Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 06:06

Garfie mne mama obdobným způsobem sháněla k vanocum kolo, když mi bylo 5, přes znamy, nějakou nedostupnou podpultovku a u stromečku velkej plac, ze jsem nechtěla zelený, ale červený 

Online continuity
43022 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 08:17

Garfie hm,takhle si mladší napsala dvoupatrový autobus z lega. Bylo ji tak 7. Dostala, ale malinký, doteď na to vzpomíná jako na velké vánoční sklámaní.  letos ho teda dostane, tak jsem zvědavá.

Online Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 08:29

My ten koncept Ježíška ještě doma neotevreli, podle mě ona zatím vůbec neví, ze by si mohla prat nějakou věc a asi ani vůbec nemá přehled o věcech, který nemá.  Teď to na ni zkoušela babička a prej se vůbec nechytala

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 08:42

Potrefenáhusa malá ségra brečela, i když dostala něco navíc, co na seznamu nemělatakže pláč kvůli barvě kola mi přijde ještě dobrý. (Navíc Ježíšek podpultovky nepotřebuje, že jo)

Offline Myrtila
5320 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 09:25

Potrefenáhusa Syn to zatím taky vůbec nechápe. Zkoušeli jsme mu to vysvětlit a pak jsme se ho zeptali, co by teda chtěl, aby mu Ježíšek přinesl, a prý komín, protože v dílně žádný není Tak nevím, jestli mu to Ježíšek splní

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 09:37

Potrefenáhusa Já jsem kvůli novýmu kolu taky brečela, ale tajně, aby naši nebyli zklamaní. My jsme totiž se ségrou kola měly, sice starý pionýry, ale na naše lítání po vesnici byly zcela dostačující, takže dostat zbytný kolo jako hlavní dárek mi vůbec nedávalo smysl.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 09:40

Jo, a z kreslení jsme měla trauma, že ježíšek nepozná, co chci, když neumím kreslit, marně mě naši ujišťovali, že to pozná. Jestli se tam někdy se synkem dobereme, tak pro to budu mít pochopení a nabídnu dovysvětlující psaný vysvětlivky!

Online Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 09:44

Zina Já jsem vlastne jednou brecela, co si pamatuju, protože jswm si nakreslila medvěda, jedna moje kamaradka měla takovýho obrovskyho, a místo nej jsem dostala mončičáka, kteryho asi taky nebylo úplně snadný sehnat....ale z moncicaka se nakonec stala moje úplně nejvíc nejoblíbenější hračka a mám ho porad

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 09:45

Zina chtěla jsem napsat, že mamka nám psala popisky. Asi i proto, aby to ona sama nezapomněla.

Kluci si ještě dopis nikdy nenapsali. Loni se syn hrozně rozčílil, že on nic psát nebude, po mém nevinném dotazu, jestli nechce. A pak asi dva dny před Vánoci, že teda jo. To jsem mu teda rozmluvila, že to už Ježíšek fakt nestihne.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 09:47

Potrefenáhusa Nebylo! Dostala jsem ho taky (modrýho), nejdřív jsem nevěděla proč, ale pak ho měly skoro všechny děti, tak jsme byla ráda!

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 10:05

Evaeva Tonda naopak pise dopisy uz od leta a furt musim vysvetlovat, ze Jezisek prijima objednavky az v adventu!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 10:10

711990

my o tom mluvíme, když něco chtějí, že je to moc velké a že si to můžou přát k narozeninám nebo k Vánocům, tak jim to asi stačí. Většinu těch věcí chtějí jen, když to vidí, pak zapomenou. Jinak v adventu je u nás pozdě, babičky se ptají už od října, do prosince by nevydržely

Offline Garfie
28534 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 10:30

Potrefenáhusa To jsou ale strašný situace, chuděra maminka! 

continuity Ty jo, ale to jí rozumím! Já to mívám taky, když dostanu něco "podobnýho", je to horší než to nedostat vůbec!

Evaeva Jo, tohle se podařilo u tchánů polovičnímu synovi, rozbaloval dárky a jedním mrsknul do kouta se slovy "to jsem si nepřál".  Naštěstí to teda nebylo od babičky ani od nás, ale od nějakých dalších příbuzných....

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 10:36

Garfie jo, to je taková klučičí verze téhožMy jsme celkem brzy pochopili, že překvapení není to, co chce a aspoň o velkých dárcích jí informovali dopředu.

Online Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 11:26

Garfie Podobnyho je nejvíc nejhorší, protože to zabijí sanci na to správný a ještě je člověk za nevdecnyho parchanta

Online Zuzuli
3767 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 11:31

Potrefenáhusa nasi male se babicka s dedou ptali, co by chtela od Jeziska za darek. A ona jim odpovedela, ze ji prece uz Jezisek prinesl darky loni, tak proc se ji ptaji

Offline Garfie
28534 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 11:35

Potrefenáhusa Přesně!!!  

Online Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 11:40

Zuzuli to je hezky :-)))nase si to vůbec nepamatuje 

Online Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 11:43

Kamaradka má segru narozenou 23.12.a ta dlouho nemohla pochopit, proč má dárky dávat Jezisek, kterej má narozeniny, naopak by měl dárek dostat on, myslím, ze par let dávali i Jeziskovi

Offline notna
9425 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 11:46
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa malá ségra brečela, i když dostala něco navíc, co na seznamu nemělatakže pláč kvůli barvě kola mi přijde ještě dobrý. (Navíc Ježíšek podpultovky nepotřebuje, že jo)

​Synovec se rozčiloval, proč jako dostal i věci, který si nepřál. Očekával jen to, co bylo v dopise.