Pinot Noir to s tymi softshellkami sa mi stalo tiez, rovnake cislo aj predpokladam rovnaka znacka
. Ale narval sa do nich chudak a ani si to nevšimol:) Ponozky nastastie kupujem ine ale aj tak si obcas nepamatam, ktore su koho.
Vše o těhotenství a dětech
Karja no já zjistila, ze ty baby strašně mate ta šedivá kukla, nezachrání to pak ani růžová bunda. Když má dite ruzovou cepici, je to jasný hned
ona je ta bunda spis hodně dlouhá, schválně, naši jsou rukávy dobře a ten delší zadni díl má skoro ke kolenum, mne to vyhovuje
Naše dítě má hodně unisex výbavičku, ale přesně, může mít růžové oblečení, čepici s bambulí, ale má šedivou kombinézu a jasný chlapeček.. Nějak jsem doufala, že s mým přístupem k pohlaví/genderu a tak vůbec se mě to nebude vůbec dotýkat, ale překvapivě jo... ![]()
Je spln? Nejaky mega superspln ci co? Vsak su kazdu chvilu bezdovodne hore
!!!!! Dítě bylo vzhůru co hodinu a půl.. Manžel to se slovy "nespím dýl jak sedm hodin v kuse a jsem tak unavený" zalomil v deset a já už už se rozhlížela, kde najdu lopatu.
Nejhorší na tom ovšem bylo to, že když už miminko na chvíli zabralo, tak jsem nemohla usnout já ![]()
Ježiš, tak si ty názory těch babek tak neberte. To už je tady poněkolikáté. Není to jedno, jestli si cizí lidi myslí, že je to kluk, nebo holka? Já musím kolikrát taky odhadnout pohlaví, když třeba klukům při vystupování mává dítě, co sedělo vedle, tak řeknu zamávej holčičce, ani nevím, podle čeho usuzuju, asi celkový dojem, který si ale vytvořím za zlomek vteřiny, takže nejspíš často mimo, ale copak na tom záleží? Kecy na holky s autíčky jsou na facku, ale že si cizí baba o vaší holčičce myslí, že je to kluk, je fakt tak bolestivé?
Potrefenáhusa Přitom člověk ví, že by stačily blby dvě minuty, mimino by se v klidu odložilo a pak by byla třeba hodina klid ... takhle je to nekonecnej kolotoč uspavani a ta frustrace je fakt velká
Ale vesmír mi to dorovnava v noci, asi jak tu chudák bojuje pořad s nějakým infektem, tak spi v noci fakt krasne ![]()
Pinot Noir nás tím obdstastnuje vlastní babička, řeči o budoucí sex orientaci dvouletý holcicky, co má modrý boty a v ruce hasičský auto, included
Potrefenáhusa tak to JE hrozný, to by mi pilo krev stejně.
Potrefenáhusa Tak od vlastní babičky to zamrzí. Ale jinak se vždycky, když se někdo omlouvá, že se netrefil, směju, že takhle malým dětem je to ještě jedno, jestli je osloví jako holku nebo jako kluka.
Sweet Potato Jo, tak já jí nemám co vyčítat, my to taky nestihli, ale byl to konec ledna. No uvidíme, tak oni se o kotata postarají, zájemce jim najdou, děti budou štastný, že je mají, oni mají hodně zvířat a neteř to má jako koníček, koně, králíky a je zodpovědná, k veterináři jde i s křečkem. Já myslím, že to děti trochu bojkotujou a přimlouvaj se....
MP Meri co blby dvě minuty, ani blby dvě vteřiny nevydrží
a GChK naše měla teď asi nejakej rustovej spurt, dva dny chtěla furt furt, v noci se budila snad po hodině a mě vzbudilo pokazdy mlaskani, jak si hlasitě žrala rucicku a dneska už zas dobrý, byla vzhůru asi dvakrát a hned zas usnula. Ta nespavost při tom nočním buzení je bohužel hrozná, rada bych rekla, ze to využívám k seberozvoji nebo sjizdenim Montessori webu a pomůcek, ale většinou nakupuju nebo čumím na netflix![]()
Karja Každopádně, až to bude aktuální, dej vědět.
