Já jsem šplhala na základce a pak na pole dance. Tam se ale kladou nohy jinak - zadní noha se opírá nártem, přední achillovkou. A já už si ani nepamatuju,jak se to dělá v tom školním šplhu ![]()
Vše o těhotenství a dětech
A máme tu na spontánní přespávačku Rosťova kamaráda, teď se všichni tři cpou popkornem a koukají na Sonica 3.
Mame backory, obleceni a boty na telocvik s pytlikem, zasteru na vytvarku, tasku s vybavenym penalem, desky na sesity, klicenku na cip a klic od skrinky, lahev a krabicky na svacinu... Vytvarku prej koupi ucitelka, my pak podle ucebnic dokoupime obaly. Uvidíme, jestli ve tride budou mit vytvarku v boxech, kufricich a nebo v kapsarich, podle toho to koupime.
Co jeste potrebujem?
dzizisketa Jedna nártem, jedna klenbou.
Zuzuli igelit na lavici na výtvarku? Obaly doporučuju nějaké pevnější, mimo aj byly všechny A4 nebo A5, takže bych se nebála koupit předem nějaké dvě sady.
Oblečení na ven s družinou asi máte.
Zuzuli odkud mate zástěrku na výtvarku?
Nebo i do pléna, co máte pro kluky na výtvarku? Mají mít nějaký ochranný oděv, zatím nemám nic, ani představu.
Myrtila mužovo staré triko. A kupodivu snad nic neumatlal, což je co říct. Mně mamka dávala s dlouhým rukávem, který mu upravila do gumičky (a zkrátila samozřejmě), protože jsem měla furt upatlané rukávy.
Jinak zástěrky mají v papírnictví, dělají to i firmy, co dělají penály a tašky.
Myrtila my mame z ikea, tu zlutou. Ja ji tam uz pred tremi lety koupila, jako ze do skolky, ale tam ji nechteli a doted ji mame doma nerozbalenou
ale videla jsem nejake i na alze.
Evaeva igelit na lavici snad bude soucast toho balicku od ucitelky. Ona jim planovala koupit i podsedaky na zidle, tak snad u tohle
Ak výmyku, já ho jako jedna z mála vždycky dala (pak už jenom spolužačka gymnastka), i když hrazda byla tak vysoko, že jsem si na ni musela vyskočit, protože jsem měla odjakživa doma pověšené kruhy a na ně závěsnou hrazdu, visela jsem na tom každý den
A zrovna minulý týden jsem si na to vzpomněla na jednom workoutovém hřišti a docela mě překvapilo, že na té hrazdě nezvládnu delší dobu ani jenom viset za ty ruce ![]()
![]()
Zuzuli tak to asi jo. No když tak uvidíš v září.
Myrtilavis je peklo
syn teda dá snad tři minuty, já tak 15 vteřin. Ale dost pomáhá, když se jakoby vytahuju nahoru z lopatek, ten pohyb, ne jen to vytažení. Takže já nevisím, ale pořád jedu nahoru dolů (reálně je to pohyb tak o dva centimetry).
Evaeva Já dala tak 10 vteřin
a přesně to přitahování jsem zkusila dneska, pohyb 1 cm sem a tam a pomohlo to. Ne k delší výdrži, spíš to bylo takové pohodlnější.
Myrtila oni mají i na keramiku s krátkým a zatím dobrý. Jinak jsou špinavý furt, vlastně je to záhada![]()
Myrtila prý je to nácvik na shyb, ale tam teda fakt nejsem ![]()
Zuzuli odkud mate zástěrku na výtvarku?
Nebo i do pléna, co máte pro kluky na výtvarku? Mají mít nějaký ochranný oděv, zatím nemám nic, ani představu.
Moje staré velké tričko ![]()
Evaeva Ha ha, no, tak shyb nedám asi nikdy ![]()
dzizisketa To mě taky napadlo, hledala jsem, ale fakt teď doma nemám nic, co bych použila, jako na potvoru.
Mame backory, obleceni a boty na telocvik s pytlikem, zasteru na vytvarku, tasku s vybavenym penalem, desky na sesity, klicenku na cip a klic od skrinky, lahev a krabicky na svacinu... Vytvarku prej koupi ucitelka, my pak podle ucebnic dokoupime obaly. Uvidíme, jestli ve tride budou mit vytvarku v boxech, kufricich a nebo v kapsarich, podle toho to koupime.
Co jeste potrebujem?
Zuzuli Na to co potřebujeme jsem se ptala dcery a řekla mi, ze peníze na pracovní sesity:D. A to je pravda. Jinak u nás se dostávají na první den nějaké balíčky a ty největší špeky jako je igelit na lavici tam jsou:D. My dostáváme zakladni pomůcky, ale to je takový unifikovany dárek z kraje si myslím, dárek a tisíc korun od zrizovatele, které obratem věnujeme skole, ještě přijde starosta a podá si ruku se všemi detmi, toho se docela desim, protože malamala má z tohoto pana legraci a říká mu takovou přezdívkou, co jí nemůžeme odnaučit (ona totiž hrozně sedne), tak snad to tam nepropali!
Karja u nás v balíčku igelit nebyl. Ale byla tam vstupenka do planetária
(na igelit jsem rozstříhla pytel)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY