Myrtila máme tu mini micro z marketplace za 500. Kup jí na bazaru
Jinak mezi těma jinýma může bylt rozdíl v tuhosti a ovladatelnosti, ale asi to na občasné projetí bude jedno. Kupovala jsem jí loni přesně po tom, co jí čapla na hřišti a jela.
Vše o těhotenství a dětech
Vari Kde kupujes ten equazen a za kolik? V DE jsem nesehnala, takže jsem objednala z UK e-shopu. Trvalo to veky a pak jsem musela ještě platit poště proclení. Teď jsou děti v ČR, tak že bych to zkusila pořešit jinak
.
Děkuju!
Tabea aha, díky za odpověď. Mně právě zajímalo, jestli to jsou dvě instituce (školka a jesle)
Myrtila máme takovou koloběžku z Decathlonu asi za 1500.
Myrtila my mame tiez z decathlonu za cca 40 eur ale predne kolieska svietia! to muselo jednoducho byt ![]()
Myrtila nasi maju obaja micro (starsi uz vacsiu verziu). Netusim ake su ostatne kolobezky, jedine co viem porovnat je, ze tieto su rychlejsie a tichsie oproti niektorym kolobezkam. Na tej mini micro jazdi syn uz ako stvrte dieta, brzda to uz nevydrzala (vymenili sme) a museli sme vymenit aj kolieska ale tie len preto, ze chcel svietiace ako ma starsi :)) K uplnej spokojnosti mi uz chybaju len rovne chodniky bez vymola na kazdom metri ![]()
Tabea Detem kupuju tu tekutou verzi a kupovala jsem ji snad uz v kazdy lekarne, Benu, dr. Max, pilulka, objednavala jsem.to i na rohliku. Cena je myslim neco malo pres 400. Stridam to s olejem Lysi, ten kupuju na pilulce.
eless my taky svítící, bez nich by to vůbec nebylo ono! ![]()
MPLee Mrakoplas Právě to mě u toho napadlo, jestli jiné budou taky tak snadno ovladatelné, s touhle jezdil syn po asfaltu i zámkové dlažbě, nijak se neviklala, byl si na ní úplně jistý, a je pravda, že byla úplně tichá. Možnost bazaru mě nenapadla, podívám se po ní nejdřív tam, díky ![]()
Pinot Noir eless letfenixa A kdyžtak se podívám do decathlonu, nebo toho sportissima, oboje mám blízko
Tahle taky měla svítící kolečka, ale syn si toho vůbec nevšiml, zato rozebral řídítka a vyndal z nich baterii a nějakou elektroniku
Tabea ten nízký počet učitelek v ČR podle mě ovlivňuje dost věcí
Od kolika let je ta vaše školka? Resp. když německé děti chodí do školky třeba od 1,5r, jdou rovnou do školky, kde budou až do nástupu školy?
Dcera chodi do skolky ve Vidni a v kazde tride jsou deti od 1,5 r do 6 let. Funguje te skvele, ve tride je 12 deti a 3 ucitelky.
Blaire tady hrozně chybí ty učitelky. U mladšího v DS jsou dvě učitelky na maximálně 12 dětí, u staršího ve školce jsou 1 až 2 na 25.
Achjo. Dneska u nás měla být Šárčina oslava, a mně v noci napadla nějaká viróza - kašel, ucpaný nos, zimnice, bolest svalů.
Mám dva dotazy, botové, to je oblíbené tady:-D
A nemáte někdo zkušenost se značkou Ponte? Líbí se mi ten popis a jejich ceny:-D
Když si chcete stěžovat na školu, jaká instance je po řediteli? Zřizovatel nebo školská inspekce?
brrr Neviem, ako v ČR, ale na Slovensku je to myslím najskôr zriaďovateľ, potom inšpekcia. Ale možno závisí aj od toho, čoho sa sťažnosť týka.
brrr závisí, čo potrebuješ
brrr závisí, co to je,případě organizačních problemu bych zkusila zřizovatele.
Ale přijde mi to už dost hraniční, pokud neuspěje člověk u ředitele, u zřizovatele je to ještě horší. U nás byla chvíli úplně zavřená jídelna, takže děti měli mít k obědu vlastní svačinu. Stížnosti na zřizovatele končili odpověďmi, situaci řešíme s vedením školy, nakonec tam jedna matka dohodila známeho, čo varil v restauraci a zůstal dočasně bez práce ( bylo to během COVIDu).
dorota continuity letfenixa Dík, doufala jsem, že na zřizovatele nedojde. Náš starosta (zřizovatel) nesnáší ředitele a podněcuje rodiče, aby psali problémy se školou mu a ne řediteli.
Dnes ráno bylo miminko hrozně roztomilý: snědlo misku kaše, ukázala jsem mu, že je prázdná, a mimino se tak nevěřícně usmálo, tak jsem řekla: to všechno jsi snědla a teď to máš v bříšku!
A ono si stouplo a vystrčilo na mě bříško
a ještě si na něj ukázalo prstíčkem.
Mohučanka ňuňu ![]()
My jeli o víkendu přes lesík, co sežral kůrovec. Rikala jsem to tam dětem někdy loni. Tak slyším, jak syn si jen tak pro sebe říká: "kůrovec.
Za chvíli dcera: "Mně tady sedel na botě kůrovec."
já: "Eeeh, jak to víš?"
dcera: "Vykousal mi tam díru."
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY