Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 03. dubna 2023 19:28

Evaeva jo, leze to z těch vlasu hodně, ale v tyhle cepici úplně super, vzala jsem jen tu tenkou, aby měla pod helmu na odrazedlo, jak se osvědčí a jsem fakt spokojena a koupím ji zas 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. dubna 2023 19:28

Potrefenáhusa asi to bylo tím, že se v tom spánku moc nemleli. Ale do fusaku to byla spíš taková parádička, druhý už to nenosil, nebyl čas

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. dubna 2023 19:29

Potrefenáhusa jo, vypadá dobře. Já jim dávám kuklu, mně přijde, že tenká čepice/kukla je bez helmy málo, takže na hřišti je pak stejně převlékám. Ale ten střih se mi líbí, vypadá fajn.

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 03. dubna 2023 19:32

Evaeva oni ji maj v tenký i počesaný verzi. Naše v zimě nosi jenom kuklu, ale zase vůbec nechtěla na odrazedlo, letos ještě nebyla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. dubna 2023 19:43

Potrefenáhusa já jim právě dávám kulicha podšitého fleesem, tak mi to přijde málo. Ale to může být klidně jen můj pocit, zase nenosí žádný nákrčník, jen mikinu se stojáčkem.

Já to odrážedlo dost prosazuju, když vyzvedávám mladšího a pak hned staršího, pěšky to sotva stíháme. Na odrážedle je to v pohodě, protože je to z kopce. Akorát zpátky je to horší, kolikrát odrážedlo i nesu, protože on zas tolik jet nechtěl. Ale to už nás tlačí akorát můj hlad.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 03. dubna 2023 19:48

No a můj malej měl čepici za celou tuhle zimu asi třikrát. Je ochotný snést maximálně kapucu, ale tu mu musím nandavat nenápadně až venku, jinak i tu se zoufalým pláčem sundavá

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 03. dubna 2023 19:49

Evaeva my tu na odrazedlo vhodnou cestu nemáme, bereme ho, když jedeme do sousedního města, kde je velkej park (v létě jednou, dvakrát tejdne minimalne), v zimě jsme ho už ani nebrali, protože nechtěla a kdo by se s tím tahnul, se teochu bojim, ze už ji to bude malý, dost vyrostla, ale zas nejakej extra zájem o to ježdění nemá 

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 03. dubna 2023 19:50

DruI naše si taky čepice ještě na podzim sundavala, tu kuklu si kupodivu nechá (a teď už i čepice)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. dubna 2023 19:52

Potrefenáhusa jasně, my to máme prostě jako dopravní prostředek, taky jsou všude chodníky. Zase se mi nikdy nestalo, že by si třeba jen tak jezdili někde na hřišti. Ale takhle víc jezdí až vyloženě na tom koloodrážedle, na motorce ujeli pár metrů.

Online Zuzuli
3861 příspěvků moje polička 03. dubna 2023 19:58

Ja odrazedlo miluju. Konecne se nekam dostaneme i bez toho, abych musela dite vlacet. Jezdi krasne, strasne ji to bavi, jsme konecne svizne... Jinak mam tip, kdyby nekdo shanel malou reflexni vestu, od velikosti 80 do asi 110,tak jsem ji nasla v dm.

Online Zuzuli
3861 příspěvků moje polička 03. dubna 2023 19:59

Evaeva moje dite dojede na hriste na odrazedle, tam ho zaparkuje ke stojanu a vymeni ho za erarni plastove motorky, na kterych tam jezdi

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 03. dubna 2023 19:59

Mam dotaz pro blbce, takže se vám omlouvám. Na ORL kontrola nedopadla po tom zánětu uší úplně 100procenne dobře, malé mám věnovat zvýšenou pozornost, čistit uši olejem, dolecovat každou rýmu, to je mi jasný, ale má používat pravidelně Vincentku...no a jako, jako to je ten dotaz, jak se to dělá správně? Do vysmrkaneho nosu asi striknout a nechat ležet, bude asi správně? Ona teda často nic nevysmrkne, spíš si často nějak ty hleny posune aspoň níž do nosu, pak ji caknu Vincentku a ona to nasaje všechno zpátky....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. dubna 2023 19:59

Zuzuli jo, mě se takhle ulevilo s prvním, kdy se nám výrazně rozšířil akční rádius. Větší změna bylo už jen vypuštění odpoledního spánku

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 03. dubna 2023 20:01

Zuzuli Super tip na tu vestu! Děkuju. Já doufám, že holky potrenují pořádně na kole a budeme jezdit na vycházky, to se fakt těším, máme nedaleko hrozně pěknou klidnou cyklostezku úplně v přírodě, zakončenou bezvadným kioskem:-D. Dětská kola se mi vejdou do kufru a já pomstu pěšky;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. dubna 2023 20:02

Zuzuli motorky dobrý. Třeba synovec klidně jezdí půl hodiny tam a zpět po chodníku okolo hřiště, to moji ne. Vždycky zjišťuju, na jaké hřiště chtějí jít, protože už se mi kolikrát stalo, že jsem vystrkala ty kola, což s naším minivýtahem je trochu tetris a oni si vybrali hřiště 100m daleko

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 03. dubna 2023 20:02

Karja no nám na orl doporučili důsledně odsavat, ze většina těch malých děti nemá sílu to vysmrkat 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. dubna 2023 20:03

Karja to je super plán. Myslím, že na zmrzlinu bys je mohla nalákat.

Online Zuzuli
3861 příspěvků moje polička 03. dubna 2023 20:03

Evaeva my diky nositku mely ten radius stale stejne velky. Ale kdyz jede na odrazedle, tak ji nemusim nosit! mala nikdy moc nechtela chodit, pokud nebyla extra motivovana. Do mesta teda porad bereme nositko, ale na hriste nebo do obchodu sama dojede. 

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 03. dubna 2023 20:06

Zuzuli jaký to odrazedlo mate? My máme zdedeny dvoukolový puky, musím to zkusit, jestli to půjde, loni to neslo ještě 

Online Zuzuli
3861 příspěvků moje polička 03. dubna 2023 20:11

Potrefenáhusa mame kosmik galaxy. Vybirali ho nasi, mala ho dostala od nich k vanocum, a pres moji pocatecni skepsi jsem z nej nadsena.