Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8246 příspěvků moje polička 08. března 2023 03:17

Pinot Noir nechcete ještě mrknout po neoprenu? Já ho synovi porizovala, když chodil na plavání. Jeden plaval a 3 seděli na kraji. Když čekal, klepal se tak, že nadskakoval. I lehce nadnáší, tak by to R třeba bylo příjemný. 
Vzala jsem nějaký z amazonu asi za 20€, třeba bys něco našla na bazaru. 
Tady donedávna topily bazény na 25 stupňů, děti si stezovaly i když teď už z vody nevylezaji a plavou celých 45 minut. 
Urcite bych i napsala zřizovateli, to fakt naštve.

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 08. března 2023 07:27

Pinot Noir chudinka! Ty deti prochladaji strasne rychle. Chodila jsem se synem ted na Sutku na soukrome lekce a uz nepokracujeme, protoze syn byl jako ratlik, nemohl ani mluvit. To za to nestoji. Meli jsme zupan a cokoladu a pozadala jsem o zkraceni lekce, ale nebylo to idealni. Mne tam zima nebyla, ale to bylo tim, ze jsem behem jeho lekce intenzivne plavala. Neni to domyslene no. A taky je mozne, ze leckde setri a nepretapeji.

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 08. března 2023 07:34

Gatita na Šutce nebývalo úplně vedro nikdy. Ty bazény vůbec nejsou stavěné nato, aby tam člověk posedával v mokrých plavkách. 

Teď byla dcera na prvních závodech a měla na seznamu teplakovou soupravu. 

Ale abych po 40 minutách vyzvedávala úplně modré dítě a byly takové všechny, tak to je blbě bazén nebo kurz. 

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 08. března 2023 07:41

Potrefenáhusa jasně, Housátko je jasný kluk v růžové bundě přece! Ty dnešní matky...   (já teď zapoměla na horách kuklu pro syna, tak jel včera v kočárku v růžové čepici po ségře. To už jsem pani vůbec neřikala, že ta holčička v kočárku je kluk

Zuzuli malá je boží! Ale chápu - taky nemám ráda celorůžové outfity. Takže dcera má růžovou bundu, boty, softhsellky...  

A samozřejmě jsme se ani my nevyhli nemoci. Chce se mi brečet. Měla jsem jít dneska poprvé cvičit s miminem, fakt jsem se na to těšila. Odpoledne jsme měli jet na hory s kamarádkou a jejíma dětma a příští týden máme odlétat na dovolenou. Dcera má 39 a kašel, takže to určitě zase chytí i mimino a budu jen doufat, že to stihne před odletem. K tomu mám na horách nějaké věci, co dost nutně potřebujeme s sebou na dovolenou, takže buď to musím koupit znovu, nebo pro to na otočku zajet

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2023 07:52

MPLee do odletu to určitě vyléčíte, ale jinak blbý teda!

Se ségrou chodil do školky jeden kluk celý v růžovém. Měl starší ségru a maminka říkala, že dokud mu to nebude vadit...

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 08. března 2023 08:43

Evaeva no minule to malej chytil po týdnu přesně. To už by bylo pozdě. Dcera tu samozřejmě brečí, že chce jít plavat a lyžovat a na hory s dětma. Ale od 6 ještě nevstala z gauče

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 08. března 2023 09:02

Evaeva my měli v 1.a 2.tride spolužáka, co nosil po starší segre spodní pradlo, prevlikalo se na telocvik společně ve tride a byl kvůli tomu docela sikanovanej

Ale usuzovat z toho cokoliv, jak to tyhle báby rady delaj, to mě štve moc, protože se mě to taky týká 

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 08. března 2023 09:09

Evaeva a ruzovy obleceni - no ja ho nemam rada ani na dceri. Jako koupim to, kdyz je to vyrazne levnejsi nez jina barva, nebo kdyz to ona chce. Ale  pro syna to shovavat rozhodne nebudu. Leda by si pak sam vyslovene o neco ruzoveho rekl. 
Potrefenáhusa chudak kluk

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 08. března 2023 09:11

GatitaŘekla bych, že je to ted tím šetřením, protože plavat jezdívala neteř a nikdy si na zimu nestěžovala, ani že by jiným byla zima. Letos začne ted na jaře synovec ve stejném bazénu, tak podám report. I školkové učitelky říkaly, že byla zima jen jim, protože ony nějak byly taky v té vodě, ale neplavaly a narozdíl od trenérek neměly neopreny. 

No je mi ho moc líto Pinot Noir. Těch peněz taky teda. Třeba to ještě nějak skoulíte a aspon něco vrátí. 

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 08. března 2023 09:12

MPLee Já to růžové fialové taky neoblibuju, navíc jak je dcera tmavá sluší jí teda jiné věci, ale chce to, má to a bráchu mít nebude:-D

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 08. března 2023 09:16

Pinot Noir tak to mě mrzí s tím bazénem, ovšem pokud byste uspěli se stížností, byli byste první za 40 let. A byl by to dobrý signál, že se něco změnilo, ale podle toho, co jsi psala, se obávám, že to tak není. Nebo to možná nejde tak rychle, nový provozovatel by tam měl být od Nového roku. Jestli to není nějaký staronový, jako když si u nás starosta a místostarosta prohodili posty a deklarovali to jako velkou změnu ve vedení radnice

Edit: už před 5 lety, když jsem tam chodila s miminem, tam byla příšerně studená voda a někdy ani ve sprchách netekla teplá! Dcera z toho nikdy neonemocněla, tak jsme chodily, ale já často mrzla.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 08. března 2023 09:30

Potrefenáhusa Teda, dědit spodní prádlo je hardcore i na mě. A to já jinak malýho klidně do růžových věcí navléknu, dokud mu to nevadí. A k tomu má krásné vlnité vlásky, které mu nechci stříhat, aby měl na hlavě alespoň nějakou tepelnou izolaci, takže si fakt všichni myslí, že je holčička :o)

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 08. března 2023 09:33

DruI já to dědění prádla nikdy neprovozovala, ale mám podezření, že si to deti občas prohodí. Já už to nijak nemanazuji, dám do pokoje plný lavor spodaru a ponožek a ať si s tím dělají co umí.

Včera si mladsi chtěla od starší půjčit punčocháče ( jinak je absolutně nenosí) a našly jsme jediné bez díry. budu se muset do toho trochu opřít. 

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 08. března 2023 09:37

Mohučanka já žádnou stížnost podávat nebudu, je to zbytečné. Navíc by se to řešilo jistě i se školkou, nejen my- bazén, a já potřebuju, aby do té školky začal chodit Viktor, se kterým to nebude žádná pohodička. Nepotřebuju se zapsat jako rodič s problémem. Je to asi srabácké, ale jsem taková, no. Ředitel školky volal, potvrdil, že je tam chladněji než bývalo. Máme Ríšu zkusit přemluvit, že si může oblíkat župan. Zkusíme mu ještě navrhnout neopren, ale on jak se jednou sekne, obávám se, že s ním nic nehne. Já mám vzpomínky z plavání veskrze děsivé, taktéž muž, takže upřímně, nějaký nátlak a nucení přes slzy a zvracení, to se ani jednomu z nás nechce.

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 08. března 2023 09:41

Pinot Noir na neopren bych se vykašlala, ty tenké zas takový zázrak, co se teplotního komfortu týče, nejsou. Hlavně to musí dokonale sedět, resp. v tom být víceméně narvany, což je u těch hubených děti vždy problém. 

Ty župany přes hlavu měly holky rádi, ony to měly i místo ručníků, ale není to úplně malinké. 

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 08. března 2023 09:45

continuity Jé, tak na tohle se těším, až ten lavor ponožek bude problém někoho jiného! :o)

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 08. března 2023 09:54

Pinot Noir chudák Ríša. Upřímně, já bych se na to všechno vykaslala taky, byla bych naštvaná, ze z toho ma takový blby zážitek a bylo by mi líto vyhozených peněz, ale co. Dítě bych nenutila, sama v bazénu mrznu, plavani miluju, ale jen vylézt ze sprchy znamená drkotani zuby. Predstava, jak někde mokrá posedávám a nehýbu se, je děsivá. Ze sprchy musim rovnou do páry, poradne se nahrát a pak muzu dat v klidu 1-1,5km. Potom, co po doplavani vylezu, je mi hned! zase zima. Jestli je tedy možnost, aby místo Plavani zůstával ve skolce, víc bych to neřešila.

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 08. března 2023 09:54

DruI plna pracka mrnavych růžových ponozek ve dvou různých velikostech je dost peklo!!

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 08. března 2023 09:56

Pinot Noir no já se ti vůbec nedivím, navíc si opravdu myslím, že je to zbytečné. Tady z okolí už si stěžovali různí lidé i dost ostře a nestalo se vůbec nic. A moje vlastní školní plavání v tomto bazénu byla noční můra, nakonec mě z toho rodiče omluvili s tím, že mám věčnou rýmu.

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 08. března 2023 09:57

Mohučanka my chodili na střední plavat na zelený pruh, tam byla ta voda studena, aby mohli min chlorovat, v tom Hloubětíně je slaná, není taky studena z nejakyho podobnyho duvodu?