Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Garfie
28621 příspěvků moje polička 02. března 2023 07:32
Reakce na 999:

Když jsem se ptala tehdy tříletého synovce, co bude dělat, až bude velkej, tak mi řekl, že bude sedět na nočníku, opřenej zády o gauč a máma mu bude nosit jídlo...:-)).

Ježiš, promiň, tomu se hlasitě směju už asi pět minut v kuse!!! 

Dcera zase chtěla být prodavačkou v hračkářství, taky to měla promyšlený. 

A syn ten se asi ve třech letech rozhodnul, že bude vědec, nejlíp biolog a zjistí, proč mají palmy takový divný kmen. A drží ho to dodnes, jen kvůli tomu měl jednou hrozný záchvat, že se nikdy nenaučí řídit, snažila jsem se ho uklidnit, že určitě jo a když ne, není to nutné a on mě hrozně zpražil, že za těma palmama na výzkum bude muset jezdit někde po poušti a nejen že bude muset umět řídit, ale navíc i nějaký silný auto!!!

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 02. března 2023 07:33

Garfie No a mají ti studenti vůbec nějaká růžová trika, když jinak chodí v uniformě? ;o)

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 02. března 2023 07:36

Garfie Synovi řekni, že na řízení bude mít lidi, on se bude soustředit na vědecké bádání :o) Můj muž, vědec, taky nemá řidičák (ale on je teda chemik).

Offline Garfie
28621 příspěvků moje polička 02. března 2023 07:36

DruI No hele, vlastně moc ne, o víkendu asi volí jiné barvy.  Náš si vzal růžovo-zelené, ale jeden spolužák si prý vyrobil triko z krepáku, tak to se mi líbilo moc!

Odpověď si ukládám na příště, já ho nebudu drážit a znovu to téma otevírat dobrovolně! :-)

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 02. března 2023 07:55

eless jo, hned jsem si říkala, že musí existovat i verze s čísly. Ale já nevím, jestli tu jeho zálibu v číslech vlastně podporovat. . Musím říct, že ač mě práce s čísly vždycky uspokojovala, díky Viktorkovi mi čísla poslední dobou začínají lézt na nervy.

Offline 999
19890 příspěvků moje polička 02. března 2023 07:56

Garfie Chudák synovec (letos 25 let), jakmile trochu ztratí tempo, už má tu historku na talíři :-)).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2023 09:10

Karja vypadá to jako ta 7. zkoukni jim ještě ruce a chodila. Jinak já měla přesně 1 pupínek na ruce, identifikovala jsem to až zpětně, poté co nám to proběhlo rodinou. Neříkala si, že je nemocný i sambo?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2023 09:11

Garfie to je hustý, že se to syna tak drží:) 

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. března 2023 09:22

Odvezla jsem syna do lesni skolky, bude tam uplne poprve. Mel ho vezt manzel a vyzkouset si, jestli bude stihat odevzdat/vyzvednout dite zatimco ja bych ctvrtky zacala mit pracovni. No tak nestihal , ale dusuje se, ze priste to zaridi. Tak jsem zvedava, deti hned vyrazely nekam autobusem krmit zvirata. Je docela zima a syn se tvaril jako buh hromu hned od rana, tak nevim nevim. Ale ted popijim doma kafe a vlastne nevim, co s casem  Asi pujdu uklizet 

Offline Karja
44897 příspěvků moje polička 02. března 2023 09:28

Evaeva Byl nemocný, ale klasicky virozově, chytl to navíc od bezdětné kolegyně zrejme, ta žádnou dětskou nemoc neměla. Nikde nic nemají, ta malamala má jen ty pupínky na obličeji, což by se i dalo přejít, ale ona nikdy žádné kožní projevy nemívá, tak může to být ledasco, budu ve střehu. 

Během hodiny tu udělaly takovej mrdnik, vzpomněla jsem si na tebe, jak je lepší, když si děti spolu hrají:-D:-D:-D. takže rozházené lego, ty pěnové puzzle, fixy všude, papíry na půl pocmarané, pak vlezly sambovi do skrine, co z ní vypadlo, to vypadlo, hračky. Prostě jeden velkej mix na podlaze.  

