Všude stejný ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Neuvěřitelný
. Je moc šikovný!
continuity nám to dost komplikovalo spaní, protože to byla nehoda pokaždé. Učitelkám to teda vůbec nevadilo, ale synovi jo.
Som sa tu práve rozzurila nad Lukaskovym (ne)obedovanim ![]()
Evaeva mne přijde zajímavý, ze pocurana postylka a dite nevadí a plina jo
jinak dite si tady dela forky, kam všude se vycura, mimi joooo, čiči jooooo, haf joooooo a při zminkach o nocniku hystericky ječí
Potrefenáhusa já tomu taky nerozumím, protože v těch dětských skupinách to nevadí.
Potrefenáhusa no, za to úplně nemůžou školky, ale ty hygienické předpisy.
continuity dětské skupiny mají jiná pravidla, asi že to nejsou školská zařízení. Taky do nich můžou i mladší děti.
Evaeva no tomu rozumím, ale ten hygienický point je pořád stejný. To se někde od stolu rozhodlo, že dítě má být do tří let bez pliny, ač i pediatři říkají něco jiného.
continuity to je jeden z reliktů minulosti podle mě, stejně jako převlékání do pyžama na odpočinek. Akorát že dřív byly státní jesle, kam mohly děti s plenou. Ale zase chápu, že ve školce nemají učitelky úplně čas přebalovat děti.
Potrefenáhusa u nas se sice nocnik pouzival, ale absolutni hit je ted nastavec na zachod. Chodi na nej hrozne rada, prej je velka holka, co chodi na velky zachod, a strasne rada pak splachuje. Nocnik mame jen jako rezervu neustale k dispozici, ale ona si hlasi, ze potrebuje na zachod. Necha se na nej posadit i rano rozespala hned po probuzeni, coz by s nocnikem akorat zpusobilo hystericky rev.
Zuzuli nastavec máme, ale zatím nebyla ochotna se na nej posadit, pokrok je, ze si tam sedne na klin mně
notna naprosto souhlasím se všemi příspěvky k dané věci. Mám děti i vnuka.
Evaeva no ale preclikat pocurany dite enni o nic rychlejsi. I kdyz jasne, kdyby byla dovolena plina, ma ji tech deti asi vic, nez kolik jich ted ma nehody... Nase je teda celkem samoobsluzna - svlikne si kalhoty a pak si cistou plinu i kalhoty zase sama oblece a uz muzu delat neco jinyho. Ale taky bych dost ocenila odplenkovani.
MPLee jo, jasně. Ale postel převlékají uklízečky
Ono můžeš do školky přihlásit i dvouleté dítě, ale musí být bez plen. Ne že by teď bylo ve školkách tolik místa, že by se dali čekat nájezdy dvouletých dětí v plenách ![]()
Ty pleny mají tu výhodu, že nemusíš řešit nehody nebo běžet hned, když řekne. Ale velká potřeba je do pleny horší, no.
U nás ve školce plíny nevadí. Já se tam snad po prázdninách zeptám, kolik dětí fakt ty plíny nosí. Jen teda deti nechodí spát, takže nehody jsou, jen když se deti zaberou do hry. A taky tam s nimi není jen jeden/jedna učitelk(a), spíš 2-3. Jeden je tam max až tak po 4. odpoledne, když už je tam jen pár dětí. Ale to zas jdou všechny třídy ven nebo do tělocvičny, takže jsou tam zase na třeba 10 dětí dva až tři. A to jim děti občas ještě prelezou přes plot k jeslákům. ![]()
Tabea ten nízký počet učitelek v ČR podle mě ovlivňuje dost věcí
Od kolika let je ta vaše školka? Resp. když německé děti chodí do školky třeba od 1,5r, jdou rovnou do školky, kde budou až do nástupu školy?
Tak sme si práve zahrali s Lukaskom šach a ide mu to výborne!
Vetřu se do debaty o školkách s dotazem na koloběžku. Dneska si na ní syn vyzkoušel poprvé jezdit, prostě ji popadnul a asi po 10 m už suverénně jel, takže mu zřejmě nějakou koupíme. Byla to tato micro mini deluxe, jenom jiná barva. A já se chci zeptat, potřebujeme konkrétě tuto za skoro dva a půl tisíce, nebo je i nějaká srovnatelná levnější? ![]()
Evaeva jesle jsou většinou od roka, syn teda začal chodit 2 dny před 10. měsícem. Školka je od 3 let, byl by ale tenkrát mohl (jako interní dítě) přejít do školky ve dvou letech od září, narozeniny má v listopadu. My jsme se v létě odstěhovali, takže chodil v UAE do jiné instituce, když jsme se vrátili, tak šel zas do původní školky.
Myrtila my sme túto trojkolieskovu mali zo sportissima za 20 eur.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY