monis tyjo to je bozi!
Vše o těhotenství a dětech
monis Ale to máš vážně hodně hezké! U nás jak byly všechny ty princezny, tak tam ani nic nápaditeh9 takhle nebylo. Fakt jen dvě holčičky z každé třídy šly za něco jineho než princezna/víla.....
pilgrim Funny sassy doporucuju vsema deseti, ja to strasne dlouho odkladala, kluk je hrozne akcni plus se boji vseho, co nezna. A tady se oba chovali jako v reklame na dvojcata, doted to nechapu! :-)
dzizisketa Já jsem teď viděla podobný kadeřnictví v tom OC u Stromovky, zrovna tam nějaký prtě v cca "našem" věku střihali a vypadalo spokojeně, tak jsme is říkala, že příště vezmeme malýho tam.
monis Fakt parádní, nápad i provedení.
Potrebuju pomoct:D Doma děsně bojujeme s mužem (nadsazka) ohledně oblékání holek, chtěla jsem starší koupit třpytivé tenisky a ten se málem vyvrátil, růžové jsou moc růžové, fialove jsou pro nej taky ruzove, prostě to špatně zvlada:D a teď k věci. Který pro prvňáčku k vánocům?

rasaNori Žadný? Teda teď nekomentuju barvu, ale nebude se jí blbě odepínat/zapínat? Nebyl by lepší jiný druh přezek? Vím, že ses na to neptala, ale to mě trklo jako první.
rasaNori Mě se nejvíc líbí ten první.
Pinot Noir mám známou, která má o školách v našem blízkém i vzdalenejsim okolí zjištěny každý drobný detail a říkala, že nejen na státní, ale i na soukromé školy je tu strašný přetlak. Už na tři z nich jí nepřijali prvňáčka
tak možná to rodiče už prostě hrotí. Já jsem proti ní opravdu nehrotič až flink, dokonce jsem ani nepřihlásila dceru na jinou adresu, aby mohla jít na lepší státní, no hanba mi ![]()
brrr to je na magnet zespodu:)
brrr nevim jak tyhle, ale 99% batohu ma pod tou falesnou prezkou magnet
rasaNori Tak to jo. V tom případě jsem pro číslo jedna, i když popravdě je to na mě už moc. Ale jestli to udělá radost.
rasaNori ta poslední fialová mi přijde už moc, ty první jsou hezké. Kolik let by jí teoreticky mohla vystačit?
rasaNori já nechávám vybrat tu prvňačku, koneckonců to bude nosit ona. Ovšem díky za tip na tyto batohy, bude ho mít taky. Dostane ho asi po zápisu...já nevím, na zápis se snad s aktovkou nechodí?
Nase budouci prvnacka dostane skolni batoh s doplnkami k narozeninam za par tydnu, kdyz jsem ji ukazovala v pocitaci predvyber, vybrala si samozrejme nejfialovejsi a nejprinceznovstejsi
ale bude ho nosit ona, ne ja, tak at je podle jejiho vkusu. Stejne myslim ze nejpozdeji za 3 roky budeme menit ![]()
Skolsky batoh mam vyhliadnuty ale kupovat budem az ked budem vediet ze ide v septembri do skoly bez odkladu. Rovnaka znacka ako u rasaNori a asi malemu ukazem na monitore nech si vyberie sam
Já mám předvybraný Beckmann nebo Hama step by step grade, ale asi to nechám až na léto. Teď se synovi nejvíc líbí každý týden jiný vzor ![]()
rasaNori já bych zvolila klidně ten fialový, záleží na vkusu slečny.
Tu značku jsem vůbec neznala, nás prvňáček si zatím vybral tento, brzy ho půjdeme zkouknout naživo

žluťásek tu Hamu jsme měli, dobrá volba. Vydržela starší pět let ( fakt je, že ten pátý byl v COVID, jinak by dostala novou tašku dřív) a ještě jsme ji věnovali kamarádce. A hlavne stála sama, takže se to furt někde nevalelo.
Ještě teď mají stojící batohy a jsem za je fakt ráda, že to furt někde neleží. Lavice ve třídě mají po třech a nejsou tam věšáčky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY