711990 no tak uvidíme. Já mám teď takový problém, že musím pořád jíst, tak to abych si vzala hodně velkou svačinu:)
ahaaaa...? ![]()
Napadaji mě různý věci... ![]()
711990 no tak uvidíme. Já mám teď takový problém, že musím pořád jíst, tak to abych si vzala hodně velkou svačinu:)
ahaaaa...? ![]()
Napadaji mě různý věci... ![]()
POCKAT POCKAT![]()
Evaeva hihihi, zdá se to být opravdu problém ![]()
![]()
Ale ještě je celkem brzy na nějaké závěry
Evaeva Jé! No tak ať se to dobře vyvine! :)
DruI díky
Evaeva No ale ale pockat! Moc drzim palce! :-)
Evaeva Hihihi:-D Super!
Evaeva no neke! Hustý!! Držím palce ![]()
Evaeva a nenaznačovala si tu už v nejakom vlákne? Lebo ja už som bola v tom, že je to tutovka ale nepamätám si z akého príspevku mi to napadlo :) Takže ešte negratulujem? Tak aspoň palce držím!
Mrakoplas možná mimoděk. Každopádně díky. Zatím to vypadá dobře, ale velký ultrazvuk mám před sebou, stát se může cokoliv. Ty máš děti dva dny od sebe nebo si tě s někým pletu? U nás to vypadá, že budou po 14 dnech![]()
A děkuju i všem ostatním
Evaeva nie nie, ja mam marcoveho a junoveho :) Budete mavat aspon jednu velku oslavu!
Mrakoplas přesně!
Evaeva Potichu gratuluji a nabízím restauraci Potrefená Husa na Albertově, mají i dětský koutek, ale venkovní tak nevím jestli bude v provozu už teď.
mnum super:) tesime se!
Evaeva Držím palce!
Evaeva No ne, mně než něco dojde!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.