Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 07. března 2023 22:23

Gatita Jj, někdy není nad to nemít na výběr:-D

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 07. března 2023 22:24

Karja no já zjistila, ze ty baby strašně mate ta šedivá kukla, nezachrání to pak ani růžová bunda. Když má dite ruzovou cepici, je to jasný hned 

ona je ta bunda spis hodně dlouhá, schválně, naši jsou rukávy dobře a ten delší zadni díl má skoro ke kolenum, mne to vyhovuje 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 07. března 2023 22:29

Karja presne. I kdyz tady moc na vyber nebylo. Do statni skolky jsme se nedostali, zadne misto se neuvolnilo ani ted, tak nezbylo nez jit do soukrome. A tahle je pobocka tech dosavadnich jesli a je nejbliz. Ale bzucaka na dverich maji ve spanelstine, tak aspon nejaky jazykovy prvek tam maji:))

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 07. března 2023 22:31

Gatita ale výsledek je ten nejlepší, ne? Malý je spokojený a to je nejdůležitější!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. března 2023 22:33

Gatita vdaka este raz Malenge . Rozsekla som to a prihlasku poslala. Co ma ale zarazilo je, ze uz bolo treba vyplnat ci bude mat odklad alebo nie, depistaz v skolke je planovana az o par tyzdnov a pripadne dovysetrenie a papier bude este neskor. Ale snad s tym rataju a bude sa to dat zmenit. 

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 07. března 2023 22:33

Potrefenáhusa Já mám i větší velikost a ta jí byla přeobří, prostě uplně viditelně větší velikost. Tak má zřejmě nějakou mezivelikost.-). ty náplety to teda spravily a je jinak fakt dobrá!

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 07. března 2023 22:35

Malenge moc si to tam uziva a chtel tam jit i v sobotu. Je na to moc pysny, ze je mezi "velkyma". Jsem z toho u vytrzeni, jak ten presun zvlada hladce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2023 22:41

Gatita ty jo, to je teda malý vážně dobrý! To by u nás rozhodně takhle hladce nešlo.

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 07. března 2023 22:46

Gatita já třeba budu vozit holky do školy i skolky tak 20 minut autem ráno, ale prostě naše část kde bydlíme má školu desnou, obzvlášť pro prvňáčky, no a tam kam chci aby starší nastoupila, vyžadují docházku do jejich školky jako predskolacky...

Offline Zuzuli
3861 příspěvků moje polička 07. března 2023 22:52

Karja Potrefenáhusa u nas jsou babky sice s identifikaci spokojene, ale uz jsem pohorsila dve tak dvacetilete holky, co komentovaly prilis genderove stereotypni obleceni

Sla k autu. V ruce slunecni bryle a celenka do vlasu, v batuzku panenka, prstynek, nahrdelnik a bublifuk, nahodou nema na hlave korunu, tu nosi pres cepici temer denne

Offline Len
2678 příspěvků moje polička 07. března 2023 22:56

Zuzuli To bych si přesně ve dvaceti myslela já! 

Offline Zuzuli
3861 příspěvků moje polička 07. března 2023 22:58

Len ja si to myslela jeste tak pred rokem a pul!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. března 2023 23:05

Je spln? Nejaky mega superspln ci co? Vsak su kazdu chvilu bezdovodne hore

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. března 2023 23:06
Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 07. března 2023 23:20

Zuzuli je úplně skvělá!!!!!

našemu diteti je to porad úplně fuk, místo čelenky chodí ven s ponožkou s hasičema nataženou na ruce 

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 07. března 2023 23:22

Gatita Je strašně dobrej teda!

Já vodim děti do školky přes pole. Normálně když jsem v koupelně u zrcadla, tak třeba nesvítim, protože občas vidím učitelky hlavu v okně (ne, že by se na mě dívala, ona tam má stůl, ale prostě je mi blbý se tam nějak víc fintit:-D). A je k nám vidět jak do vitríny, většinou když je nějaká akce ve školce, tak pak uklízim balkon. A řeknu vám, jako na tohleto se fakt zvyká snadno:-D. Už jsem si říkala, jaká to bude komplikace až se přestěhujeme a budeme to mít ó hrůzo asi necelej kilometr:-D.

Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 07. března 2023 23:50

Takže školkové plavání vydržel Ríša přesně třikrát, den před čtvrtou lekcí začal být plačtivý a smutný, nakonec z něj vylezlo, že nechce na plavání, protože je tam strašná zima, že to nemůže vydržet. To říkal i jeho o deset kilo zateplenější kamarád, který si mi na to taky stěžoval. Přemlouvali jsme ho, i chtěli být drsní rodiče, co nepovolí, ale ráno už natvrdo brečel, těm úpěnlivým očím, co na mě upíral, jsem teda podlehnout nechtěla, ale u snídaně se pozvracel... Do školky ho vedl muž, věci na plavání ještě vzal, že ho třeba učitelka přemluví, ale když jí říkal, že Ríša na plavání nechce jet kvůli zimě na bazéně, přispěchala jiná a řekla, že je to pravda, že je tam strašná zima, že má Ríšu ve skupině a že jsou všechny děti fialové a že on je asi kvůli své konstituci nejfialovější a je mu taková zima, že nemůže ani mluvit. 

No, tak muž sbalil ručník a plavky a Ríša plavat nebude. Akorát peníze se tedy nevrací, takže nás ty tři lekce stály skoro pět tisíc.

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 08. března 2023 00:02

Pinot Noir holky takhle plavaly na soukromem bazene v bytovem dome, kde se asi predpokladalo ze se tam lidi budou fakt hybat, tam byla zima i me. Koupila jsem jim trika na plavani s dlouhym rukavem, a kratasy po kolena. Ale i tak si myslim ze jim byla kosa. Nema na tohle byt nejaky teplotni standart?

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 08. března 2023 00:08

Pinot Noir no ja bych teda napsala alespoň nějakou stížnost. 

Offline Garfie
28627 příspěvků moje polička 08. března 2023 02:52

Pinot Noir Ty jo, to fakt není normální, souhlasím s continuity,  napsala bych stížnost. Klidně bych se spojila i s ostatními rodiči, případně vyžádala podporu školky.