Offline Garfie
28621 příspěvků moje polička 02. března 2023 09:32

Evaeva Tak pravda je, že v posledních měsících se to vychyluje k profesionálnímu testovači online her, nejlíp Minecraftu!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2023 09:32

Karja no tak to u nás je samozřejmě taky bordel jak v tanku, když si hrají spolu:) Ale jinak o nich fakt nevím. Zato malý mi teď stojí pořád doslova za zadkem, hrát si nechce ani se mnou (natož sám), na ty dvě dopoledne, co ho tu mám, se vyloženě netěším.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2023 09:33
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 02. března 2023 09:36

Pinot Noir to zalezi od situacie. u nas sa nemohli robit ziadne cinnosti bez cisiel takze napriek tomu ze mi jedna odbornicka radila s cislami nepracovat tak sa to u nas vobec neosvedcilo. prave naopak vdaka cislam sa posunul dalej a uz na nich tolko netrva. trebars tie karty so vseobecnym prehladom maju z kazdeho nieco a je tam aj trosku cisiel tak to by pre zaciatok asi stacilo

Offline Karja
44897 příspěvků moje polička 02. března 2023 09:41

Jos Tak jsem zvědavá, jak se mu to bude líbit! Já ty děti v těch lesních školkách obdivuji, já bych to nedala normálně:-D. Moje děti asi taky ne. Včera jsme byly na kroužku, jsou to jako míčové hry a další pokračování staršího veku je prostě házená....zatím dělají různá cvičení, závody, překážkové dráhy a tak, tak včera házely míčem. Dcera si teda plánuje velkou budoucnost, jak bude hrát házenou s kamarádkama jako sestřenice, pořád na ty starší děti co mají tréninky se chodí koukat, na bratrance na fotbal, na hokej....no tak začali házet, načež moje dcera řekla trenerce, že ji to s tím míčem nebaví a ani to dělat nebude. A počkala na lavičce až se bude dělat něco jiného. Na bruslení taky trenérovi na nějakej slalom řekla ,,Hmm tak tohle ani dělat nebudu,, a šla si ,,objíždět,, sama kolečko. Při dalším cvičení co jí nebylo po vůli přelezla celej led po čtyřech a štěkala jako pes. Já jsem říkala sambovi, že jsou jak já, že já jsem nesnášela, když mi někdo takhle určoval (mimo školu) co mám dělat, přesně TV, nebo družina, prostě když mě někdo nějak organizoval, ale že já jsem měla strašnou vnitřní frustraci, nikdy jsem to nedokázala říct:-D, snad poprvý v 18 jsem řekla na nějakým sportovním kurzu, že něco hrát nejdu, že si prodlužuju o hodinu polední klid. Ale ony už to řeknou ve třech letech:-D Takže z holek zřejmě nic nebude jako ze mne, sambo je taky takhle nekonformní. No prostě my bychom tu lesní školku a neustálý pobyt venku určitě nezvládli:-D

Offline Karja
44897 příspěvků moje polička 02. března 2023 09:45

Evaeva Tak to já bohužel je mám za zadkem s nějakýma neustálýma potyčkama neustále, bordel nebordel. Ráno jsem jim vysvětlila, že nemůžu mluvit, bolí mě v krku, takže je nebudu neustále okrikovat, a že mě to mrzí, ale že když se budou hádat a ječet, budu je teda asi muset zmydlit. Což tato výhrůžka zabrala asi tak na 20 minut, ale pak jsem samozřejmě křičet musela a paradoxně mi to na ten krk odlehlo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2023 09:49

Karja to je dobrá teda, že to takhle řekne! Já si jsem jistá, že starší syn by byl v lesní školce nadšený, pořád se vrtá klackem v zemi, leze po stromech, čas na hřišti tráví v křoví,... Mladší by tak nadšený nebyl. U jednoho hřiště máme takovou borovici, lezou po ní minimálně do tří metrů, to by učitelky v jeho školce kleplo Teď u nás probíhá nějaká údržba dřevin a ořezali spoustu křoví. A on tam chodí jak po spáleništi, slzy na krajíčku a tady byla moje dílna, schovka,....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2023 09:50

Karja oni si právě spolu vystačí a potyček řeším fakt minimum, takže dva je o dost lepší než jeden.

Offline Karja
44897 příspěvků moje polička 02. března 2023 09:51

Evaeva Mě by zajímalo, jestli by to řekla, kdyby tam byla sama beze mě...To si myslím, že ne. 

Já potyčky řeším pořád, ale za takové kraviny....ony se normálně dokážou zhadat úplně z ničeho, že si řeknou ,,seš zlobivá,, ,,nejsem,, a jedou jedou jedou než to vygraduje

Offline dzizisketa
9026 příspěvků moje polička 02. března 2023 09:52

U nás je rovnováha zachována, Rosťa od úterý mele o cheerleadingu