Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2023 19:03

MPLee je tam wp na konci. Kdybys na ně narazila, dej vědět, prosím. Ale nečekej bf boty, když jsem myslela měkké, tak v porovnání s jinými trekovkami. Kluci je nosí do lesa, na výlety do hor.

Offline MPLee
3051 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 19:40

Evaeva ta podrazka je stejna jako u tech seacamp, ne? Pptřebuju taky boty do hor a lesa. To co má dcera teď, tak je taky mnohem tvrdší, než jiné bf. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2023 19:44

MPLee asi by měla být stejná, zespodu stejně vypadá, ale v ohybu mi přijde trochu tužší, taky jsou těžší (ty wp). Jako trekovky mi přijdou super.

Offline MPLee
3051 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 19:56

Evaeva našla jsem snad naše číslo na rock pointu, tak to zkusíme a uvidim. Ty Affenzahny můžu pak koupit vždycky. 

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 20:06

Gatita na tebe jsem teď na našem velikonočním výjezdu hodně vzpomínala, jak si bojovala se starším a jeho nenalazenim. Starší dcera poslední tak 2-3 měsíce je na nás fakt hnusná, jako slovně, veškeré naše promluvy a pokusy o zklidnění situace po ní stekaly jak voda po skle. Případně se tak po nejakem zakazu navztekala, že mi pak akorát brečela v náručí. Nic ji nedovolime, nic nemůže sama rozhodnout, vše musí být po našem, ačkoliv na tohle jsem schopná ji vysvihnout seznam věcí, ve kterých je zcela autonomní a nikdo ji do toho nekecá, prostě všechno špatně. Dneska po asi 5 návštěvách, kdy toho všude snedly kvanta sladkého, ale naštěstí ne jen sladkého, tak šly večer spát a začalo rodeo. Mám hlad, nedáte mi najíst, mám velký hlad, jste na mě zlý, a to vše když už byly umyté, po pohádce v posteli. Byla jsem za ní 3x, že už opravdu nic nebude, že toho snědla hodně, a byla jsem si jistá že to z ní mluví únava a cukr. Takhle tam vykrikovala snad 15 minut, a najednou ticho a platily s 

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 20:10

A plizily se kroky. Tak se ptám kampak, kuzmo kuzmici. A dítě se ve dveřích ložnice rozbrecelo a říká omlouvám se maminko, že jsem na vas byla tak hnusná. Ty jo v tu chvíli jsem si připadala jako desna matka tyranka, jenže ona se zásadně za chovani neomlouvá, pro mě to bylo jak zjevení...že vůbec přišla, že se třeba konečně někam z toho začarovaneho kruhu pohnem...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2023 20:17

MPLee jo vlastně, dcera má ještě malou nohu, 24 jsem nacházela. Kluci už mají asi 29 a 31. 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 22:00

rasaNori tak zaver dne jste meli v duchu smireni, to je fajn:) Prijde mi hezke, ze nad tim asi sama premyslela. U nas je to ted dobre, meli jsme takovou nejakou krizi asi pred rokem, a nejvic me na tom mrzelo, ze ty projevy byly namirene jen proti mne, dodnes nevim, proc jsme spolu tak bojovali. Ted je nekdy protivnej na nas oba, spis ze mu neco nechceme dovolit nebo tak. Obcas se kona nejaky exces i ted, ale vypozorovala jsem, ze to je skoro vzdycky v souvislosti se screen time nebo po tom, co si hraje s jednim konkretnim velmi divokym chlapeckem. Naopak sladkosti zvlada skvele

Offline Len
2678 příspěvků moje polička 10. dubna 2023 23:11

Dotaz na boty po dvousté... Kde koupit boty (nejlíp Praha 6 nebo 7), aby uměli dobře poradit? Chci to zkusit osobně.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2023 01:00

Len u kulaťáku je Naboso, můžeš si tam i objednat vybrané boty.

Offline Suya
příspěvků moje polička 11. dubna 2023 08:37

Len Já mám z tohohle Naboso zkušenost dost nic moc, tak bych spíš doporučila Smart Barefoot, ale je to až na Žižkově kousek od Želivského, hrozně ochotná paní a dobře mi všechno vysvětlila, i když jsme nakonec nic nekoupili.

Offline Zuzuli
3862 příspěvků moje polička 11. dubna 2023 09:17

Len ja chodim rada do naboso u dejvicke

Offline Vari
2229 příspěvků moje polička 11. dubna 2023 09:47

Len Ja byla ve Vesele tkanicce na Petrinach a dobry. Jen tam bylo loni o vikendu dost plno.

Online Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 11. dubna 2023 10:09

Nám ted dorazily sandaly a nevim, byly ve slevě, campery, ale svetlounce růžový semisovy se zlatejma trpytkama nevim, jestli jsou pravý pro naše dite a na to naše bláto .... jestli už taky nenazral čas na ty keeny 

kdyz mne všechny sandaly přijdou hrozne uzavřeny, loni jsme měli skvělý od zeazoo, ale to skoro nikde nemaj a štve mě to objednávání úplně naslepo...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2023 10:34

Potrefenáhusa ty keeny jsou super do bláta, ale uzavřené jsou, já vůbec nekupuju plátěnky, protože je nahradí. Loni i předloni jsem jim kupovala ještě jedny sandály, měkčí, klasické bf (ale stejně uzavřené, chci okolo), ale letos už na to kašlu, loni chtěli nosit pořád ty keeny a žádná sláva nás letos asi nečeká, aby potřebovali nějaké slušnější.

Online Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 11. dubna 2023 10:45

Evaeva

mne ty uzavřeny sandaly nepřijdou jako sandaly, ale proste tenisky s dírou. No, zjistila jsem, ze maj keeny na mallu s nějakou ještě dodatečnou 20% slevou za 719,- tak jsem je vzala a uvidim, má ještě nadoma bf backurky tikki, tak to nějak prostridame

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2023 10:54

Potrefenáhusa sice ti rozumím, ale když si vezmu, jak vypadají jejich prsty z těhlech sandálů, neumím si představit, že mají ty špičky volné. Můj muž nosí tenisky skoro celé léto, tak jim to asi nevadí Na hřišti jim teda nabízím vyzutí.

Online continuity
43580 příspěvků moje polička 11. dubna 2023 10:57

Potrefenáhusa ty sandály jsou uzavřené z dobrého důvodu. Batolata často někde zakopnou, zaroven chtějí všude vlezt a pořádně to neumí. nechceš celé léto řešit uražené nehty a trny v noze. 

Offline Pinot Noir
30029 příspěvků moje polička 11. dubna 2023 10:59

Potrefenáhusa já bych otevřenější boty dětem nedala. Tenisky s dírama jsou pro naše účely ideál.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2023 11:24

U nás je ten sensory playing s rýží takový trochu jiný