rasaNori u nas by rozhodne vyhral ten druhy s baletkama
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori Mně se líbí ten třetí, ať si to holky uzijou! Ty jo, chci ten batoh snad taky, pro sebe ale!. Vyhla bych se tomu zelenemu, to se bude dost často blbě ladit, holky mají Jendou takovouhle bundu a ono to vypadá dost často s něčím blbě. A řekla bych, že u toho prvního hrozí, že budou třeba časem špinavé ty světle růžové přazky a bude to na tom příliš vidět.
Tak kdyz uz se tu resi aktovky v breznu, tak to vcera bylo pozde s primestskymi tabory na leto
Ted jsem si na to zas vzpomnela a dala se do toho, ale nebyl to dobry napad, bez diare, nebyl! Akorat to budu muset prehazovat. A koukam jak puk, obsadili jsme jedno z poslednich volnych mist. Pamatuju si, ze loni jsme se hlasili az zacatkem leta a bylo to v pohode.
Já jako dospělá mám dva dny dost nateklou uzlinu,že to i bolí pri pootočení hlavy, taková rozplaclá boule. Nic mi není, jen se prostě necejtim, prostě ,,ala něco na mě leze,,. Chodí se s tím k doktorovi nebo to může být nějakou samoléčbou nebo časem zahnane? Fakt nevím, na uzliny netrpím. Děkuji za názory a zkušenosti, fakt se mi nechce do té čekárny:-D
Karja ladit děti ![]()
Gatita na příměstský tábory je čas akorát tak v prosinci a lednu
Aspoň tou dobou mě začínají uhánět rodiče na ty naše. Spustila jsem přihlašování letos až v únoru a už je volných asi 8 míst
Ale on se zase nědko odhlásí - někdo bude chtít nakonec jiný termín, někdo dostane lepší nabídku na trávení času, nědko onemocní nebo se zraní... Možná jich na začátku léta bude volných víc než teď ![]()
Karja já mám uzliny nateklé často, klidně i od nějakých aftů.
Kvůli tomu bych nikam nejezdila, když se něco dalšího přidruží, tak jasně.
Karja neresila jsi nekde jinde, ze ma nekdo podezreni na mononukleozu? Mama mela natekle uzliny.
JankaM Ne, tak jako že je to kolikrát takový až jako hodně vyhastrošený.
continuity Dík, jsem zatím stejného názoru, já na to teda netrpim a nikdy jsem to neměla v takovéhle míře. Ale asi počkám ještě, co z toho bude nebude!
Lamicka Jo, no sambo, má ty uzliny teda nateklé děsně, podezření má na dost nemoci, problém je, že nebyl ještě u doktora. Zítra konečně jde, mě z něj jebne. Tak tam ho pošlou na krev a snad konečně něco vyplyne. Hlavně před lety byl s oteklymi uzlinami na tyden v nemocnici. Tak uvidíme.
monis Nádherná bedrunka! ![]()
Karjaod ty doby, co me atakujou detsky nemoci, se mi casto stava ze mi otecou uzliny, ale nic vic. A to casto i ty v zatylku. Kdyz se mi to stalo poprve, dost me to vydesilo. Ale zas to po par dnech prejde. Proste se neco deje, casto kdyz je nemocnej Tonda, kdyz se o me pokousi/pokouselo.
Q711990 Jojo, to si přesně říkám, že mám nějakej ten dětskej bacil. Uvidím podle teploty! Děkuji!
Gatita u nás je o příměšťáky taková rvačka, že se hlásí v první minutě. Starší byl první v pořadí, mladší až 13. (hlásila jsem ho vzápětí), z 12 dětí. Ale mám je tam oba, už mám i zaplaceno
Ale to je teda DDM, ty komerční tábory jsou volnější
Karja uzliny můžou natéct při normální lehké viróze, tak snad to nic nebude. Snad samba proklepnou, pak případně uvidíš.
Sweet Potato Ty jsi snad první člověk mimo mojí rodnou hroudu, který říká bedrunka.
rasaNori Mně se nejvíc líbí první, ten druhý bude věčeně zas...ný a ten třetí je takový hodně dětský těmi jednorožci, třeba už nepofrčí a bude out.
Jinak pozor s těmi "dětskými" motivy, ve třetí třídě už se jim nemusí líbit (to není na tebe, ale obecně do pléna).
A taky opatrně, moje děti se nechtěly vzdát aktovky z první třídy!!! Dcera ji nosila ještě v páté, snad jako jediná ze třídy a přes moje protesty! V šesté už jsem ji musela zabavit, protože byla hnusná, malá, zničená a ještě v ní vypadala mezi těmi moderními batohy jako holčička z chudobince.
Synovi jsem ji naštěstí vyměnila v rámci přesunu do JP ve čtvrté třídě.
Taky jsem myslela, že budou max. na 3 roky...
MPLee jo, to byl loni nas pripad, ze jsme se hlasili na posledni chvili spontanne, protoze se prihlasil synuv kamarad. Nebyl to problem. Ted jsem to trochu sledovala pres nas clensky ucet a videla, ze to mizi rychle, tak jsem to taky uz objednala. Ale nemam to moc rada, pak se nam ruzne meni moznosti dovolene a muzu to cele prekopat. Takovych jako ja je evidentne vic:)
edit ale mam radost. Konecne jsme si odsouhlasili dovolenou a synovi jsem zamluvila 2 primestske tabory. Tak ted jeste pokryt zbyle 3 tydny![]()
Karja jen s uzlinou bych nesla, bud to odezni nebo se neco rozjede (mne tak pred tydnem zacala angina
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY