Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online brrr
12386 příspěvků moje polička 03. března 2023 21:07

continuity Hele, je to možné. Ono se normálně za mě už nepřeučovalo, ale ta babička učitelka .....

notna U nás jsme "leváci" jen já a taťka, prarodiče nebyli, ale tipla bych, že to dědičné nějak je.

Offline dzizisketa
9028 příspěvků moje polička 03. března 2023 21:12

Mimino dnes poprvé akceptovalo krmení lžičkou, aleluja! Dost nám to rozšíří repertoár.

Offline dorota
1236 příspěvků moje polička 03. března 2023 21:12

brrr Som cca rovnako stará ako vy a pamätám si, ako učiteľka v prvej triede na ZŠ preučovala spolužiaka z ľaváka na praváka. 

Offline Karja
44897 příspěvků moje polička 03. března 2023 21:22

Potrefenáhusa Ježiši, uplně jsi mi připomněla, jak furt komentovali velkoumalou, že má velký uši:-D. Bože, tak ti mě štvali.

Online brrr
12386 příspěvků moje polička 03. března 2023 21:22

dorota My jsme jim jenom všichni záviděli, že mohli psát rovnou kuličkovým perem a ne inkoustovým. Změnit ruku je nikdo nenutil, ale třeba jsme měli jen moderní třídní.

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 03. března 2023 21:31

Karja mama je z těch holek přitom úplně vytavena a je ji to fakt jedno, vůbec nevim, proč se na to porad ptá 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. března 2023 21:33

Potrefenáhusa ty uši chápu, ale proč tě štvou ty oči? Mi to přijde jako celkem zábavný téma

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 03. března 2023 21:38

Evaeva protože se na to ptá 50x porad dokola, furt furt furt

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. března 2023 21:42

Potrefenáhusa no jo, moje máma má taky taková oblíbená témata, to je jedním uchem tam a jedním ven, ségra tohle neumí

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 03. března 2023 21:53

Nasi nám včera předávali holky, a taťka se na ně tak zakoukal a říká, že příště bychom měli odjet na dyl, že teprve po tydnu začal přicházet na tu dynamiku mezi 2 holčičkama takhle blízko věkove u sebe:D on mě jako malou nezažil, dali se dohromady s mamkou když mě bylo 5 cca a bráchu si pořídili, když jsem měla 10 roku, tak říkal že to bylo fakt zajimave:D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. března 2023 23:08

Potrefenáhusa uz jej dvihaj telefon so slovami: furt modry!

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 03. března 2023 23:54

Zkouším si povídat s umělou inteligencí o dětských knihách a dobrý, o práci se zatím bát nemusím. V literatuře se vůbec neorientuje

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 04. března 2023 05:29

Já jsem obouruká, ale jen na něco. Psaní a běžné činnosti pravou. Levou trhám drobné ovoce a vytrhávám plevel. A hlavně ji musím používat při hraní pexesa a karet - karty jenom držím v pravé. Jak sáhnu při pexesu pravou, tak si nejsem ani schopná zapamatovat, co tam bylo za obrázek. 

Offline letfenixa
10932 příspěvků moje polička 04. března 2023 07:44

Potrefenáhusa nepoucena tvojim písaním o nevýhodnosti svetloružových softshelliek som Lukaskovi kúpila krásne svetlotyrkysove

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 04. března 2023 08:34

Taky jsem preucena levacka, nebo spis obouruka. V prvni tride jsem si pry rozmazavala to, co jsem inkoustovym perem napsala (ze by bylo jednodussi vymenit pero nez preucit na pravou, asi nikoho nenapadlo ), myslim ze to nezanechalo na mne zadne nasledky, jen si obcas pletu b a d, musim se zamyslet nad tim, na kterou strenu se to brisko pise, ale to nemusi byt tim preucenim. Ted pouzivam obe ruce, kazdou na neco jineho. Levou psat porad umim, ale lepe mi jde s ni psat zprava doleva a to pismo mam stejne ( jen zrcadlove obracene), jako kdyz pisu pravou

Online Zuzuli
3854 příspěvků moje polička 04. března 2023 09:27

Já jsem pravák, vždycky jsem byla pravák...a teď bych tu obourukost fakt ocenila. Jak mi vzali uzliny v pravého podpaždí, tak mi pravá ruka otéká a já jí nemám nijak zatěžovat a co nejvíc věcí dělat levou... no nejde mi to. Ale třeba když mi říkali, že nemám s tou pravou rukou třeba vysávat, že to je celkem zatěžující pohyb... tak jsem to vysávání delegovala na manžela lékař mi to zakázal!

Online Zuzuli
3854 příspěvků moje polička 04. března 2023 11:09

U nas dneska dopoledne probehl pokus s kalhotkami misto pleny. Skore jsou dvoje behem hodiny, do prvnich vypustila bobek a skrz druhe pocurala gauc. Tak asi jeste neni zrala a vracime se ke kombu doma holy zadek a venku plena. 

Online Zuzuli
3854 příspěvků moje polička 04. března 2023 12:23

K tomu odplenkovani bych se jeste rada zeptala matek holcicek, jak jste to delali mimo domov? Sednout si na nocnik a curat do nej neni zadny problem, ale pri pokusech ji treba pridrzet nad zachodovou misou v zoo nebo nekde nad travnickem, se mala strasne branila a trvala na plene. Mate nejaky tip? 

Offline Vari
2229 příspěvků moje polička 04. března 2023 12:57

Zuzuli Kamaradka s sebou nosila cestovni nocnik, asi ho taky poridim.

Offline Karja
44897 příspěvků moje polička 04. března 2023 12:58

Zuzuli Ty jo, vozila bych s sebou plinku a na tu potřebuju ji to dala. Myslím, že chvilema tento problém taky měly a přešlo je to! Dcera teda měla spíš problém, že se jí věčně chtelo převážně venku a taky si doteď nedojde ve školce na velkou, což bude možná trochu problém až tam bude spinkat, že to bude fakt dlouhá doba no. Myslím, že dokonce jeden čas když tam chvíli spavala jsme museli jít ze školky hned domu kvůli tomu a nemohli třeba jet někam na výlet.