Garfie ségra svůj batoh z první třídy taky nosila ještě v páté. Byl v dobrém stavu, ale ten vzor už byl takový dětský. Na gympl si pak vybrala jiný, ale být to na ní, možná ho nosí do teď![]()
Vše o těhotenství a dětech
Sweet Potato Ty jsi snad první člověk mimo mojí rodnou hroudu, který říká bedrunka.
Když o tom přemýšlím, asi jsem ji vyvdala. Muž měl Polsko málem na dohled.
mnum Jasne, no něco mám, ale jen mě bolí hlava, teploty vysoké nemám, tak to bude asi virozove. Já to spíš takhle planuju dopredu, protože moje návštěva lekare, když je jedno dítě nemocné zaměstná dva lidi:-D:-D.
Evaeva Ty jo, myslím, že už jsme se o tom bavily!
No přesně, kdyby to bylo na ní, má ho snad ještě teď! Ale zase je hezký, že není marnivá.
Garfie není a ségra je navíc celkem dětská, resp. pořád preferuje dívčí vzory a barvy
Garfie nad tim jsem taky uvazovala:)
Tak jak to vidime v patek? V kolik?
Chtela jsem to sem dat uz o vikendu, ale zapomnela jsem:
V prazske zoo probihaji hrosi namluvy. V zivote jsem je nevidela takhle aktivni - plavali a dovadeli ve vode, vyskakovali jak delfini. Chodime tam casto, ale takhle jsme je jeste nevideli.
My bychom to zvládli mezi půl jedenáctou - jedenáctou.
dzizisketa půl jedenáctá je dobrá
Karja jednou jsem takhle bez teplot s bouli na krku prechodila anginu, nastesti bez nejakych komplikaci.
711990 Já chtěla navrhnout desátou, ale půl jedenáctá je dobrý čas.
Kokoska no uvidím zítra, jak mi bude. Já ty nemoce nerada přecházím kvůli dětem, pak se to všechno táhne, jsou kvůli mě doma, lepší to případně léčit včas. No všichni to znáte!
Gatita Jee, tak to musí byt pěkný! To jste pěkně trefili!
Jimik Evaeva dzizisketaa ostatni, vyhlasuju teda od pul 11 a dal na hristi na Vytoni? zatim to vypada ze by mohlo bejt hezky a relativne teplo!
711990 ok. Starší dneska trochu chraptí, tak uvidíme, co z toho bude:(
Máte nápad, kam zajít na ten oběd?
Evaeva To se obavam, ze asi nevyjde, v tak velky skupine:D Ale minule.nam to vyslo ve Vapianu, ale stejne se to pak rozkouskovalo, jak jsme se rozebehli za detma:-)
711990 no tak uvidíme. Já mám teď takový problém, že musím pořád jíst, tak to abych si vzala hodně velkou svačinu:)
Evaeva :D no kousek je kdyztak ta zmrzlina, ne?![]()
711990 jo, ta je moc dobrá, ale asi mi to nebude stačit:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY