Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2023 23:18

Potrefenáhusa já zas myslela, že tam chodí pracovat lidi, co mají rádi ten ruch Strejda tam chodil, protože tam mohl kouřit (když se ještě mohlo) a doma ne

Mně teda nevadí, že tam nechtějí děti, ale ta forma sdělení.

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 28. března 2023 23:22

Evaeva no dyt jo, prave 

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 28. března 2023 23:24

Evaeva Ta forma sdělení je vyloženě hnusná a mně strašně překvapuje, kolik lidí tomu tleská.

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 28. března 2023 23:25

Evaeva no já vím, ale budu v tu chvíli s tím dítětem, můžu tu situaci řešit. Nebo budeme na maděru a někdo nám zavolá záchranku. Vedle ve vlákně čtu, jak je častý, že do tebe někdo vrazí a neřeší. Na frekventovaný silnici u nabouranýho odstavenyho auta napadne tě hned, že uvnitř sedí samotný batole, který se neumí odvázat, něco se mu stalo, jen se leklo... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2023 23:26

DruI no mně asi ne:( Vždyť to máš pořád, matky s kočárky lezou do MHD, chodí na poštu, když tam jsou pracující, děti nezdraví,....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2023 23:28

žluťásek já takhle vůbec neumím uvažovat, to bych se musela zbláznit. Ale chápu no.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 28. března 2023 23:29

žluťásek Já bych si hlavně vzpomněla, jak ukradli auto i s dítětem a samotné bych ho prostě v autě nenechala. Ale já jsem stará matka a my staré matky prej bejváme hyperprotektivní :o)

Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 28. března 2023 23:34

žluťásek taky bych nenechala dítě v autě.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 28. března 2023 23:35

Pobavil mne muž. Říkal, že Rosťa po něm v noci chtěl pití, tak mu řekl, že za chvíli vstávají, ať spí. Prý si fakt hned lehl a usnul. Vstávali až za dvě a půl hodiny

Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 28. března 2023 23:35
Reakce na Potrefenáhusa:

hele, teď ta kauza Děti nám nevadí, ale...to je zas, co

​Vůbec nevím, o co jde.

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 28. března 2023 23:35

Evaeva můj mozek tyhle scénáře chrlí jeden za druhým, aniž bych o to stála. Takže když jsem šla pověsit prádlo a mimino spalo, vzala jsem si s sebou telefon kdyby se mi zabouchly dveře, šla po schodech abych neuvizla ve výtahu.

Neumím si představit jet na nákup a nechat batole spát doma nebo na zahradě, protože už mi v hlavě jede scenka s nabouranym autem, já v nemocnici v bezvědomí a nikdo neví, že je doma mimino samo.

Mohla bych psát ty dramatický články do Chvilky pro tebe

Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 28. března 2023 23:38

žluťásek mám to úplně stejně. Ačkoliv jsem jinak rodičovsky dost vlažná, tak ty představy, jak mě srazí auto, když jdu jen vyvézt biopopelnici před plot, a o dětech doma dlouhé hodiny nikdo nebude vědět, mi běží hlavou taky. 

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 28. března 2023 23:39

Pinot Noir restaurace na Vinohradech sepsala na svůj instagram desatero, že děti u nich nechtěj. Nesmyslně útočnou formou. 

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 28. března 2023 23:41

žluťásek Já to katastrofické uvažování mám taky, já mimino i budila a brala sebou, když jsem jela výtahem přebrat poštu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2023 23:42

žluťásek jo, mobil si taky beru, když jdu pro balík. Ale už jsem párkrát šla do školky pro staršího, když mladší spal, protože to prostě zrovna jinak nešlo. 

Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 29. března 2023 07:50

Lukasko neexistuje, že by ma niekde čakal.  A teda v žiadnom prípade by niekam neutekal. Ale mne sa nezdá bezpečné nechať malé dieťa bez dozoru samé v reštaurácii, kaviarní, .... plus on by teda neostal.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 29. března 2023 08:02
Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 29. března 2023 08:08

žluťásek mobil si taky beru i na záchod. Kdyby se zasekly dveře. Ale děti v autě nechám. Samozřejmě ne pokud praží slunce a ne na dlouho. Ale když něco zapomenu doma a už je mám v sedačkách, zaplatit na benzínce, vyzvednout/ poslat balík, skočit si na záchod, do pekárny. Ty černý scénáře mě taky napadají, ale snažím se proti tomu bojovat, protože to bych se zbláznila. 

Evaeva no ono bylo uz docela daleko, ale dcera s tím byla v pohodě. 

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 29. března 2023 08:22

Kokoska jo, ale takovou pasivně agresivní formou, co většinu zvedla ze židle 

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 29. března 2023 08:28

MPLee já se dost otuzuju s tema dvěma detma, já se teda nevnimam nějak hyperprotektivne, sama jsem ještě z generace, co od utlyho školkovýho veku trávila dost času venku bez dozoru rodičů nebo jiný dospěly osoby, ale taky mám rada svy malinky děti pod kontrolou, teď vypoustim starší dite samotný na zahradu a u spousty situaci doufám, ze to proste sama zvládne a nezrakvi se (adekvátně k veku samozrejme)