MPLee vždyť jo, dovolená je jiný případ, taky jsme ho nosili. Ale syn nechtěl spát v kočáře, takže my po dvou dnech stejně museli na poledne domů.
Vše o těhotenství a dětech
Ja stále nechápem tie deti v kociku na bruchu. Lukasko to nenávidel, ležať na brušku.
MPLee víš co, mně to blokovalo jen na té dovolené. Doma ne, já nejsem tak akční jako ty, takže jsem si ty dlouhé spánky v postýlce užívala.
MPLee Víno a Jamon
! Děti samozřejmě rozkošný, ale...
letfenixa Tak bejvali jsme pri jizde na brise trochu za atrakci, ne ze ne :-D.

Vari moji kluci jezdili výhradně na břiše tak od šestého měsíce, takový surikaty
Ovšem surikatí dvojčata jsou ![]()
Mám radost! Našla jsem asi poslední loňské affenzahn sandály na suchý zip v odpovídajícím čísle a se značnou slevou, ale v jiné barvě, než měla dcera loni, tak jsem jí je tak jako s obavami ukázala na obrázku a ona řekla: "Líbí!" ![]()
Evaeva Surikaty říkáš ![]()

rasaNoritaky jsem řešila, hledalo se všude, nakonec jsem vzala zbylou náušnici a nechala k ní udělat druhou. Uspěla jsem v jednom malém zlatnictví s vlastní výrobou. Taky bílé zlato.
Vari Tak takhle ve dvojí dávce je to uplně top!
Len hehe, toto som volala Papamobil. Aj máva okoloidúcim
?
Ale na tých fotkách sú na kolenách, nie?
letfenixa Kluk je zrovna na kolenou, ale holka jede na brise.
slniecko Nene, jen se na všechny culil. Všechny kolemjdoucí děti z toho byly vždycky úplně paf. Říkala jsem tomu, že jede cirkus (ještě neseděl, ale chtěl pořád vstávat, tohle období bylo moc vtipný).![]()
Jo na břiše se jezdilo od cca tří měsíců i u nás, a dneska už má přesně rok! ![]()

dzizisketa já obracím na bricho od narozeni několikrát za den a bricho je zatím stále no go. Housatko to mělo stejně, vzala bricho na milost až když se zacala otáčet sama (skoro ve 4 měsících) a postupně to s řevem vytrenovala
Nemáte někdo tip na plínky, který se v noci nepročůraj, ty třílety to obnoc proteče někudy....Zítra jedu kolem DM, tak jestli tam není nějaká sázka na jistotu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY