Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 13. března 2023 14:49

A teda musim si fnuknout, ze posledni dny s detma doma byly peklo! Nechapu to, ale dcera se zmenila v totalniho pekelnika. Od rana vsechno spatne, kvuli vsemu rev a jekot na x desitek minut, ktery pomalu presel ve scenu z jineho duvodu (banan je moc velkej, druhej moc malej, snedla jsem si pulku jogurtu a chci celej, bryndak nechci, neeeee mam jogurt na tricku!"). Tohle trvalo od stredy, co jsme byli zavreni doma (coz obnaselo 2 kratke prochazky kolem domu denne) Uz je vice mene zdrava, po ranu a po revu ji tece vodova nudle, 3x za den zakasle. Tak jsem teda s vedomim, ze stejne bude vsechno spatne chtela dneska obehat nejake pochuzky. Takze jsme za dopoledne stihli: odvezt kolo do servisu, odvezt veci do Satniku, vyzvednout objednavku v knihkupectvi, koupit miminu ponozky, nakoupit jidlo, poprve ostrihat vlasky dceri v kadernictvi a odeslat balicky na poste a zasilkovne. Pak jsem chtela jeste koupit novou softshellku. Az tam nastal prvni naznak nespokojenosti, tak jsme sli domu bez bundy. Ale celou dobu dite vesele pokrikovalo "jdeme na to! To zvladneme! Bezim napred!" Ona proste nemuze byt doma dele nez jeden den. Uplne vymene dite to dneska bylo. 

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 13. března 2023 14:57

MPLee Tak to je super, hlavně že jste se dali dokupy!

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 13. března 2023 15:04

Karja vzpominala jsem na tvoje holky. Vzpominam si dobre, ze jsi taky psala, ze je dcera doma vecne nespokojena a jinde v pohode?

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 13. března 2023 15:10

MPLee Jo, bohužel ony to měly od mimin a ten covid byl kurva dlouhej! 

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 13. března 2023 15:19

Taky jsme byli v kadeřnictví, máme tu nové s autem jako křeslem pro děti. Nejdřív jsem nás jen chtěla objednat, ale kadeřnice že má čas hned. Říkám že ale musím uspat mimino a mám psa. Tak mi vzala dítě a psa z ruky s sebou dovnitř, že až miminko usne, ať přijdu. Rosťa si s ní hned domluvil, že stříhání bude jen nůžkami, ne strojkem (toho se bojí), celý nadšený z toho auta, Bonnie si spokojeně koukala z výlohy a pak si lehla na předložku u dveří, já venku drncala kočárkem... No pohoda, tomu říkám služby! Dýško jsem adekvátně navýšila a příště jdeme zase tam a pozor - mají online objednávkový systém!

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 13. března 2023 15:21

dzizisketa Ty kráso! A obdivuji i Rostika samozřejmě! 

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 13. března 2023 15:29

dzizisketa Kadeřnictví snů Kde to prosím je? I když myslím, že pro nás to bude z ruky. Taky musim vzít syna ke kadeřnici, už to má fakt hrozný, chudák. A každej další můj zásah už to moc nevylepší. Měla jsem teda v plánu funny sassy nebo jak se to jmenuje.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 13. března 2023 15:40

pilgrim 

Jižák Jižák město snů

Offline letfenixa
10933 příspěvků moje polička 13. března 2023 15:43

Evaeva tak to už je dosť. 

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 13. března 2023 15:44

711990 MPLee jste moc hodný, ale Prahu mám přes půl republikynakonec mně zachránil Pinterest a červená deka z Kiku. Vyrábím křídla berušky, zbytek černý legíny a triko. Doufám, že to stihnu, než půjdu k tý kadeřnici.

Karja to je dobrá rada, ale nemáme ty šaty no

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 13. března 2023 15:48

monis Pust si k tomu večer Helenu Vondráčkovou Dlouhá noc! 

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 13. března 2023 16:00

dzizisketa Díky! No pro nás bohužel z ruky. Velká škoda.

Offline letfenixa
10933 příspěvků moje polička 13. března 2023 17:06

Pinot Noir teraz na mňa na FB vyskočila reklama - blysni sa školskou výbavou už na zápise! Niektorí to očividne posluchli. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. března 2023 17:51

letfenixa a kolko Lukasko meria? Nas je tiez drobec  ale uz tento rok prechadza na 20, nebude mu 16 mala? 

Online Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 13. března 2023 17:53

letfenixa no uf! Babička teda chtěla aktovku kupovat už k 6. narozeninám, tj. skoro celý rok předem.

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 13. března 2023 18:09

Pinot Noir taky je bezva dostat aktovku k Vanocum

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 13. března 2023 18:15

Co aktovka. Konverzace našich deticek v lete, kdy mladší bylo šest:

Starší: neboj, ve škole je to dobré a já ti budu půjčovat stůl. 

Mladší: to nemusíš, oni mi koupí. 

To byla opravdu bezbřehá důvěra v rodiče.

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 13. března 2023 18:24

Karja dlouhá noc naštěstí nebude, už to mámu kadeřnice taky nad očekávání, tak prohlašuji dnešní den za úspěšný.

Offline letfenixa
10933 příspěvků moje polička 13. března 2023 18:29

Mrakoplas meria 114 cm, ale ma fakt krátke nohy.

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 13. března 2023 19:01

Pinot Noir no ja jsem si zacala pripadat povznesene, jakoze coze aktovka 3/4 roku predem, ale pak jsem si uvedomila, ze ja ji taky kupovala nekdy na jare, takze mlcim. Ale byla to okase;)

U nas na obyc skole jsou rodice ok, nebo spis o sobe nedavaji vedet, ani do whatsapp skupiny se nikdo neprojevuje, maximalne tak nekdo podekuje ucitelce za fotky. Ale zaroven jsou aktivni a az se divim, jak hojna je ucast na vsech tech skolnich akcich konanych ve vsedni dny dopoledne, je videt, ze jim na tom zalezi. Za me znacka ideal. Jako nejvetsi mrs ambice si tu pripadam ja, jak porad vymyslim nejake kurzy anglictiny a stresuje me, ze jazykove to nebude nic moc.