Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 08. března 2023 09:58

Potrefenáhusa chlapeček to měl teda dost těžké, je mi ho líto. Moji kluci nějaké věci růžové mají po sestrenicich a nosí je, růžové teplaky si teda oblíbili hlavně na spaní, ale reimu kombinezu jsem růžovou uvítala, když byla zadarmo  ovšem ty kalhotky jsou teda moc i na mě. Jednou se syn nějak cely zlil u tchyně a vrátila mi ho v kalhotkách nějakých bilomodrych s Elsou a tolerance netolerance, přišlo mi to hrozne divne a nepřirozené, ono to ma i jiný střih a tu maslicku vpředu, no do školy bych jim to opravdu nedala ani omylem.

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 08. března 2023 10:02
Reakce na Potrefenáhusa:

DruI plna pracka mrnavych růžových ponozek ve dvou různých velikostech je dost peklo!!

​O tom mi povídej! Kdo je tak blbej, že koupil klukům stejné sady ponožek? Ještě k tomu dvě? No samozřejmě, že já. Ještě jsou ty velikosti na vnitřním lemu, kdyby byly aspoň zvenčí na chodidle! Naštěstí se fusky zmenšují a kluci zvětšují, takže ty Viktorovy už půjdou pryč, dostane ty Ríšovy a tuhle chybu už nehodlám opakovat!

Stačí, že mají stejné softshellky a Ríša, chudák, už dvakrát nafasoval do školky gatě velikosti 98.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 08. března 2023 10:13

Dneska je to přesně měsíc, co jsme doma. Přičemž ten měsíc plynule navázal na sestinedeli. 
Nejdřív neštovice starší, pak je chytla malá, když se z toho oklepala, lehnul starší s nějakou virozou. Když se začal lepsit, skočilo to na mě. Všechno na sebe navazovalo tak dokonale, ze nebyl den, kdy by byli všichni zdraví a já mohla jít se normálně projet třeba s kočárem do města, na kafe, nebo se s někým sejít. 
Mimino spi v noci krasne, ale přes den nedá víc než 20-30 minut v kuse.
A konec v nedohlednu. Už melu z posledního  Dík za odložení. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 08. března 2023 10:13

Potrefenáhusa nevím, pro ta mimina před pěti lety byla studená, protože je tam nechtěli. Taky už tam kurzy od této plavecké školy nejsou. Já tam chodila plavat zhruba před 15 lety dost často, třeba 2-3x týdně, vždycky pozdě večer a voda byla normální. Řekla bych, že přitápěli na odpoledne pro veřejnost.

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 08. března 2023 10:23

Malenge on nosil chudák ty kytickovany soupravy, i s košilkou

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 08. března 2023 10:28

MP Meri Bude líp, podívej, neštovice za sebou, jsou promořený, to si můžeš na roky před tebou škrtnout. Myslím, že se oklepe z této virozy a vydrží už! Tak vydrž, držím ti palce, že si to odbudete všechno ted v zimě a jaro,léto budete free!

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 08. března 2023 10:29

Potrefenáhusa to je hodně zvláštní, možná z finančních důvodu? I když to by asi nosil po sestře i trička a bundy třeba. Fakt je mi toho malého chlapečka moc líto, úplně vidím, jak se mu, když se svlékne, někteří pošklebují

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 08. března 2023 10:30

Mohučanka Jj a ono se to taky může do večera trochu oteplit tím provozem a normálně že se vyhřeje ta budova, ani né voda, ale třeba to prostředí, a pak je to pocitově hned příjemnější to plávání

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 08. března 2023 10:32

MP Meri tlapkam, já se teď moc raduju s koncem třetího mesice (byly ji včera 3 mesice, coze?!!!), stejně jako s první je ta změna úplně neuvěřitelná, jako mávnutím kouzelnyho proutku už vydrzi lezet na zemi, pozorovat hračky, směje se, vydává zvuky a vůbec je  moc boží (to je teda od začátku, ale je super, ze už jen neřve nebo nespí

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 08. března 2023 10:33

Potrefenáhusa Malenge To asi jo z finančních důvodu, hrozný, musel se cejtit i celej den blbě, když věděl, že to má na sobě.

Já teda prádlo taky dědím, tílka určitě a kalhotky a ponožky taky, když jsou pěkné, když je třeba ta první dcera měla párkrát a nelíbily se jí, tak je taky pošlu k té menší. Mají i pár těhle spodních věcí po setřenici, že třeba něco dostala nového a bylo jí to hned malé, doted mě nanapadlo, že je to blbý:-D. Nebudu je na to radši upozornovat, at to neříkají ve školce:-D.

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 08. března 2023 10:35

Malenge tak vono je to spousta let, docela velká spousta, jestli nosil i jiný věci, to si nepamatuju, jen jak celá trida čeká, až se svlikne....

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 08. března 2023 10:41

Karja mi kluci dědí i spodní prádlo, je teda pravda, ze starsimu jsem nakoupila trenýrky a on je nechtěl, nosí slipy, takže malý podedil ty skoro nové trenýrky a slipy ma jen třeba náhradní ve skolce a moc je nenosí, radši ty trenýrky  a ponozky teď nosí tak nějak společne, Pinot Noir taky jsem jim chytre koupila stejne!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 08. března 2023 10:41

Karja Potrefenáhusa Mě nejvíc mrzí, ze občas fakt nepěkně už vyjedu po starším, ale nervy tečou. Třeba když konečně zabere po dlouhým snažení mimino a on mu skočí do postele a otočí mu hlavičku, aby zkontroloval, jestli má otevřeny oči ...  A muž chodí domu kolem 7 ... 

No nic, upinam se na jaro, strašně strašně moc!

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 08. března 2023 10:56

Potrefenáhusa spoluzacka na zakladce nosila veci po brachovi.. svrchni veci jsou v pohode nicmene devce ve slipech vypada tez dost blbe..

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 08. března 2023 10:58
Reakce na Gatita:

Potrefenáhusa A proc? Ze se bojej, aby se nezabehly a neskoncily v tom utulku znova? Vsak co muze byt pro kocky lepsi nez kdyz muzou chodit ven.  

rasaNori mne hrozne chybi nas kocour, chybi mi ten kocici element v dome a taky uz jsem uvazovala, ze zajdu do utulku. 

​Myslím, že v útulcích vědí, že pro spoustu lidí mít kočku venkovní = nestarat se.

Plus jsou místa, kde pustit kočku ven znamená v podstatě ji odsoudit. U rušné silnice třeba.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 08. března 2023 10:58

Karja Jarní koťata, říkáš? My budeme potřebovat.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 08. března 2023 11:00

MP Meri Měsíc zostřené vazby... Lituju strašně moc.

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 08. března 2023 11:04

Sweet Potato Tak já nechci nic slibovat, protože strejda má fakt tu kočku takovou tu, co je v hospodářství a ve stodole a ty nakládají s kotaty různě, zvlášt s těmi jarními, plus už má dva zájemce, co asi budou chtít hned ty první. Ale ty jeho kočky jsou fakt super jako, vždycky měl takové jakoby nijaké, hubené, prostě vesnickej standard, ale od této kočky jsou hrozně hezké, kočky zustanou takové menší a jsou strašně hravé i v pozdějším věku. Kocouři jsou samozřejmě takoví dacani no:-D. A segra má ted od něj roční kočku, jako furt o kastraci mluví, ale je březen, takže to podle mě nedaj!

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 08. března 2023 11:09

Karja Ach jo, ségře napohlavkovat. 

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 08. března 2023 11:12
Reakce na MP Meri:

Karja Potrefenáhusa Mě nejvíc mrzí, ze občas fakt nepěkně už vyjedu po starším, ale nervy tečou. Třeba když konečně zabere po dlouhým snažení mimino a on mu skočí do postele a otočí mu hlavičku, aby zkontroloval, jestli má otevřeny oči ...  A muž chodí domu kolem 7 ... 

No nic, upinam se na jaro, strašně strašně moc!

​to je tezky moc, taky s tím bojuju, s tím batoletem je to miliarda interakci denně...včera jsem nesla vytuhly mimino do houpaciho kočáru v kuchyni, mladší zatím se strasnym randalem a řevem jabko, jabko tlacila židli ke kuchyňský lince, v cestě ji stala vymotana šňůra z vysavače, říkám jí Počkej prosím tě chvilku .... nasledoval strašnej řev Néééé, prask na zem, u toho se bouchla do hlavy.......mimino vzhůru....

jinak je zlata, k miminu se chova hrozne hezky, i když dost intenzivně, ale to neustaly buzení hlukem je fakt děsný a taky mě to dost sere