těch obrázcích ve školce nepřekvapivě žádný účetní nebo programátor nebyl, všechno to byla povolání s nějakými typickými znaky. Ale hráč minecraftu je dobrý.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 01. března 2023 22:37

U tech povolani se moc bavim. Jsem zvedava, co jednou vypadne z te nasi. Zacinam mit pocit, ze si s ni jeste uzijeme. O vikendu z ni vypadlo, smerem k miminu "brasko otoc na brisko, mama pak koupi kralika" jak sakra ve 2 letech tak rychle prokoukla muj sofistikovany uplatkovy system?  

A na sraz bychom moc radi, ale bohuzel tento teemin nemuzeme. Verim ale v dalsi srazy s nadchazejicim jarem!

Offline Tabea
8246 příspěvků moje polička 02. března 2023 06:21

MPLee ta vaše malá je fakt super!

Offline Karja
44897 příspěvků moje polička 02. března 2023 07:02

Můžeme hrát hru, identifikuj bacil. Já nemůžu polykat a mám opar jako kráva, velkamala má kašel a malamala se probudila s nějakými pupínky na obličeji. Ve školce řádí asi tak úplně všechno, že by tam medici mohli chodit na praxi, takže uvidíme, ono se to ukáže. Ale včera jsme byly na miminku se podívat. Nikomu nic nebylo, snad jsme tam nic nezavlekly, kontakt byl fakt velmi těsný! 

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 02. března 2023 07:14

Karja teraz je tych hnusov vsade, jedna kolegyňa lezi s dcerou v nemocnici s ciernym kaslom, druha macdieta cele osypane a jej sa vyhodili vyrazky v puse a teploty. Je to samy bacil tu. Ani ta zima taka nijaka tomu nepomaha. 

Tak nech to nie je nic vazne s vami, 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 02. března 2023 07:21

Karja 7.nemoc!

Offline Garfie
28621 příspěvků moje polička 02. března 2023 07:23

dzizisketa Mrakoplas DruI Zrovna minulý týden byl u nás ve škole "Pink Shirt Day", bylo to pojaté jako oslava přátelství a všichni studenti byli vyzváni, aby přišli v růžovém triku, pokud chtějí.

Offline Karja
44897 příspěvků moje polička 02. března 2023 07:26

711990 No uvidíme, ale jim nám fakt zatím nic není kromě tohoto. Velkamala taky měla nějaký divný pupínky, ale asi tak přesně 3:-D

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 02. března 2023 07:30

Naše malá chce být cukrářka a cukrárnu chce mít tam, co bydlí babička, aby k ní babička mohla chodit na zákusky :o)

Ale teda já jsem jako dítě ničím být nechtěla, akorát si pamatuju, že už na prvním stupni základní školy jsem se rozhodla, že určitě půjdu na vysokou školu, abych co nejvíc oddálila nástup do práce ;o)

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 02. března 2023 07:30

Pinot Noir logico mame doma 2 druhy kariet. jedny vseobecne "vsetko co potrebujem vediet" a druhe zamerane ako inak na cisla. tie mame uz dlhsie lebo su 4+ a asi by som mu mohla dokupit aj nieco pre starsie deti