Sweet Potato Dám!
MP Meri Víš co, to si nevycitej, komu by nervy neujely a malýmu je už 4,5, to je věk, kdy už musí chápat, že se se spícím miminkem nehraje a pokud k tomu pochopení nemůže dojít jinak než nějakou hysterii matky, no tak to je jeho volba, určitě jsi mu to v klidu vysvětlovala asi tak stokrát, ne?
Já jsem teď byla u kamarádky, co má třetí dítě, tak se mě nějak ptala co já, když mám ty děti tak u sebe, co já a třetí. A já ji říkám, hele fakt ne, já to těhotenství blbě fyzicky snášela, do toho teď ty holky, že mě by se na dva roky stala fakt strašná hysterická kráva. A to bych řekla, že mám povahu dobrou, ale každej má svoje limity! Nic si nevyčítej.
Ježiš, tak si ty názory těch babek tak neberte. To už je tady poněkolikáté. Není to jedno, jestli si cizí lidi myslí, že je to kluk, nebo holka? Já musím kolikrát taky odhadnout pohlaví, když třeba klukům při vystupování mává dítě, co sedělo vedle, tak řeknu zamávej holčičce, ani nevím, podle čeho usuzuju, asi celkový dojem, který si ale vytvořím za zlomek vteřiny, takže nejspíš často mimo, ale copak na tom záleží? Kecy na holky s autíčky jsou na facku, ale že si cizí baba o vaší holčičce myslí, že je to kluk, je fakt tak bolestivé?
Taky píšu, že jsem naštvaná sama na sebe. Cizí lidi i mimino, těm to je jedno, ale já jsem překvapila sama sebe, že to řeším. Bolestivé to není, spíš, že to v sobě nemám tak vyřešené, jak jsem si na první dobrou myslela :)
AMalenge tak to já mám úplně opačně, bazén jedině v pořadí plavání, vířivka, sauna/pára![]()
GChK tak to ber jako příležitost na tom zapracovat! :) Ale mně se to kecá, nám se to nestávalo, mladšího asi dvakrát někdo odhadl na holku, ale vysvětlila jsem si to tak, že je prostě tak hezkej. ![]()
GChK mne nevadí, ze se lidi pletou, ale vadí mi to kerovani do holek, jestli jsou skutečný holky, když maj auto a modrou bundu a do kluků, co maj radi ruzovou a kocicky
Potrefenáhusa Já vždycky říkám, že je rok ten a ten každej si může dělat co chce:-D. To ty lidi odrovná. Ale k mým holkám nikdo kecy nemá, spíš jako ke klukům, když mají něco dívčího.
Karja To víš ze jo, tady konkrétně sem to zopakovala asi pětkrát. A on na mě i kouká, ale asi nevnímá, nebo je ta touha silnější nebo nevím, ale proste jde a udělá to. Ale ne jakoze naschvál, on pak i strašně litostive place a omlouvá se. No ale ze mě jde když zarvu fakt hrůza, taky bych plakala ![]()
U večerního nahaneni do postele sem se rozbrecela naopak už já, když jsem ho asi 10x požádala, at si vezme pyzamo ... no koukal a nechápal.
Děla pokroky, naučil se třeba už septat a vydrží mu to i dyl, než jednu větu. Ale je to teď holt příliš intenzivní všechno.
Potrefenáhusa mně by hodně vadilo, kdyby to někdo říkal mým dětem. Můj děda to občas zkoušel (přece si nebudeš hrát s kočárkem), to jsem se teda ohradila. Když to říkají mně, tak to přežiju. I když tvoje tchýně je teda vostrá s řešením sexuální orientace.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY