Kan to je, ale abys třeba nekoukala, jak to řeší rodiče:) Teda, když budeš koukat, tak je to dobrý.
Vše o těhotenství a dětech
moora No, já právě myslím, že skibi to nebylo, ale taky by tam mohli mít něco hezkého.
999 možná bude líp vyhovovat kukla![]()
continuity tak nesamostatnost s tím nesouvisí už vůbec, ne?
Evaeva nevím proč, ale ty děti jsou v tomto jak pres kopírák. S výchovou to nějak souvisí určitě, protože to není pravděpodobné, že by byly všechny tak nemožné nějak geneticky.
continuity hm, to by mně zajímalo, co za tím stojí.
999 myslim ze s touhle je spokojena Potrefenáhusa , ale zalezi, jakou ma malej hlavicku. Nase deti maj ty obri hlavy:) ale celkove tenhle styl cedi dobre. Miva i Lindex.
711990 Jo, tenhle styl čepičky jsme měli. Ale je pravda, že já mám taky děti s velkou hlavou.
dzizisketa No, ono je všude něco. Naše stojí, ale už nám díky tomu taky vypadla z jídelní židličky. Na roční prohlídce navážili 6690, doktorka lomila rukama. Krev už máme za sebou, naštěstí je všechno v pořádku. Přestala teď jíst kašičky a chce se živit výhradně rukama, ale sní tak výrazně míň. Zřejmě jí to stačí, protože spí taky dobře a je všeobecně zlatá...
711990 Jj, přesně tu máme (jen s kytickama) a koupila už jsem druhou "pokračovací", chce to takovou tu kulatou helmu na zapínání/zavazovani
a docela se mi osvědčilo dávat tuhle a přes to tenkou merino, to neklouzalo skoro vůbec, ale na to už bude vedro
kukla byla velký špatný
dzizisketa Díky, ta vypadá taky nadějně :-).
999 jestli má malou hlavu, nebude sedět žádná. ŽÁDNÁ! Ještě že už je tohle období za mnou a můžou nosit kulichy. ![]()
Pinot Noir To nezní moc nadějně :-).
999 umíš plést?
Já měla pletenou zavazovací, do ní jsem dala ještě bavlněnou bez šňůrek a nic se nesunulo.
999 Tato na patent se osvedcila nam, maji vic typu, merino, bavlna, hedvabi... podle toho, jak tepla je potreba.
999 obávám se, že je třeba to vyzkoušet. U nás na malé hlavičky seděla nejvíc taková ta proužkovaná z porodnice
a pak lindex bez šňůřek.
Myrtila tu máme taky až teď větší, s tema rohama, ale taky teochu klouze, kombo s bavlnou pod tim je nejlepší
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY