continuity u mně byl taky vždycky druhý půlrok lepší, ještě i na VŠ
I v práci potřebuju čas se rozkoukat.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir no na ten mi musi dat papier to cpap a pediater. Do cpap uz som volala, do konca maja nam daju termin na individualne posudenie. Tak uvidim este podla zaveru vysetrenia a budem sa riadit tym.
Mrakoplas aha, promiň, blbě jsem to pochopila. Myslela jsem, že jsi se rozhodla ten odklad, poradnu atd. vůbec neřešit. Pardon.
Když jsme u těch zápisů, Ríša dělal včera ty přijímačky ("to bylo lehký, všechno jsem uměl"
) na soukromé škole, dnes jde ještě pro jistotu na zápis do zdejší ZŠ. Přála bych mu (si) tu první školu.
Ale přiznám se, trochu mě to dojalo, je už tak velkej! ![]()

Pinot Noir Šel tam na výběrko ředitele? No je to velký skok, ale práce pro tebe pořád bude dost! (to říká segra, děti mi sice rostou, ale práce s nimi taky:-D)
Pinot Noir To je model, moc mu to u zápisu sluší❤️
Karja ty jo, ani mi nemluv, vůbec se na to netěším, obě děti ve školce je luxus, který mi bude chybět. Škoda, že Viki nemohl do normální školky a na celý týden, ten jeden rok, kdy by byli oba ve státní školce, bych si zasloužila (a dost jsem s ním počítala)
.
Pinot Noir wow!
Pinot Noir To máš pravdu, ale třeba to bude dobrý, bude chodit do družiny? U segry ve škole mají ranní družinu, odpolední družinu a dokonce to dítě i na odpolední kroužek dovedou, takže ona ho o půl 7 odevzdá ve škole a když má ten den trénink jede pro něj v 5. Tomu říkám služby!
Pinot Noir Mně došlo, že letos je první a jediný rok, kdy mohly být děti o prázninách ve školce, pak ta první bude předškolák a bude mít fakt dva měsíce volno(?!?!).
Pinot Noir ja som to uz riesila minuly rok s psychologickou ale ta mi nejako nepomohla. Tak som cakala na vysledky depistaze a ta dopadla dobre. Tak som si vravela ok, ked tam nikto nic nevidi, tak pojde. Ale stale ma to hryzie ci som rozhodla spravne, no. Tak pojde este na jedno kolo a uvidime.
A Risa (edit pomylila som si meno
) je
. My pojdeme na zapis par minut po atletickom treningu, to bude fotka z opacneho polu
(mokre.vlasy.incl.)
Pinot Noir ha, nevidím kalhotky v položkách ![]()
Mrakoplas já jsem ohledně odkladu rozpolcená pořád, synek je konec srpna, malý ale ukecaný. Loni v poradně se spíš přiklonili k odkladu, tak jsme ho nechali ve školce a půjde teď v čerstvých 7. Ale tak od ledna už povídá že ho to ve školce nebaví, že už chce do školy atd. Půjde s dětmi které zná, loni by byl se samými neznámými dětmi. A za 14 dní u zápisu jim řekne i vyjmenovaná slova
(umí je od starší).
Karja Viktorova školka přes prázdniny vůbec nefunguje, Ríšova má otevřeno jen dva týdny za celé prázdniny, takže na prázdninový luxus vůbec nepomýšlím. ![]()
Ale budou spolu jeden týden na příměstském táboře a jeden týden jen starší, tak aspoň něco. Ale zase to spolkne můj výdělek, no.
Karja jako předškolák může o prázdninách pořád do školky, podle mě.
Karja a předškoláci o prázdninách do školky nemůžou? U nás jo asi ![]()
Jen ředitelka nedoporučuje asi ten poslední týden, ať nejdou hned ze školky do školy.
Pinot Noir na kluků letní tábor se těším už teď. Jinak je to u nás stejné, mladší školku nemá vůbec, staršího je letos zavřená, funguje vždycky jen jedna pro celé velké sídliště (tzn. fakt jen pro hodně nutné případy)
Pinot Noir moc mu to sluší! určitě vám vyjde ta první, držím palce
Pinot Noir Risa je fesak! A taky jsem koukala, jak ma ponozky ![]()
Pinot Noir No tak to je super, že Viki vyrazí s brachou na příměšťák!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY