Evaeva u ty scény už ne, ale většinou ji něco předchází a tam ten tlak okolí moje rozpoložení uolne nevylepsuje
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa to je dobrý s holterem
Ale teda dvě hodiny čekání, to si neumím představit ani s tím starším. Naštěstí muž celkem může zůstat doma.
Potrefenáhusa já ten tlak vůbec nevnímám, i když je mi samozřejmě jasné, že leckdo si myslím lecos.
Já jsem nedávno vykysla s batoletem na poště, byli jsme tam přes hodinu. Celou dobu tam vydržel v klidu, jen si chtěl potichu povídat. A po tý hodině už vyžadoval svačinu, tak jsem mu oloupala banán. Nějaká ženská, co stála blízko začala litanii (ještě takovým tím pasivně agresivním způsobem, kdyby aspoň mluvila přímo ke mně), jak jsou lidi zhejčkaný a musí jíst i na tý poště. Pán sedící vedle ji poslal někam dřív, než jsem se stačila nadechnout. Pak spustila litanii na téma čekání na poště, děsně se tu flákají, skandál. Naštěstí jsme pak brzo šli.
Len uz jsem tu kdysi psala zazitek z cekarny u zubare. Byla tam matka se 2 malyma detma, cekaly tam, ona se jim primerene venovala, leporelo, povidani, svacinka...pak se matka na chvili zahledela do mobilu a nejaka starsi pani tam spustila komentar do plena, cituji "hlavne ze cumi do mobilu"![]()
Dám to sem, kdyby náhodou někdo...

Zuzuli Přesně tenhle typ šílený scény bývá i u nás, spouštěčem je únava nebo hlad. A taky, už nespí pravidelně, takže někdy se to blbě časuje.
Gatita ta tam určitě celou dobu čekala na svojí přiležitost plivnout jedovatou slinu na matku s dětma. Víš jakou musela mít radost, když ta chvíle konečně nastala. Co ta matka? Já bych se neudržela a byla sprostá fakt![]()
Gatita Tu historku si pamatuju. Určitě měla děsnou radost, že mohla vypustit nějakou jedovatost na matku s dětma.![]()
monis matka udelala to nejlepsi, co se dalo. Tvarila se, ze nic neslysela a ze ta zenstina je vzduch.
Asi budu muset synovi zcenzurovat kamarady. Nebo ne zcenzurovat, ale prestat je brat k nam domu, a chodit s nima spis ven. To zas byla jizda. Tentokrat jsem myslela, ze na to vyzraju a pozvala i jejich rodice, ale ani tak se to nedalo ukocirovat. Ti kluci jsou uplne sileni a rodice tolerancni latku nekde hooodne vysoko. Ve skolce kamaradil s takovymi tichymi typy, zavreli se v pokojicku, staveli lego, a hodiny jsem o nich nevedela. To byly casy.
Gatita bude léto, venku to bude určitě lepší. Když si představím, jak dokáží řádit ti moji dva, tak věřím, že to může být hustý.
Evaeva oni miluji, kdyz muzou dovnitr. Syn se taky porad cpe k ostatnim domu. Ale jakmile se otepli, zamknu dum na petlici. Je to des bes, na tohle proste nemam.
Gatita jojo, to chápu
To mimino je dopoledne úplně zlatý, tuhne vicemene samo, stačí ho nechat bejt, zato večer se ho podaří někde uplacírovat tak jednou za tejden....a vypadá to, ze takovej den by mohl bejt zrovna dneska ![]()

Potrefenáhusa Jojo, s takovouhle by si sloníka i prodala!
Potrefenáhusa jé, tak to se mi nikdy nestalo, že by takhle vytuhli. Já musela sundavat i kolotoč z postýlky. Je roztomilá![]()
Potrefenáhusatie lica ![]()
Potrefenáhusa to je zlatíčko
. Ještě že tě neslyší, jak pomlouváš! Nevěříme, vypadá jako nejpohodovější miminko na světě! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY